У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Хлопчик 7 років вкакується

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Хлопчик 7 років вкакується
Це відбувається кожного дня з певного періоду (коли сильніше трусики обмазані, коли менше...). Якось одного разу він прийшов зі школи з обмазаними трусиками... Це було десь на початку весни, чи кінець зими. Я точно не пам'ятаю чи того першого разу, чи тоді коли це повторилося наступного дня, ми з чоловіком дуже гучно на це відреагували, накричали на нього, він плакав. І я допускаю що можливо через таку агресивну реакцію це стало повторюватися кожного дня???
Взагалі за ним помічалося постійно, чи дуже часто, що він грається, по його поведінці видно що він хоче в туалет, але не йде доки я йому не нагадаю "Коля(ім'я змінено) ти хочеш в туалет". Але раніше не було такого щоб кожного дня трусики були вимазані в фекалії. Зараз не зрозуміло чи він не відчуває свого тіла, своїх позивів і запізно біжить в туалет, чи просто неякісно витирається.
Вибачте звісно за такі інтимні подробиці але я не знаю як з цією проблемою розібратися. Розмови з сином на цю тему не діють. Знаю що раніше дітей з такою проблемою до бабок шептух возили, та я надто скептична особа щоб до цього вдаватися. Думала чи може в шкільного психолога поради спитати, та соромлюсь з такою темою підходити не анонімно...
Вопрос от: ; Возраст: 34


психолог онлайн
Доброго вечора. Чи були складності з туалетними навиками до школи? Яка атмосфера у сім'ї? Як хлопчик адаптується до школи, справляється із шкільним навантаженням? Ця проблема триває уже кілька місяців? Чи були якісь зміни у житті хлопчика перед появою вкакування?
Щоб краще зрозуміти причини та шляхи вирішення проблеми - рекомендували би походити до дитячого психолога, думаю разом з дитиною.

👍 рекоммендовать:

29-05-2021 23:45:31Дополнение от автора
Иванна Петровна Радецкая, складнощі були але в досить рідких випадках, так щоб кожного дня раніше не було. Зі шкільним навантаженням справляється посередньо. Ніяких змін в його житті наче не було, але я можливо не знаю чогось про якісь події в школі... Так, це триває вже кілька місяців.


психолог онлайн
цитата:

Розмови з сином на цю тему не діють.

Можливо ви якось не так розмовляєте?
Ви вибачилися перед сином за свій крик в перший раз?

Якщо з медичної сторони немає зауважень-запори, проблеми з жкт тощо та Якщо самі не справляєтесь, то є 'сенс відвести до дитячого психолога, можливо до не шкільного.
Треба знайти причину



👍 рекоммендовать:

30-05-2021 00:12:49Дополнение от автора
Виталия Юрьевна Мельник, можливо й не так розмовляю... Далі намагалася спокійно вияснити в нього чому так трапляється: питала чи він можливо не відчуває позивів вчасно; можливо в школі він не знає де знаходиться туалетний папір чи соромиться у вчительки спитати, пропонувала щоб з ним завжди було трішки паперу, та сьогодні це сталося вже не в школі (він в бабусі одну добу гостював); по декілька раз йому нагадувала щоб не терпів а ішов в туалет за першим позивом...


психолог онлайн
Відведіть до дитячого психолога 🙌

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Вы можете предложить автору этого вопроса пообщаться

Отправить запрос на общение могут зарегистрированные пользователи

Чтобы отправить автору этого вопроса предложение пообщаться, Вам нужно быть авторизированным.



Поради відвідувачів

Ще немає коментарів. Ви можете бути першим, хто запропонує автору якусь пораду.

Щоб прокоментувати, авторизируйтеся або зареєструйтеся!

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Загублена (2014)
фільмЗагублена (2014) теми: поведінка нарушение идентичности социопат
Спершу скажи НІ
книгаСпершу скажи НІ теми: вибір самореализация мотивация
qr