У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Що робити коли влюбився в дівчину , але недає покою те шо в неї були інші ?

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Що робити коли влюбився в дівчину , але недає покою те шо в неї були інші ?
На початку не думав шо все зайде так далеко і знав шо були в неї інші але непланував чогось серйозного , а зараз вона дуже змінилась в кращу сторону робить все щоб мені сподобатись і я впевнений шо в подальшому це буде дівчина яка мені потрібна , але є одна проблема яка недає мені спокою це те шо до мене в неї були два мої знайомі і чомусь ніяк неможу з цим змиритись , коли бачу їх , одразу злість появляється , шо робити в такій ситуації?
Вопрос от: ; Возраст: 21


психолог онлайн
Роман, добрый день. А отношения с Вашей девушкой у Вас первые? Раньше не было интимных отношений? И если были, как девушка относится к этому?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня, авторе.
Що саме вас злить, коли ви бачете колишніх своєї дівчини?
Які думки у вас виникають в цей момент?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий день!

"але є одна проблема яка недає мені спокою це те шо до мене в неї були два мої знайомі і чомусь ніяк неможу з цим змиритись , коли бачу їх , одразу злість появляється , шо робити в такій ситуації?"

А що ви хочете робити в такій ситуації? А що можете зробити? Що вам допоможе в цій проблемі? Яке ви самі бачите рішення своєї проблеми?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня, Роман! Минуле змінити не можливо. Якщо дівчина вам дійсно дуже подобається, необхідно звернутися до психолога і попрацювати над своїми реакціями стосовно дівчини і її минулого. Також, скоріше за все, такі реакції будуть і в інших стосунках, навіть з іншою дівчиною, тому без психологічної допомоги вам не обійтися.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
цитата:

шо робити в такій ситуації?

Избавляться от ревности, за которой скрывается страх потери и неуверенность в себе.
Сделать это можно с помощью индивидуальной работы с психологом.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Трещины, (Cracks) 2009.
фільмТрещины, (Cracks) 2009. теми: заздрість нарцисизм гомосексуальность
Двуличный любовник (2017)
фільмДвуличный любовник (2017) теми: травма сексуальность
qr