У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Все мысли стали озвучивать голос

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Все мысли стали озвучивать голос
Вобщем со мной много что прийсходить но одно меня сильно беспокоит, все мои мысли как-бы проговарюютса мной в голове тип ранше я мог просто что то подумать а теперь это проговарюетса мной в голове даже когда я говорю эта враз сначала проговарюетса в моей голове против моей воли
Вопрос от: ; Возраст: 14


психолог онлайн
Доброго часу доби! Ви говорили про свій стан з батьками? Які у Вас з ними стосунки?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрый вечер!
Как это происходит? Вы говорили родителям о своём состоянии?

👍 рекоммендовать:

18-05-2021 21:09:43Дополнение от автора
Якщо коротко(буду писать на українській бо не дуже знаю російску) все почалось в 13років приїхав з села і зявилрсь якесь дивне відчуття я навіть незнаю як його описати все якесь інше стало як в якомусь сні, і це ніяк неміг обяснить батькам(це дуже схоже на депеалізацію та деперсрнаоізацію, це єдина проблема яка була на той час більш ніяких інших симптомів небуло), через рік я зрозумів що це і як з цим боротися(просто не думати про це і незациклюватись) це допомогло і я на деякий час забув про цю проблему тепер був стрес і це знову вернулось (до того теж час від часу поверталась ця пролема) я став боятися чи я не шизофреник реально сильно, в голові від постійних переживань твориться якись бред коли закриває очі просто хаос думок але це вже пройшло бо я відволікся від цього і все стало на свої місця, але взагалі страху що в мене можливо шизофренія цей стан повертається постійно страх, я розумію що це мої думки але мене лякає вони стали якісь інакші хочеться просто забити еа це та забути як сон, єдине коли забув про це, це школа коли провожу час з друзями(часто крутиться голова можливо іза цього

18-05-2021 21:11:25Дополнение от автора
З батьками не говорив, не хочу їх лякати


психолог онлайн
Вам обов'язково треба поговорити з батьками, адже саме вони несуть за Вас відповідальність, доки Ви неповнолітній і зможуть відвести до спеціалістів на консультацію. Крім того, Ви пишете, що такий стан, можливо, спричинив стрес, отже Вам необхідно допомогти конструктивно його пережити! Дуже добре, що знаходите способи самодопомоги, але підтримка батьків просто необхідна!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Я Вам раджу поспілкуватись на цю тему з батьками і звернутися на консультацію до психіатра. Тільки розуміючи, що саме з Вами коїться можна надати допомогу. А діагноз може поставити тільки лікар.

Ответ отредактирован автором 20-05-2021 12:36:43


👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Маленький принц
фільмМаленький принц теми: мати і дочка батьки та діти отношения
Звезда родилась / A Star Is Born (2018)
фільмЗвезда родилась / A Star Is Born (2018) теми: зависимость співзалежність отношения
qr