У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Ревность

Здраствуйте. Одружена вже 3 роки, до того з чоловіком зустрічалися 7 років. Рік тому почала помічати що чоловік коли вип\
Вопрос от: ; Возраст: 25


психолог онлайн

Здравствуйте! Повторите, пожалуйста, свой вопрос - он не сохранился полностью.

👍 рекоммендовать:

23-03-2018 00:17:24Дополнение от автора

Здраствуйте. Одружена вже 3 роки, до того з чоловіком зустрічалися 7 років. Рік тому почала помічати що чоловік коли вип\'є фліртує з іншими жінками. Одного разу коли був напідпитку почав біля мене чіплятися до моєї сестри. Сестрі 18 років не одружена. Коли почала йому про це говорити почав викручуватися. Тоді я повірила. Минулого місяця в нас з ним можна сказати взагалі не було інтиму, а якщо був то таке враження було що виконує просто обов\'язок без почуттів. Та моя сестра завагітніла якраз в цей період. Каже що від свого хлопця. Коли я сказала цю новину своєму чоловіку він сприйняв нормально, але коли сказала яки термін змінився в лиці і сказав що йому потрібно йти по роботі. Весь день настрій в нього був похмурий говорив проблеми на роботі, в моїх спробах дізнатися що сталося, я ще залишалася винною що лізу туди куди не потрібно. Вечером настрій в нього покращився. Якось так упіймати на зраді не можу тел. всі повідомлення чисті, соц. мережі також. Скажіть в мене параноя? До слова сестра з нами не живе, але в наш час це не проблема для зради. 


психолог онлайн
Возможно, действительно измена была. У вас есть основания для подозрений. А может и не было. Вас больше беспокоит, что муж флиртует вообще, что приставал к сестре, то что у них был секс или что ее ребенок от него? Что для Вас допустимо, а что - нет?

👍 рекоммендовать:

23-03-2018 00:48:41Дополнение от автора
Я для мене навіть зрада не допустима, особливо з сестрою, а якщо дитина його я не знаю що зі мною буде. В мене дитина 2 років. Останні три дні він тільки і бачить як я плачу. Після того як він чіплявся до неї біля мене я його питала про неї. Казав що любить мене і навіть якщо б і зраджував то не знаю. Я не знаю що робити я не сплю, постійно це в голові котиться. Тепер він відрядженні. Сьогодні випадково побачила що приблизно в один час зайшли в вайбер і приблизно в один час вийшли. Я не знаю як справитися з цим відчуттям що в мене тепер це страх що мої побоювання можуть бути правдою. Як жити далі я не знаю. І як триматися в руках я не знаю.


психолог онлайн
Ваше состояние - реакция на предположения об измене. Это только предположения, фантазии. Вы боитесь и тревожитесь о том, что не является фактом. Не накручивайте себя заранее. Если сложно избавиться от мыслей, которые вызывают тревогу, просто позвольте им существовать как мыслям. Это просто мысли, а не реальность. Можете попробовать написать на бумаге свои мысли. Подумаете об этом завтра. Чтобы справиться с таким состоянием - обращайтесь к психологу.

👍 рекоммендовать:

23-03-2018 01:58:05Дополнение от автора

Дякую за допомогу. І особлива подяка за швидку відповідь.


психолог онлайн
Здравствуйте!
Что происходит в Вашей семье и отношениях с мужем, нужно разбираться. Ваши подозрения могут быть как надуманными, так и настоящими. Так как бывают страхи и накручивания, а бывают настоящие предчувствия и интуиция. Вам важно научиться отличать одно от другого.
Психолог, при этом, будет Вам в помощь.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

19-11-2017 Ревность
Психологічний аналіз творів
qr