У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Допоможіть наладити стосунки з хлопцем

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Допоможіть наладити стосунки з хлопцем
Є один мальчік, з яким знайома давно. Колись він набивався в кавалери, та я не звертала на це уваги. Осьо недавно ми з ним зконтачилися. Два вечори провели разом. Було все добре. Та другого вечора він запропонував мені секс, я відмовила. Він сказав: нє то нє. І буцімто що якби не було симпатії, то він би все ж не телефонував і після відмови відразу відвіз додому. Також він мені згадав те що я його колись як він сказав відшивала... Я на це сказала, що тоді розійшлася з людиною яку любила і не була налаштована на спілкування з хлопцями взагалі. Я побачила що він на мене іще ображається, хто зна як йому було тоді. Зараз він до мене не телефонує. Після тої зустрічі я сама одного разу подзвонила, побалакали ні про що.
Що сталося не розумію. Та мені зараз дуже погано на душі, як хто поламав мене... Відчуваю що він мені дуже потрібний! Мабуть мені зараз так як колись було йому... Оце парадокс... Допоможіть розібратися в ситуації! Наперед дуже дякую!
Вопрос от: ; Возраст: 22

нравится: 1 из 1


психолог онлайн
Девушка, которая!
Зняти вашу тривогу може тільки порозуміння з хлопцем, якого поки що немає. А є невизначеність для вас, тому й погано на душі. Що може бути для вас визначеністю?

👍 рекоммендовать:

21-11-2010 21:41:12Дополнение от автора
Впевненість в тому що я йому потрібна...


психолог онлайн
Хто і що може дати таку впевненість? Що ти можеш для цього зробити?

👍 рекоммендовать:

22-11-2010 18:00:24Дополнение от автора
Він! Своїми увагою, вчинками... Я не знаю що я можу зробити для цього, та якби ми хоча б спілкувалися, а так... Таким чином я б могла показати що він для мене значить, а набридати, телефонувати... Не думаю що це вихід і що з цього буде якийсь толк... Якийсь тупик!


психолог онлайн
Можна побути в цьому тупику, щоб зрозуміти, що робити далі...

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
qr