У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Як прийняти чи то пробачити, чи помститися, щоб нормально жити далі?

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Як прийняти чи то пробачити, чи помститися, щоб нормально жити далі?
Зустрів дівчину,одразу без сумнівів захотів,щоб була зі мною.Я залицявся,то зникала,то з'являлася знову.Жодна не зносила мені голови,як Алла.Не задавав багато питань,з нею мені було просто супер!Розбіглися.Через тиждень почала назвонювати.Зійшлися,прожили півроку.Була пристрасть,любов,гарна господиня,дуже економна,дбайлива.Я забув усі образи,набрався впевненості.Одного дня приходжу додому на столі записка.Мовляв пробач,це не їнший чоловік,я була завжди тобі вірною,за тобою як за стіною але...4 дітей від попередніх 3-х чоловіків,з останнім йде розлучення-він над нею знущався,тому покинула його з дітьми і втекла у Київ.Я був у шоці.От чому не хотіла заводити відносин.Я полюбив її і тому не розірвав відносин.Сказав,що діти не завадять стосункам між нами.Але я в Києві,вона за 350 км,в мене переломний момент в кар'єрі,весь час в роботі,недосипання,нерви.За літо приїздила 2 рази,пристрасть,казала,що мріє про дитину від мене(за весь час відносин ми не користувалися запобіжними засобами).Але після другого приїзду почала зникати,не брати трубку,я злився,вимагав пояснень.Закінчувалоося сварками,але на питання-"в тебе інший?" відповідала,що любить тільки мене і вірна.В неї було складне матеріальне становище,я щотижня надсилав по 400-500 грн по своїй ініціативі.Після останнього приїзду до мене, повернувшись додому спровокувала сварку по телефону,а потім зникла. поїхав розбиратися.А вдома у неї інший.Алла сказала,що обманювала нас обох,що вагітна і не знає від кого.В той вечір залишився я.Плакала,стояла на колінах,казала,що просто була не впевнена в тому,чи прийму я дітей,що її підговорювали подруги і сестра-мовляв я тобі тільки для розваг,що ми сварилися і що зробила дурницю,що зробить аборт,любить мене і рада,що приїхав.Сльози, пристрасть.З дітьми мені не було важко.На аборті я не наполягав іне тиснув.УЗД встановило,що по строку батько не я,почала все більше вагатися щодо аборту,я сторив умови для переїзду до Києва з усіма дітьми.Здавала аналізи,їй було важко,я сказав,що поїду,і нехай дитина народиться,що не хочу,щоб мене ненавиділа і проклинала,бо пішла на вбивство.Сказала,що не треба,що зробить аборт,що хоче народити від мене.6 тижнів вагітності,зненацька передумала, написала що любить того,від розмови ухилилася.Вони разом.Старший син пише,що мама ночує у нього,приходить по обіді.Меншому 2,5 рочки. Каже,що той їм не подобається,хочуть щоб я приїхав. Що це?Як це?Мені лиш шкода дітей.Боюся вона погано закінчить...
Вопрос от: ; Возраст: 28

16-09-2013 22:37:39Дополнение от автора
Між нами все, я це усвідомлюю, переживу і в мене буде щастя, але я прив'язався до дітей. Цей хлопчик, її син і донька (10 і 12 років) все розуміють і усвідомлюють, 2,5 місяці їм створювався образ Саши, який приїде і буде їх захищати, ходити з ними на спортмайданчик, показувати своїм прикладом, що не треба вживати алкоголю, тютюн, наркотики. Ось я приїхав, майже місяць був там. Коли останній раз їхав до Києва, Діма, син, заплакав..... Мені було цікаво з ними, спочатку незвично, а потім призвичаївся, мені не було важко приділяти їм уваги, хоча з іншого боку я не давав собою маніпулювати, Алла повністю давала мені контролювати ситуацію, лиш потім, сам на сам висловлювала свої зауваження.... "Мама пішла до Віталі. Сказала, щоб ми поприбиралися. Що нам їсти, якщо вона завтра не прийде?" На наступний день її не було вдома до вечора. Невже вона так обезуміла від тієї вагітності, що забула, що треба виховувати дітей, які уже є?!!!!!!! Він, наївний, вірить, що мама одумається і помириться зі мною..... Ось моя біда. Я не можу відморозитися, не відповідати.... Сам ріс практично без батька....А саме страшне, що вони усвідомлюють, як в народі називають їх маму. Як можна вплинути, щоб її не позбавили материнських прав. Вона сама з інтернату. З теперішнім вони однокласники... І невже у них можлива сім"я при всіх цих обставинах? Між ними завжди стоятиму я, і те, що при зустрічі самців він пішов з піджатим хвостом, що на його докорливі повідомлення вона відповідала принизливо, що з огидою говорила про нього мені, що діти при ньому запитують, коли приїде Саша?...... Тоді я її не пробачив за зраду, то була ілюзія, спалах пристрасті, вибух емоцій, перемога над суперником для втіхи власного ніби-то приниженого самолюбства..... а зараз в мене до неї зневага, яка здається переростає в ненависть....... але вважаю, що можу робити добру справу - підтримувати її дітей. Можливо я марю і несу нісенітниці, але вважаю, що в 10 років рано переставати вірити в добро і чудеса)))). А можливо зникнути, щоб не давати їм примарну надію, яка може закінчитися великим розчаруванням....

Заздалегідь Вам дякую за можливість висловитися!


консультация психолога
Добрий день, Олександр!

Цiкава в вас iсторiя, нiчого не скажеш. Хочете допомагати дiтям - допомагайте, але не як батько, а як друг, i це треба пояснити дiтям. Не треба давати пусту надiю.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Вы можете предложить автору этого вопроса пообщаться

Отправить запрос на общение могут зарегистрированные пользователи

Чтобы отправить автору этого вопроса предложение пообщаться, Вам нужно быть авторизированным.


Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Інтерв'ю з психологами
Інтерв'ю з психологами Патологические лжецы

Что собой представляет патологическая (компульсивная) лживость? Как распознать в человеке «симптомы» патологической лживости?

висловилося: 5

Інтерв'ю з психологами Если ребенок не хочет учиться

Почему некоторые дети совсем не хотят учиться? Почему некоторые родители хотят видеть своего ребенка исключительно отличником?

висловилося: 9

Інтерв'ю з психологами Сексуальная несовместимость - миф или реальность?

Можно ли преодолеть сексуальную несовместимость? Как, в какой обстановке лучше заводить разговор с партнёром о том, что в сексуальной жизни что-то не устраивает?

висловилося: 8

Рекомендуємо

Як не з’їхати з глузду, не випасти в депресію, а витримати і вистояти фізично і морально тоді, коли Як не з’їхати з глузду, не випасти в депресію, а витримати і вистояти фізично і морально тоді, коли

Під час війни говорити про баланс, внутрішню рівновагу та гармонію не доводиться.Потужний стрес вибиває кожного з власної орбіти по якій рухалися ще донедавна. Як залишатися здоровими, сильними, як в ментальному, так і фізіологічному рівнях, щоб бути

Искусство быть одному Искусство быть одному

«Жить одному», «одиночество» - слова с явно выраженной негативной окраской. Быть одиноким почти неприлично... «Быть одному» и «быть одиноким» - суть разные понятия.

Тест на психологический возраст Тест на психологический возраст

Ваш психологический возраст поможет установить онлайн тест. Наш психологический возраст не всегда совпадает с тем, что зафиксирован в паспорте.

7 признаков психологического насилия 7 признаков психологического насилия

Психологическое насилие не заметно сразу. Признаки психологического насилия в отношениях. Партнёр пытается добиться своего любым способом, начиная от оскорблений, заканчивая угрозами, манипуляциями или физическим воздействием на вас.

Честно о депрессии. Как себе помочь Честно о депрессии. Как себе помочь

Я знаю, что такое депрессия, так как сталкиваюсь с этим в своей работе практически каждую неделю. Я знаю, что такое депрессия, потому что 10 лет назад я сама столкнулась с реактивной депрессией, и прошла медикаментозное лечение и психотерапию.

Семейные отношения рушатся – что делать? Семейные отношения рушатся – что делать?

Что предпринять, если члены семьи почувствовали: в семейной жизни появились проблемы? Нужно иметь в виду, что за создание конфликтной ситуации несут ответственность оба супруга...

Вина или комплекс выжившего. Как справится. Вина или комплекс выжившего. Как справится.

Вина выжившего многих сейчас парализовала. Те, кто находится в безоспасности, те кто имеет какой-то уровень комфорта столкнулись с очень тяжёлыми переживаниями, которые мешают жить и быть эффективным здесь и сейчас.

Психология измены Психология измены

Советы психолога парам, переживающим супружескую измену. Поиск отношений на стороне, по-видимому, один из самых простых и доступных в современной жизни способов самоутвердиться. Поисками приключений люди пытаются реализовать основную потребность..

qr