'
?


порадьте, будь ласка, щось із питанням переїзду до хлопця в іншу країну.

 » () » порадьте, будь ласка, щось із питанням переїзду до хлопця в іншу країну.
Познайомилася з хлопцем із Росії, він приїжджав до Львова, ми полюбили один одного. І тепер пропонує переїхати до нього, але я не можу відважитись, не можу покинути своїх рідних, друзів, рідне місто.. І він через ці ж причини не може переїхати до мене. Але ми любимо один одного, і ось так мучимось, ніхто не наважується. Просто запрошує, щоб я приїхала в гості, подивилась..але не знаю, чи варто їхати, знаючи, що і так не переїду, чи це тільки гірше буде.. Порадьте, будь ласка, щось у цій ситуації. Дякую.
: ; : 25

   ?   


,
. .
. , , , , , .
, , , , , ...
, - , , , ...
, ? , - ? , ?

👍 :

20-02-2012 09:41:49
Мабуть, ви праві..якби хлопець був зі Львова, я б так довго не думала. Ми обговорюємо і поїздки, і можливість спільного життя. Але в мене багато є сумнівів - це те, що не зможу бачитися з рідними, в кращому випадку, раз на рік, будуть проблеми з роботою, з житлом, потрібно звикати до вього нового. На мою думку, хлопцеві було б легше звикнути тут у ЛЬвові жити, ніж мені в Краснодарі. Але він навіть не хоче чути про це. Каже, що все залежить тільки вд мене. А я розриваюсь між ним і між всім своїм звичним. Мама моя каже, що якби дуже любив, то переїхав би до мене, незважаючи ні на що. Не знаю навіть, що й думати.


- . UTF-8 99% .
.
, . , . , .
, , , - . , .
, - . . , .
- - , , , , .

👍 :

20-02-2012 11:24:06
чесно кажучи, не знаю ,чому так виходить, пишу українською мовою, а вибиває символи.

Дякую Вам за пораду. Ще от хвилює те, що цей хлопець молодший за мене на 5 років..хоч для нас це не так і важливо, але для батьків важливо.
І батьки не хочуть відпускати мене в гості поїхати до нього, вони постійно хвилюються, що зі мною щось може статися в дорозі і т.д. Кажуть, нехай він приїде, а тоді тільки з ним мене впустять.
Крім того, він ще й кавказець, вірменин, а це теж не дуже тішить батьків.
Не знаю, складно так все..


, . . - , , .
, - .
- ? ? ?
, - ?
, , - . .
, 5 - .

👍 :

, !
. . - .

:
:
:
qr