У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


не чуємо один одного

Доброго дня.. ми з чоловіком живемо два роки маємо маленьку донечку і старшу донечку від мого першого шлюбу .живемо з моїми батьками але в окремому будинку..Чоловіку все не добре вічно не задоволений чому я приділяю час дітям чому я готую їсти своєму тату (так як мама за кордоном) вічно грубо відноситься до старшої дитини ..хоча вона каже тато і завжди щось їй купує .Таке не зрозуміле двояке відношення .на мене як на жінку перестав звертати увагу..тільки секс і дай поїсти ..Постійно претензії і говорити не хоче ми нормально не говоримо тільки мати і крики .як це змінити підскажіть будь ласка. я його люблю і хочу зберегти сім'ю.
Вопрос от: ; Возраст: 30

Підберіть сімейного психолога онлайн або в містах України.


психолог онлайн
1
Татьяна Ивановна Смирнова
Лєна, з вашого звернення можна побачити, що ваш чоловік Вас «не чує», а питання Ви назвали «не чуємо один одного».
Чи вважаєте Ви, що Ви теж «не чуєте» свого чоловіка, або у Вас є відчуття, що Ви робите більше для нього, ніж він для Вас?
«Перестав звертати увагу», «тільки секс і дай поїсти» - а раніше як було?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Лена, ну, по перше, перестати готувати їжу для тата. Якщо він безпорадний, то дружина має бути поряд, або варто звернутися до соціальних служб.
По-друге, з чоловіком таки є якась комунікація. Своїми матами і криками він хоче щось донести, тому варто спробувати зрозуміти, про що ці крики. А якщо є секс і якщо він сідає за стіл, щоб їсти, то цей час можна й використати для комунікації.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий день, Лєна! Як давно погіршилися Ваші стосунки? Що і після чого змінилося між Вами і чоловіком?
Якщо хочете щось змінити у своєму житті, почніть із себе. Можна звернутися до психолога, щоб побачити ситуацію зі сторони. Тільки Ви знаєте, що для Вас краще і що потрібно саме Вам, а спеціаліст тільки допоможе розібратися в цьому.

👍 рекоммендовать:

Виберіть психолога для консультування з приводу розладу комунікації між різними членами родини, відсутності підтримки, неспівпадіння поглядів на виховання дітей тощо


психолог онлайн
Всегда ли были такие отношения с вами и к вашей дочери от первого брака?
Какие у мужа претензии к вам?
Говорили ли вы про ваши отношения?
Вашего желания сохранить семью мало, нужно желание и усилия мужа. Он готов что-то менять?

Про приготовление еды отцу не поняла. Он старый, больной или по какой причине вы ему готовите?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Здравствуйте.
А как было раньше в ваших отношениях?
Каким муж был вначале отношений?

👍 рекоммендовать:

25-11-2019 11:33:59Дополнение от автора
А чому не чуємо один одного ..Тому що він не чує мене А я в зачинені двері не можу довго стукати. Можливо щось не так в мені ..Можливо не терпелива ,хочу все й одразу ,можливо я забагато вимагаю від людей?Я з себе й почала ..я себе не виправдовую.Перед батьками я завжди відчуваю вдячність за все і повагу і ніби я зобов'язана їм допомагати ..А чоловік так не рахує


психолог онлайн
Винить себя вы всегда успеете.
На вопросы вы не ответили.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Ви маєте повне право піклуватися про батьків. Стосунки між чоловіком і дружиною - це справа чоловіка і дружини, і проблем, які виникають мають вирішуватися обома.
Згодна з колегою: на жодне з питань Ви не відповіли. Тож, чи готові слухати і бачити щось Ви? ;)

👍 рекоммендовать:

25-11-2019 12:22:54Дополнение от автора
вибачте якщо не відповіла на всі запитання .Я постараюся .Стосунки погіршилися після народження донечки..з тих пір як я сиджу дома і займаюся домашніми справами..Була вагітна у всьому догоджав був ідеальним а зараз ця вся увага на донечці ..Він приділив дітей старша то моя дитина бо вона від першого шлюбу а менша то його ..Меншій можна все а старша вічно заважає і все не добре робить .Доходить до того що вона не має право зайти в нашу кімнату і сісти на ліжко з тієї сторони де він спить..ось є такі моменти ..Інший день навпаки він бере її з собою коли десь їде ,купує подарунки ...Та й на людях ми ідеальна сімя ніхто б не сказав що є проблеми ..

25-11-2019 12:28:13Дополнение от автора
раніше ми готували їсти разом ,вечором сиділи говорили про все ..Навіть прибирали разом в домі ..Раніше він всім ділився родився зі мною ..Та й зараз є таке але дуже дуже рідко..Може цілий день бути тихо поки зі школи не прийде дитина старша або не зайде тато до нас ..Я помітила що його дратує третя особа ..І не важливо хто це ..Просто вся увага має бути на ньому а як його немає то на нашій спільній дитині ..І все


психолог онлайн
"зараз ця вся увага на донечці" - чия увага? Ваша чи чоловікова? Скільки років Вашим дітям?

👍 рекоммендовать:

25-11-2019 12:36:14Дополнение от автора
вся увага чоловіка на донечці ..їй 10 місяців ..Поклав в кімнаті камеру .Я думала щоб мені легше було коли вона спить щоб я на кухні могла дивитися ..а то ні ..Він на роботі дивиться слідкує..І якщо йому щось не сподобалося у побаченому він швидко пред'являє своє незадоволення ..Я ніби як чуда жінка яка виховує йому дитину .таке відчуття що коли дитина виросте то і я не буду потрібна..Я вже думала може це я просто засиділася дома і в мене починається дипресія


психолог онлайн
Все може бути. Це не нормально, що він слідкує за Вами. Наскільки ви довіряєте один одному?
"Я ніби як чуда жінка яка виховує йому дитину .таке відчуття що коли дитина виросте то і я не буду потрібна.." - Вас це лякає?

👍 рекоммендовать:

25-11-2019 12:42:56Дополнение от автора
свекруха мені дала пораду що його потрібно перераховувати. Каже "перша дружина не мала того бажання або не вміла а ти розумна зможеш.. ти багато вже зробила"Але я ж не мама я жінка для нього ..в мене й так двоє дітей ..І чому всього не кажуть до весілля ..А вже виникає все після ..Так він прислухається до мене ..Але на то йде багато часу і нервів ..А коли жити?радіти життю?


психолог онлайн
Так, все дуже не просто. Чомусь Ви опинилися у такій ситуації. У мене виникає велика купа запитать. Тим більше, що і у Вас, і у Вашого чоловіка це не перший шлюб. У режимі формума дуже важко Вам допомогти, потрібне повноцінне спілкування. Якщо хочете щось свідомо реально змінити, зберігаючи при цьому час і нерви, оберіть спеціаліста і попрацюйте з ним індивідуально.

👍 рекоммендовать:

25-11-2019 13:19:59Дополнение от автора
Пані Інна велике спасибі вам за пораду ..А то вже якось руки почали опускатися..А так хочеться крепкої сім'ї. Так хочеться бути щасливою ..Я за це б все зробила ..Та й зроблю


психолог онлайн
Ваше життя залежить тільки від Вас! Усе можна змінити, якщо на це є справжнє бажання. Будьте щасливою! ::smile::

25-11-2019 14:41:47Дополнение от автора
щиро дякую ..А вам Божого благословіння і всього найкращого


психолог онлайн
Грустно очень читать, особенно про вашу дочь от первого брака
Слежка за вами это не адекватная ситуация, если честно
Я предложу вам только обратиться к психологу и разобраться в том, как вам живется в этой ситуации, чего хочется и что можно менять.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Поради відвідувачів

Ще немає коментарів. Ви можете бути першим, хто запропонує автору якусь пораду.

Щоб прокоментувати, авторизируйтеся або зареєструйтеся!

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Психоаналитик (2009)
фільмПсихоаналитик (2009) теми: психотерапія психологические защиты отчаяние
Зіґмунд Фройд
книгаЗіґмунд Фройд теми: вибір система жизнь

Рекомендуємо

Семейные отношения рушатся – что делать? Семейные отношения рушатся – что делать?

Что предпринять, если члены семьи почувствовали: в семейной жизни появились проблемы? Нужно иметь в виду, что за создание конфликтной ситуации несут ответственность оба супруга...

Кризисы в отношениях супружеской пары Кризисы в отношениях супружеской пары

Психолог о кризисных периодах в отношениях семейной пары на разных годах совместной жизни...

Семейный бюджет – диагностика отношений Семейный бюджет – диагностика отношений

Ведение и обсуждение общего семейного бюджета открывает и поднимает много скрытых, неочевидных тем и вопросов. Способ организация и ведения семейного бюджета - является хорошей проекцией отношений...

Сiмейнi кризи Сiмейнi кризи

Що таке сiмейнi кризи, чому викають, як їх долати? За якими симптомами можна визначити, що сiм'я вступає у кризу? Чи можна за поведiнкою дiтей визначити чи є в сiм'ї проблеми? Сiмейне життя проходить певнi етапи. Психолог радить.

Милые бранятся только тешатся? Милые бранятся только тешатся?

Какие бывают виды конфликтов в семье и как из них выйти. Конфликт норм или конфликт идентификации. Конфликт власти. Конфликт садомазохистский

Научитесь жить своей жизнью Научитесь жить своей жизнью

Случается так, что в свои 20-30 лет молодая женщина или мужчина чувствует себя ответственным за родителей и за своих меньших братьев, сестер.

qr