У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


не розумію дівчинуі через це сходжу з розуму дуже дякую за майбутню відповідь

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » не розумію дівчинуі через це сходжу з розуму дуже дякую за майбутню відповідь
І так.Доброї ночі.почнем напевно з того шо два роки назад, вже більше , я познайомився з прекрасою дівчиною чуйною , незрозумілою, дитячою і привілеї її можна перечислювати довго...ми почали зустрічатись все було просто на вищому рівні всі всім задоволені так були дрібні сварки але все залагоджувалось....в мене було багато подруг з якими я просто спілкувався на різні теми і Лері(так звати дівчину виноватицю цього питання) це не подобалось але я не розумів що такого шо я спілкуюсь з іншими дівчатами шо тут такого і далі продовжував дійсно просто спілкуватись згодом Лері пройшло і вона до того відносилась нормально потім десь на півтора річному терміні навіть не знаю як правильно сказати ми привикли одне до одного і почалися якісь такі дрібнички десь я шось призабув десь з нею не поїхав десь ше шось але вона любила і все було гаразд так ми прозустрічались півтора року потім я настільки її полюбив шо просто весь віддавався нашим стосункам і вона цьому була рада і не знаю що сталося , ми кохали одне одного просто безмежно , десь в середині грудня 2010 ми якось охололи один до одного але я зрозумів шо люблю і не можу так і все налагоилось але згодом ми все таки розійшлись по двохсторонній згоді просто віддихнути на час одне від одного і тут почала грати моя дурна гордість на її прояви уваги я фиркав погано до неї ставився говорив , писав їй а потім вона почала також холоднішати за декілька днів я зрозумів свої помилки і почав виправлятись а вона не давала мені а ні шансу хоча каже ми друзі і т.д я кажу , що не можу без неї я це зрозумів і це дійсно правда я перестав спілкуватись зі всіма тими "подругами " все роблю шоб бути з нею просто на очах міняюсь і кажу-тобі добре самій,вона каже не знаю і тому недавно ми говорили і вона казала шо тримає на мене злість яка накопичувалась ці два роки і казала що згодом в її серці може потеплішати що мені робити щоб якось хотя б заспокоїти себе і бути поруч з нею її твердження що люди не змінюються і через це вона мені не довіряє , взагалі я просто вже відро валерянки випив , купу таблеток щоб хоча б поспати одну ніч , ні сну нічого на межі нервового зриву ми бачимося я дарую їй квіти , подарунки приділяю увагу а вона далі "ни в какую" я написав їй що планував щоб подальшому вона носила мою обручку на шо вон прото відписала - Тарас.Обручка? ...що мені робити надалі і як себе поводити адже чи можливо таке щоб дівчина розлюбила за 4 дні людину з якою була 2 роки ???прошу вашої поради що мені робити це пріоритетне питаття!
Вопрос от: ; Возраст: 20


психолог онлайн
Ошибка в том, что предложение нужно было делать пол-года назад. Попробуй сделать его сейчас. Это твой единственный шанс ее вернуть. Только тебе нужно очень четко объяснить ей, что она для тебя единственная в мире, лучшая из лучших.

👍 рекоммендовать:

16-03-2011 13:27:06Дополнение от автора
я просто чесно не знаю які підірати слова незаю що сказати біля неї не можу нормально розмовляти в плані тоо , що як першокласник починаю нести всяку чуж....я просто не розумію її поведінки..що підкажете?


психолог онлайн
Ты не можешь понять ее, потому что не можешь понять себя. Она же ведет себя последовательно. Любила, ревновала, обижалась, злилась, надоело, послала. Все логично. Ты вел себя непоследовательно: то девочки знакомые, то гордость, то необязательность, то грубость... Где тут любовь? Так что быстро придумывай объяснение в любви, запиши его (если не можешь спонтанно высказать) и вперед!

👍 рекоммендовать:

16-03-2011 15:43:39Дополнение от автора
Дякую попробую надіюсь що все буде аразд але от ше виникло питання..якої можливо чекати реакції ?

16-03-2011 15:44:59Дополнение от автора
Дякую попробую надіюсь що все буде аразд але от ше виникло питання..якої можливо чекати реакції ?як можливо її переконати шо зміни в мені справді відбулись?


психолог онлайн
Психолог не оракул и не страховая компания. Не пророчествуем, страховок не даем :) Но девушке лучше не врать. Никаких существенных изменений, кроме осознания, что она тебе нужна, в тебе не произошло.

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Здравствуйте, Тарас.
Хотите от девушки искренности - будьте искренни с ней сами.
Вот так прямо и расскажите ей, что теряетесь, что позабывали все слова, что смущаетесь, но жить без нее не можете.
Если Вы будете искренни, то она тоже выдаст Вам искреннюю реакцию. Предугадать заранее не возможно, но так будет уже определенность.
Удачи Вам.

👍 рекоммендовать:

16-03-2011 21:39:43Дополнение от автора
Тобто Елена , потрібно зустрітись і розказати їй все як є? яку краще вибрати обстановку якусь романтичну чи краще клуб може є якийсь спосіб хоть сформолювати свої думки а то їх так багато що я вже й не знаю ,що саме казати не знаю наприклад сісти і написати собі все що потрібно сказати чи як?


консультация психолога
Да, именно встретиться и рассказать как есть.
Сформулировать мысли можно например вот так: напишите ей письмо (отправлять не надо) и в этом письме потренируйтесь быть абсолютно искренним, когда напишете - прочтите вслух несколько раз, а вот заучивать наизусть не стоит, слова должны идти от души, а не от памяти.
Хочется напомнить, что не место красит человека, поэтому в принципе любое место может стать романтическим, если оно связано с хорошими воспоминаниями.
Удачи Вам.

👍 рекоммендовать:

17-03-2011 15:35:57Дополнение от автора
дякуювам за поради юудем пробувати чесно від себе дуже дякуюза таку можливість поговорити іза такий сайт!!!!

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Вона і Він про  Секс
книгаВона і Він про Секс теми: сексуальність чувства принятие себя
Ана, моя любовь / Ana, mon amour (2017)
фільмАна, моя любовь / Ana, mon amour (2017) теми: співзалежність психическое расстройство панические атаки
Вівторки з Моррі
книгаВівторки з Моррі теми: життя чувства жизнь
qr