У Психолога
Авторизация
Запомнить на месяц
Регистрация Забыли пароль?


Ищу рекомендацийпомощи в поиске клиентов (я начинающий психолог консультант.)

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Начинающим психологам » Ищу рекомендацийпомощи в поиске клиентов (я начинающий психолог консультант.)

Добрый день, я начинающий психолог частной практики, студент магистартуры психологии. Ищу ресурсы, где могу искать клиентов; регистрироваться как психолог, учитывая отсуствие диплома. + ищу группы супервизионные + ищу работу в психологом консультантом помошником психолога консультанта В Харькове, либо где угодно вообще. + Предложения о работе (психологическом консультировании) рекомендациипомощь в поиске клиентов. 

Вопрос от: ; Возраст: 22

Найдите психолога в Украине: психолог Киев, психолог Харков, психолог Одесса, психолог Днепр и другие регионы Украины или онлайн.


психолог онлайн
1
Наталия Павловна Венглинская
Добрый день! Приветствую Вас и желаю удачи! Отвечайте на сайте на вопросы. Будете тренировать свое мастерство, о Вас будут знать люди.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрый день!
Пробуйте отвечать на форумах и скажите своим друзьям, что Вы начали практику

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Здравствуйте. Социальные службы, работа в общественных организациях вашего города, центры реабилитации - ищите вакансии на специализированных сайтах. На пси сайтах обычно нужны дипломы о завершенном образовании.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня, Данил.
А Ви плануєте додатково вивчати якийсь психологічний напрям (насправді, якщо Ви плануєте бути індивідуальним консультантом, то це дуже важливо)?
Якщо Ви підете на якийсь напрям, то там Ви:
- познайомитеся зі спеціалістами із довготривалою практикою (що є дуже важливо), що сприятиме розширенню Вашого професійного соціального кола та формуватиме Вашу професійну Я-концепцію;
- Вам дадуть супервізійну групу або індивідуального супервізора;
- деякі напрямки можуть навіть рекомендувати Вас як психолога-початківця і, відповідно, це сприятиме розширенню Вашого кола клієнтів.

Інші варіанти:
- реєстрація на психологічний форумах та відповіді клієнтам;
- пошук на онлайн-платформах із пошуку роботи психологічних центрів, соц. служб, телефону довіри тощо (деякі можуть навіть забезпечувати безкоштовними супервізіями для своїх працівників);
- рекламування себе в соц. мережах (психологічні пости, олнайн-вебінари і т. д,).

Ви написали, що у Вас зараз відсутній диплом. А диплом бакалавра є? Якщо так, то це вважається як вища освіта.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наши психологи

Похожие онлайн консультации

Психологический анализ произведений

Рекоммендуем

Конкурентноспособность профессионального психолога Конкурентноспособность профессионального психолога

Психологические услуги на рынке Украины нынче не редкость. Но можно ли назвать рентабельным бизнесом кабинет психологической помощи?

Як читати і розуміти книги по психології Як читати і розуміти книги по психології

Отож, почнемо з Перлза, засновника гештальт-терапії. Якось прочитав в анотації до однієї з його книг про те, як її потрібно читати. Ось власне і цитата: почніть вивчати її (книгу), і пережовуйте кожну частину до тих пір, допоки не схопите її.........

Как психологу сохранить себя (профилактика профессионального выгорания) Как психологу сохранить себя (профилактика профессионального выгорания)

7 дельных советов для коллег-психологов по профилактике профвыгорания. А как вы организовываете свою работу?

Конфіденційність та анонімність в психотерапії Конфіденційність та анонімність в психотерапії

Конфіденційність та анонімність є важливими елементами безпеки клієнта. Буває, деякі люди, коли дізнаються про професію психотерапевта, починають його розпитувати. Просять розповісти «про цікаві випадки». Або про те, хто саме звертається та з яких

Заповіді психотерапевта Заповіді психотерапевта

Не просять - не лізь. Ні зі своїм діагнозом, ні з порадами, ні з рекомендаціями. Особливо, коли тобі здається, що ти бачиш людину наскрізь і можеш прорахувати його дії на 10 кроків вперед.

Навіщо психоаналіз людині сучасності? Навіщо психоаналіз людині сучасності?

Психоаналіз сучасності – це мозаїка течій, теорії яких часом дуже різняться. Страждання сучасності відрізняються від страждань часів Фройда. Істеричні театри вже практично не зустрічаються, але натомість суспільство затоплює депресія.

qr