У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


любов чи звичка

Добрий вечір)я зустрічаюсь із хлопцем вже 11 місяців і ми з ним практично кожного дня сваримось, я завжди спеціально шукаю якийсь недолік а він шукає недоліки в мені. завжди все закінчується тим шо я плачу.Далі він каже давай розійдемось і мені стає так страшно, я благаю його не розходитись, хоч перед тим думаю хочу розійтись з ним, а після того як ми помиримось я шкодую про те що помирилась.Спершу у нас все було добре без сварок а потім все якось різко помінялось.Він хоче серйозних стосунків, одружуватись а я не хочу цього, я хочу розважатись.Найгірше що він вимагає від мене сексу а я не хочу, не розумію чому але не хочу. незнаю чи це нормально, може я фригідна.
Вопрос от: ; Возраст: 20

нравится: 1 из 1


консультация психолога
Я бы тоже не хотела секса с человеком, из-за которого практически каждый вечер бы плакала. Вам и без секса хватает острых ощущений. Вообще, больше на зависимость похоже, чем на любовь. Вы рассматриваете вариант очной работы с психотерапевтом?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Маряна,
те, що у вас зараз на поверхні приховує те, що є всередині. Шоб дійсно розібратися в собі, щоб зрозуміти краще себе, свої потреби і бажання, свої можливості, варто попрацювати із психологом. Таблеток для щастя не існує, проте можна самому зробити себе щасливим. Удачі вам.

👍 рекоммендовать:

23-03-2011 10:31:16Дополнение от автора
як зрзуміти чи люблю його чи ні, бо тоді коли ми разом я відчуваю що я йоо люблю а коли між нами відстань то я абсолютно нічого не відчуваю до цієї людини, тільки по звичці говорю що люблю його і що скучаю, хоча насправді такого немає. Я думаю про нього але не так часто як колись.Чи може просто любов закінчилась.Ми з ним бачимось 1 раз на тиждень а деколи і рідше. Я надіюсь тільки на те, ЩО прийде весна і мої почуття оживуть і будуть бурлити з новою силою


психолог онлайн
Що заважає вам визнати, що тих почуттів немає, які були раніше? Чого саме хочете від цих стосунків?

👍 рекоммендовать:

25-03-2011 23:49:45Дополнение от автора
я боюсь визнати це і я дуже хочу любити когось і піклуватись.У мене є така проблема з ним повязана із тим що я живу у Львові виросла тут, навчаюсь, а мій хлопець хоче щоб я переїхала в село жити. інакше ми з ним розійдемось.Я не хочу цього робити але щоб із (незрозумілих для мене причин) бути з ним погоджуюсь, хоча знаю коли дойде до діла я цього не зроблю. Я незнаю як вчинити, я хочу будувати карєру у Львові, щоб мої діти тут росли а він категорично відмовляється переїжджати. Я не знаю що мені робити. З одного боку він а з іншого Львів(мама тато карєра і просто це місто і якийсь культурний розвиток). Я не з тих для кого рай і в шалаші...незнаю як мені вчинити


психолог онлайн
Для чого вам поступатися своїми інтересами? Сім`я - це домовленості обох людей, це враховані бажання двох, а не тільки реалізоване бажання однієї людини. В будь-якому разі вирішувати вам: з одного боку поступатися власними бажаннями, щоб отримати (що?) у стосунках, з іншого боку ваша робота і життя у рідному місті. Проте щоб вибір був більш осмисленим, варто звернутися до психолога очно. Успіхів.

👍 рекоммендовать:

31-03-2011 22:55:39Дополнение от автора
я з ним розійшлась...і на даний момент я відчуваю себе спокійно і відчуваю себе вільною... і це прекрасно.дякую дорогі психологи)

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Загублена (2014)
фільмЗагублена (2014) теми: поведінка нарушение идентичности социопат
Пациенты (2015)
фільмПациенты (2015) теми: психоаналіз психотерапія віра
qr