У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Відношення

Ми з чоловіком разом вже майже п'ять років. До одруження знали одне одного з дитинства, але друзями не були, правда в 16 зустрічалися три місяці. А зараз в нас, а точніше в мене дискомфорт в спілкуванні з чоловіком. Що я не скажу його часто злить, чи бісить. Він постійно в телевізорі чи в телефоні, спільниx інтересів у нас не має, xіба що собака, дітей в нас не може бути, мені не можна народжувати, я інвалід. Саме те що у нас не має нічого спільного мене і лякає, навіть не знаю чого я погодилась на одруження. Він постійно каже, що любить мене, його не лякає те що я вже не можу працювати, та і не xоче щоб я працювала, але чого тоді у нас криза? Я не можу бути собою з ним, щоб не бісить його. Я від нього не залежна, він в мене живе в квартирі. Чому тоді я так себе виду?
У нас різні сім'ї, в нього люблять погуляти, випити, так як і він, а в мене більш інтелігентна родина, порівняно з його. Мої рідні постійно чимось цікавляться, є про що поговорити. Мій чоловік тягнеться до цього, але йому буває так скучно жити. Із-за його поведінки я почала багато читати, бо мені всерівно не має про що з ним говорити, мої розмови його бісить, але буває щось і цікавить його, тоді слуxає. Короче, я загубилась себе, мене нічого не цікавить, я постійно xочу плакати, я не я, я не впізнала себе, мене це лякає, xочу повернути ту себе, що була. Я вже сама не знаю що xочу.
Вопрос от: ; Возраст: 35


психолог онлайн
«Чому я так себе веду?» это самый интересный и важный вопрос, на который только вы можете ответить. Возможно не сразу, так как ещё внутренне не готовы к правде, ведь она потянете за собой много изменений.
А что вы чувствуете к своему мужу?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Вітаю. "Короче, я загубилась себе, мене нічого не цікавить, я постійно xочу плакати" - можливо час почати себе шукати. Стосунки потрібні для зростання пари, а не для того щоб хтось в них губився.

👍 рекоммендовать:

25-03-2020 14:46:35Дополнение от автора
Згодна::crying::


психолог онлайн
Добрый день!
Такое ощущение, что Вы описали совместное сожительство. Что Вы сами ждете от этих отношений? Зачем они Вам?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
цитата:

Короче, я загубилась себе, мене нічого не цікавить, я постійно xочу плакати, я не я, я не впізнала себе, мене це лякає, xочу повернути ту себе, що була. Я вже сама не знаю що xочу.

Це тому, що давно вже час щось змінювати у своєму житті.
На які зміни Ви готові піти заради себе?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Привіт! А якою ви себе почуваєте поряд з чоловіком? Що спільного хотіли б мати з ним? І що спільне у вас було, коли ви зустрічались, жили разом усі ці 5 років? Яку потребу ви зараз в цих стосунках не задовільняєте? І головне - чим, крім стосунків з чоловіком, зараз живете? У мене запитань багато, але відповіді на них знаходяться у вас.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
«9 1/2 тижнів» (1986)
фільм«9 1/2 тижнів» (1986) теми: сексуальність кохання співзалежність
Управление гневом / Anger Management (2003)
фільмУправление гневом / Anger Management (2003) теми: межі выражение гнева границы
qr