У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Муж мастурбирует на свою маму

У Психолога » Поради психолога онлайн (безкоштовно) » Сексуальність » Муж мастурбирует на свою маму
Здравствуйте! Недавно узнала, что муж мастурбирует на свою маму, а также смотрит порно со зрелыми женщинами, очень похожими на нее. Мне и мужу по 27 лет. Я была в полном шоке от этого.

Информацию про мастурбацию на маму муж рассказал сам. Мы были в гостях у его родителей и я заметила, что муж пялится в декольте своей мамы. Когда мы пришли домой, я спросила его, почему он так себя вел и в итоге он признался, что еще с 12 лет дрочит на маму.

Про порно со зрелыми женщинами я узнала за несколько недель до инцидента, но мужу ничего не говорила. А он смотрел это все на общем компьютере! Также он в инстаграме смотрел на старших обнаженных женщин, похожих на его маму, прям при мне (не знал, что я вижу).

Я думаю о разводе, но перед этим хочу убедиться, сделала ли я все, чтоб спасти семью, ведь мужа я очень любила, а сейчас он мне стал противен

Подскажите, пожалуйста, есть ли шанс, что муж перестанет быть таким извращенцем? Он сможет избавиться от этого, если захочет? Могу ли я как-то повлиять на ситуацию?
Питання від: ; Вік: 27

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


психолог онлайн
Вітаю! Ваша реакція на поведінку чоловіка є цілком нормальна. І тільки Вам вирішувати чи готові Ви з цим миритись, чи подавати на розлучення.
"Чи є шанс, що чоловік зміниться?" - так, є. Але при умові, що він цього захоче і буде над собою працювати. Але тут є питання, чи вважає він це проблемою для себе?
"Чи можу я якось повпливати на ситуацію?" - річ у тому, що ми можемо впливати виключно тільки самі на себе. Без бажання і готовності до змін іншої людини жоден вплив неможливий.

👍 радити психолога:

27-11-2023 10:01:33Доповнення від автора

↩ Реакція на відповідь № 355393 для Алла Анатоліївна

Дякую за відповідь! Я не хочу з цим миритись, тому що будувати родину, у майбутньому виховувати дітей з людиною з такими збоченими бажаннями я не готова.

Я хочу поговорити про це з чоловіком, але не знаю, з чого почати розмову і в який бік її вести, тому що зараз з ним не спілкуюсь взагалі, він мені став огидний.

Підкажіть, будь ласка, чи можу я попросити чоловіка піти у терапію або просто не робити цих усіх речей?
Якщо він це зробить, то як мені впоратись із почуттям огиди до нього?
А якщо він не захоче йти у терапію і продовжуватиме це все,чи означає це, що йому все одно на мене, родину, майбутнє?


психолог онлайн
Звичайно Ви можете його просити не робити цього чи йти в терапію, це Ваше право. Але Ви маєте розуміти, що рішення щодо змін буде приймати він. Якщо Вам важко зараз з ним говорити, Ви можете написати лист, про те, що саме Вам не подобається і про свої відчуття стосовно цього. Дуже важливо, щоб в листі не було звинувачень, а йшлось саме про Вас і ваші переживання. Потрібно розуміти, що така поведінка чоловіка не взялась просто так, щось її спровокувало і це може бути сильна травма, як правило, дитячого віку. Розуміння та підтримка можуть допомогти Вашому чоловіку побачити цю проблему та працювати над нею.
Щодо почуття огиди, то це є нормальна захисна реакція нашої психіки, відчувати її нормально. Будь-які почуття можуть виникати в якійсь конкретній ситуації і з часом пропадати. Якщо самостійно важко впоратись з почуттями і вони негативно впливають на якість Вашого життя, то варто звернутись до психолога.

👍 радити психолога:

Виберіть психолога для консультування з приводу сексуальних проблем різного характеру, які призводять до невдоволеності сексуальним життям

27-11-2023 10:48:11Доповнення від автора

↩ Реакція на відповідь № 355398 для Алла Анатоліївна

Дякую за пораду! з листом спробую, але мабуть пізніше, щоб емоції трішки вщухли. Тому що зараз мене переповнює огида, а також злість за те, що йому все одно на нашу родину, раз він робить ці речі, і що він не подумав, як мені тепер дивитись в очі його мамі.

Чим могло бути викликано таке нездорове бажання? Я читала про едіпів комплекс, але чоловіку уже 27! Його мати абсолютно нормальна адекватна жінка, чоловік жалувався, що вона займалась йогою в лосинах і типу спровокувала,але я думаю, що це відмазка для виправдання збочень((

Мені важко впоратись із цими емоціями відносно чоловіка, постійно про це думаю, важко працювати.... хочу з'їхати з дому на якийсь час, щоб його не бачити. Зараз я переїхала у вітальню, щоб не бути з ним в одній кімнаті, але мені все одно складно його бачити.


психолог онлайн
Просто не делать муж это не сможет. Подобное происходит от достаточно сильных травм, с которыми годами нужно работать в терапии. Готовы ли вы при этом рисковать и ждать чудес, решать вам. Детей в таком случае я бы сильно не рекомендовала заводить, даже если вы решитесь не разводиться.
Я предположу, что за отвращением стоят другие чувства - боль, разочарование, шок, злость на то, что придется рушить семью.
Я бы вам в любом случае рекомендовала поработать с психотерапевтом, потому что ваши переживания сам не пропадут, а вот понести их в следующие отношения вполне реально

👍 радити психолога:

27-11-2023 16:58:36Доповнення від автора

↩ Реакція на відповідь № 355433 для Валентина Михайловна

Дякую за відповідь! Ви праві на 100%, я дуже розчарована у цих вчинках чоловіка. І я зла на нього за те, що він займається речами, які я вважаю аморальними (до цього я думала, що у нас схожі цінності та моральні орієнтири). Для мене ця ситуація дійсно була шоком. Іноді я навіть думаю, що була б рада, якби не знала про це... А тепер я не можу викинути це з голови.
Злюсь на чоловіка ще більше, коли він казав кілька разів, що його мама його "провокувала". Я в це не вірю, думаю, він це робить, щоб скинути з себе відповідальність.

Завтра спробую поговорити з ним про цю ситуацію та наполягти на тому, щоб він пішов у терапію


психолог онлайн
По поводу провокаций мамы.
Сейчас, конечно, муж взрослый и может сам принять решение как обойтись с данной проблемой.
Но в детстве обычно у таких детей очень сильно нарушаются границы, когда бывает мама в душе подмывает сына в 12-13 лет, и когда ходит голой при нем, и сильно подавляет. Это как вариант. Причины разные могут быть.
Забыть у вас не получится, но вот прожить переживания и принять решение возможно.
Заодно и поймете для себя сможете ли жить дальше с мужем, потому что терапия терапией, но страх про будущих детей и того, как муж дальше себя поведет, может преследовать и дальше. Да и терапия это не на один год, это тоже важно понимать

👍 радити психолога:

27-11-2023 17:13:22Доповнення від автора

↩ Реакція на відповідь № 355444 для Валентина Михайловна

Да, действительно, он рассказал, что мама "провоцировала" его еще с детства тем, что носила обтягивающую одежду и занималась в ней йогой. Он жил с родителями до 24 лет, потом мы начали жить вместе.
Я действительно очень побоялась за будущих детей, как он будет себя вести с ними, учитывая его бэкграунд.
Я бы хотела сходить с ним первый раз к семейному психологу вдвоем, чтоб психолог дал оценку насколько реально решить эту проблему. Если муж откажется или решение проблемы будет очень длительным и сложным и не будет хоть минимальной гарантии результата, то прийдется с ним расстаться, как бы не было жаль. Мне конечно, очень не хотелось бы этого, но врядли я смогу смириться с этим.


психолог онлайн
Я вам сразу скажу, без семейного психолога. Терапия будет длительной очень, на пару лет так точно. И гарантий вам никто не даст. А тот кто даст это не психотерапевт, а шарлатан

👍 радити психолога:

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!
Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Схожі онлайн консультації

Психологічний аналіз творів

Рекомендуємо

Притяженья больше нет…а ведь мечтали, что на всю жизнь! Притяженья больше нет…а ведь мечтали, что на всю жизнь!

Большинство семейных пар со временем сталкиваются с проблемой скуки, однообразия и даже нежелания интимных отношений. Уже наизусть знаешь все привычки и родинки на теле некогда любимого, не осталось ничего неизведанного, непрожитого и непрочувствован

Пропало сексуальное желание к мужу! Что делать? Пропало сексуальное желание к мужу! Что делать?

Все чаще женщины, которые приходят работать с семейными проблемами, отмечают отсутствие сексуального желания к своему мужу. Психологические причины отсутствия сексуального желания к мужу в процессе семейной жизни. Как вернуть сексуальное желание к мужу?

«Я люблю своего партнера, но не хочу секса с ним». Куда ушло влечение? «Я люблю своего партнера, но не хочу секса с ним». Куда ушло влечение?

Одно из частых обращений супружеских пар на консультацию - недостаточное или отсутствие сексуального влечения к своему партнеру. Желание может угасать у обоих одновременно или интерес пропадает только у одного партнера.

qr