У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Контроль думок та емоцій

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Контроль думок та емоцій
Після розлучення в стосунках які тривали 4 роки постійно виникають думки про колишню дівчину. В стосунках пов'язував усе з нею, усі зайняття, усі моменти, усі речі. Тепер дуже часто самовільно приходять думки про те щоб повернутись на пару років назад та виправити усі помилки. Дуже багато речей та місць викликають ці думки та навіть просто так ці думки виникають в голові. Постійні проблеми зі сном, майже завжди фігурує колишня у сні, через це дуже рано прокидаюсь та не можу далі заснути, а як засинаю то постійні думки про неї які не можу викинути з голови. Проте я абсолютно не бажаю про це думати та згадувати, та нажаль ці думки та сни переслідують мене кожен день. Яким чином можна забути це все та контролювати свої емоції і думки?
Вопрос от: ; Возраст: 22


психолог онлайн
1
Дина Дмитриевна Каленская
Добрий ранок! Як 4 роки Ви справлялись? Чому саме зараз звертаєтесь за допомогою? Чим займаєтесь у своєму житті? Чому розсипалися з дівчиною?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий день.
На Ваше питання є дві відповіді. Проста, та складна.
Проста, це перемкнути увагу з минулого на майбутнє. Ставити цілі, планувати майбутнє. Заповнювати пустоту, яка утворилася після розлучення тим, що вас цікавить, та надає наснагу.
Складна відповідь, має бути тоді, якщо з перерахованим вище є деякі складнощі. Тоді потрібно рухатися разом з спеціалістом - психологом.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
цитата:

Після розлучення в стосунках які тривали 4 роки

А как давно Вы расстались с девушкой?
Сколько времени прошло?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
1
Наталія Крилова
Добрый день!
цитата:

Після розлучення в стосунках які тривали 4 роки постійно виникають думки про колишню дівчину. В стосунках пов'язував усе з нею, усі зайняття, усі моменти, усі речі

Скажите, а какая была причина разрыва отношений? Кто был инициатором? Какие отношения с родителями?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Скільки пройшло часу після розриву стосунків? Це дуже важливо знати.Адже якщо часу пройшло мало, то такмй стан переживання втрати може бути нормою. Якщо часу минуло багато, то слід починати роботу зі спеціалістом.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
qr