У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Невизначеність

В мене є проблема, я не можу визначитися, що саме я хочу і що мені потрібно. Влітку я хотіла влаштуватися на роботу і жити зі своїм хлопцем, але так складаються обставити, що нічого не виходить. Рідні хочуть щоб я була вдома, не хочуть відпускати мене в інше місто працювати. А я не можу зрозуміти себе... З однієї сторони хочу жити з коханим, а з іншої мені тяжко їхати з дому. І через це все мені дуже незручно.
Вопрос от: ; Возраст: 19


психолог онлайн
Добрий ранок! Ідеальної відповіді і рішення нема. Зважте мінуси і плюси кожно з цих виборів, приймайте рішення і рухайтесь далі!

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Доброго дня. Це абсолютно нормальна ситуацiя, коли необхiдно прийняти рiшення i наявнi сумнiви, адже вiдсутнiй досвiд, i як наслiдок - страх невiдомого. А до того ж, тиск оточення. Погоджусь з коментарем вище - зважте всi "за" та "проти", роздiлiть умовно аркуш паперу i до кожного варiанту пiдберiть плюси та мiнуси можливого вибору. Обов'язково зважайте на рух у напрямку розвитку. Таких ситуацiй ще буде мiльйон! А вмiння приймати правильнi рiшення Вам тiльки на користь.
Удачi!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
цитата:

я не можу визначитися, що саме я хочу і що мені потрібно. Влітку я хотіла влаштуватися на роботу і жити зі своїм хлопцем


Здесь смещение. Работа и отношения взаимосвязаны

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Вы, Tonya, просто сильно привязаны к своей семье и слишком её слушаете. И потому, в итоге мало доверяете самой себе. Как думаете, что мешает Вам стать более независимой от семьи и более самостоятельной?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
qr