У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Життя минулим...

У Психолога » Задать вопрос психологу онлайн » Життя минулим... [архив]
23-08-2008
Це триває вже 2,5 роки... Хоча я розумію, що все це безглузде, проте нічого не можу з собою вдіяти! 2,5 роки ми мучимо один одного ... на відстані. Я його дійсно кохаю... Думаю, він теж, але боїться в цьому зізнатися. Я вже готова розірвати всі зв"язки з ним. Стримую себе, не пишу, не дзвоню йому... Намагалася йому пояснити, що він робить мені боляче навіть один дзвінком. Навіть радила йому зтерти наші контакти, щоб дати спокій нашим життям. Але він так злякався втрати цей зв"язок, що всіма способами утримав мене від цього вчинку. А тепер... Не зважаючи ні на що я продовжую жити ним. Чекаю... Будь-які початки до нового житття закінчуються крахом. З"являється він і все йде шкереберть... Складається таке враження, що він відчуває мою втрату і втручається. Це досить підло з його боку. Він постійно каже, що боїться зробити мені боляче, адже у нього до мене щирі почуття... Я втомилася це слухати, але у мене нічого не виходить!!! Виходить, що сам не гам і іншому не дам! За цей досить тривалий період я відмовилася вийти заміж вже 3м чоловікам! Один з них навіть кликав до себе в Італію. Але мене щось стримує!!!
Допоможіть забути!
Тільки не пишіть, що час лікує, що з часом все забувається! Не правда!!!
Вопрос задан: Сонечко_Ясне; Возраст: 22
  понравился вопрос?   


Советует психолог: Алевтина Дмитриевна Шевченко 23-08-2008

консультация психолога Сонечко ясне (Боже правий, які ж то треба мати емоційні потреби величезні, щоб обрати такий нік)! Це кохання, наскільки я зрозуміла, суто віртуальне? Залишаючись таким, йому важко конкурувати з справжніми почуттями, людьми,стосунками...Ваші вчинки носять усі ознаки залежної поведінки. Ну що сказати? Ви ніколи, ніколи не зможете його розлюбити, навіть не надійтеся. Ви приречені усе життя отак страждати, кохаючи на відстані цього невдячного чоловіка, який не може або не хоче дати Вам ані сімейного щастя, ані реальної любові. Так, Сонечко, це Ваша трагедія, Ваша доля...Що тут поробиш? Це Ваше право - сумувати, відчувати печаль, смуток, горе. Тут нема жодного вибору!

23-08-2008Дополнение к вопросу
Це кохання, наскільки я зрозуміла, суто віртуальне?____ ні, воно не віртуальне! У нас були реальні стосунки, було все!!! Але вони припинилися через те, що він досить жорстока людина... Він це визнає, і не хоча зробити боляче мені... він турбується про мене, він переживає за мене... Але ми не разом... Ці рідкі зустрічі... Вони доводять мене до божевілля! Я навіть якось спеціально спровокувала сварку... але він зробив все можливе, щоб налагодити ці "стосунки". Він телефонує у будь-який час (буває ночами!!!), він приїджає без попередження у будб-який час. А нещодавно подзвонив і просто виговорився як він до мене ставиться, як йому було зі мною добре, що він вперше відчув щастя, що більше не зустрічав подібної людини...НАВІЩО ВІН ЦЕ КАЗАВ???

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Наші психологи

qr