У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Що зі мною не так?

Від недавно, я почала полюбляти алкоголь, а потім він став мені огидним, тепер ще й все нервує, і хлопець який спілкується з іншими дівчатами при цьому кажучи що вони тільки його подруги, і його друзі які кажуть що я використовую його і мої друзі яким неможна довіряти і батьки які дають багато запитань. Вивести з себе може кожна дрібничка і головне що настрій портиться за 1 секунду і не з'являється дуже довго, я кожного разу хочу несамовито кричати але стримую всі емоції в собі і напевно забула вже як це сміятись.
Вопрос от: ; Возраст: 18


психолог онлайн
Добрий день! Що у Вас сталося? Вам дуже боляче, Ви намагаєтесь приглушити біль алкоголем, але бачите, що це не найкращий спосіб, що говорить про Впше психологічне здоров»я!!!!

👍 рекоммендовать:

07-12-2020 16:51:34Дополнение от автора
Я думаю, це через ревність до хлопця, як тільки я дізнаюсь про те що він з кимось спілкується ( дівчата) одразу таке і стається. Що мені з цим робити?


психолог онлайн
Здравствуйте.
Сочувствую, вам похоже непросто справляться с вашими душевными переживаниями. У вас был ранее какой-то плохой опыт? Вы не доверяете МЧ?
В вашей картине мира парень не имеет права общаться с девушками, если находиться в отношениях?

Ответ отредактирован автором 07-12-2020 17:02:00


👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрый вечер!
Почему Вы сдерживаете свои эмоции?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго вечора! У вашому тексті звучить все на раз, так ніби водоворот. Що значить полюбила алкоголь? Те що ви описуєте граничить з відчуттям реальності, а більше якісь фантазії, а алкоголь якраз добре розмиває границю з реальністю. Спробуйте поскладати, що саме вас турбує? Бо що з вами не так це питання на особисте знайомтво інкаше ви даєте повід фантазувати про вас.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
цитата:

я кожного разу хочу несамовито кричати але стримую всі емоції в собі і напевно забула вже як це сміятись

Ті, хто стримують свої емоції - перестають бути самими собою. І ще, їх починає розривати від переповнення почуттями - і тоді вони вибухають... і це призводить до ще гірших наслідків.
А алкоголь якраз і допомагає Вам забутися й полегшити страждання і переживання, зменшити напругу. Доки від діє - все нормально, але як тільки перестає діяти - знову накриває. Так?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Трясовиння (Топи, 2021)
фільмТрясовиння (Топи, 2021) теми: вибір безсвідоме ідентифікація з агресором
Психоаналитик (2009)
фільмПсихоаналитик (2009) теми: психотерапія психологические защиты отчаяние
Очень легкая смерть
книгаОчень легкая смерть теми: умирание мати і дочка смерть
qr