У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Проблеми з хлопцем

Кілька тижнів тому познайомилась з хлопцем. Спочатку він мені не сподобався, та після його добивань я відтаяла і дала шанс. Згодом він мені став сильно подобатись навіть здавалось, що почала щось відчувати до нього. Стосунки в нас розвивались добре. Я бачила щ
о і він до мене тягнеться, скучає. Кілька дні тому в нього зламалась машина і ми не могли бачитися. Як мені здавалось ми обоє скучаємо. Вчора зовсім не сподівано він зазвонив і сказав, що біля мене, його підкинув друг. По голосу чувся сильний алкоголь. Я вийшла і побачила вхлам пяного чоловіка, який несе повний брєд. Звичайно, що почала ж одразу видзвонювати до його друзів, щоб забрали його, бо сама з ним впоратись не могла. Коли його забрали вже з дому він звинувачував мене в тому що обзвонила всіх його друзів, і пяним тоном сказав, що знати мене не хоче. ( Від спільних знайомих знаю, що він взагалі не п*є, такий випадок може статись один за кілька років)
Сьогодні я принаймі чекала дзвінка з вибаченнями, але його не було. Здається наші стосунки на цьому закінчились. Я цьому не хочу. Чи варто самій йому написати?
Вопрос от: ; Возраст: 27


психолог онлайн
Добрий день, Марія.
цитата:

і пяним тоном сказав, що знати мене не хоче.

І як Вам це чути?
цитата:

Спочатку він мені не сподобався, та після його добивань я відтаяла і дала шанс.

А що ж особисто Вам у ньому подобається?
цитата:

Чи варто самій йому написати?

А що б Ви написали?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Можемо припустити, що йому соромно за його вчорашній стан і він тому не дзвонить? Можливо йому потрібен час. Але це мої припущення

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Для выяснения обстоятельств, конечно нужно с человеком поговорить. Если Вы не хотите разрывать отношения, тогда нужно уточнить, как он думает об этом. Человек после сильного опьянения, находится ещё в абстинентном синдроме и, что характерно для него, расстройство настроения. Возможно, ему стыдно и перед друзьями и перед Вами и выбирает позицию - уйти из ситуации.
Для того, чтобы разрешить ситуацию - её нужно решать.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
"Кілька тижнів тому познайомилась з хлопцем"


"Від спільних знайомих знаю, що він взагалі не п*є, такий випадок може статись один за кілька років)"

Человек, который вас добивается, несколько лет не пьёт и вот приезжает на свидание в нетрезвом виде после нескольких недель знакомства. Какие чувства вы испытываете в этом месте?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Поради відвідувачів

Висловилося: 1

tana1994
14-02-2022 Розумію, що не хочу розривати стосунки з ним. Як мені себе зараз поводити? Витримати паузу і чекати, чи самій зробити перший крок. Але що сказати?
Щоб прокоментувати, авторизируйтеся або зареєструйтеся!

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Гра в бісер
книгаГра в бісер теми: сенс життя ценностные ориентиры выбор
qr