У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Чому він зник ?

Доброго дня. Я досі не мала близості з хлопцями. Просто тому, що не щастило, так складались обставини. Мені вже три рази пропонували вийти заміж, але навіть не намагалися поцілувати. Мені дуже сподобавсь один чоловік. Ми знайомі 2 роки. Пів року, як зустрічаємось ( правда рідко, бо живемо в різних містах). Була сильна сварка. Ми майже розстались, а потім заявив. Що хоче одружитись. І чекатиме, скільки буде потрібно. Тільки попросив мене пояснити, чому я кажу, що люблю його, а веду себе ніби, я його не хочу. Я пояснила, що в мене нікого не було, і я навіть не цілувалась нормально. Він звичайно шокований. Поїхав у відрядження (це ми, коли я його провожала говорили). Передзвонив і розказав, що завжди буде поряд, що любе, що не хоче робити мені боляче, і що не зможе мене образити. І зник. Я йому писала багато, він не відповідав довго. Потім сказав, що заробляє гроші на весілля і, що скоро повернеться. Попросив, щоб я його чекала. А як недочекаюсь, то він сам винен. А потім просто зник. Не відповідає. Сказав, щоб я його просто відпустила і зник. При цьому всі його друзі обговорюють нашу з ним майбутню свадьбу. Він всім говорить як мене любить, а мене просто прогоне.Я знаю де він є. Він працює, в нього все нормально.(Це спільні знайомі розповідають). Я люблю його. Як би це був хтось інший я б просто послала за таке відношення. А так... Я не знаю, як це розуміти. Не можна ж просто ігнорувати нівесту. Допоможіть, будь-ласка ? Що тут не так ?
Вопрос от: ; Возраст: 20


консультация психолога
1
Надія Василівна Загорська
Здравствуйте, Марина.
К сожалению, мы не можем знать, что происходит в голове у другого человека или почему он поступает так или иначе.
Но мы можем знать, что происходит с нами и это дает возможность решить именно за себя.
Вы сейчас находитесь в ситуации неопределенности и ждете каких-то подсказок от других людей, от парня, от психологов, но Вашу жизнь и Ваши решения - это только Ваша прерогатива и только Вы можете решить, как поступить дальше.
Готовы ли и дальше быть в неизвестности и ждать?
Спросите себя, чего Вы на самом деле хотите и опирайтесь на внутренние ощущения, это и будет ответом.

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Доброго часу доби! Схоже Вас ігнорують, і таким способом в якому немає місця для прояснення ситуації. Достатньо тривожний момент, коли малюють прекрасну гарну картину спільного майбутнього, де обговорюються усі моменти, а потім зникають.
Мало про Вас зрозуміло, для чого ті відносини де ігнорують, для чого надіятись? Можливо це для вас "опора",яка потрібна сьогодні...

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
1
Юлия Сергеевна Белецкая
Марино, доброго дня.
Ви пишете "Я люблю його. Як би це був хтось інший я б просто послала за таке відношення." Тобто саме любов до нього дозволяє Вам поставити його на п'єдестал і робити з Вами що завгодно - ігнорувати, тримати в напрузі, невизначеності? Страшно уявити що було б якби ви одружилися. Ми не можемо любити інших, якщо не поважаємо, не любимо, не цінуємо, не вміємо захистити самих себе.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
2
Татьяна Юхно
Галина Несмашна
Не всегда люди говорят словами. А мы все ждем что нам четко скажут, честно открыто и понятно. Но не все так умеют или считают нужным.
Есть язык действий, язык поступков. Вот он Вам все и говорит. Фактами говорит. Показывает свою ненадежность. Причины такого поведения могут быть самые разные, даже если уважительные, это уже касается только его. Ваша задача - услышать его послание и сделать выбор - выбираете ли Вы хотеть ненадежного мужчину, который умеет так поступать с женщиной...

Ответ отредактирован автором 22-07-2015 08:18:45


👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Управление гневом / Anger Management (2003)
фільмУправление гневом / Anger Management (2003) теми: межі выражение гнева границы
50 оттенков Серого
фільм50 оттенков Серого теми: сексуальність кохання отношения
qr