У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


хочу спілкуватися, але коли діло доходить до спілкування бажання різко відпадає.

У Психолога » Поради психолога онлайн (безкоштовно) » Дружба » хочу спілкуватися, але коли діло доходить до спілкування бажання різко відпадає.
вітаю! у мене так-то немає друзів і єдині люди з якими я спілкуюся - це ціла купа родичів, тобто мені не одиноко, але деколи хочеться поговорити з однолітками, деколи все ж відчувається, що не вистачає друга поруч. тай я маю нестримне бажання спілкуватися з новими людьми, але коли я все ж починаю говорити/переписуватися з кимось, то мені стає все одно і не так сильно й хочеться, я не чекаю реплік у відповідь, а чекаю доки закінчиться діалог. у мене був друг, ми спілкувалися не дуже довго, але з ним було цікаво, проте знову ж ця проблема, що мені тупо не хотілося йому відписувати, я дуже довго тягнула з відповідями, але повторюся, що мені було з ним цікаво, я чекала від нього повідомлень кожен день. зараз ми вже не спілкуємося і я відчуваю провину, якби я не була така і відповідала йому одразу, можливо ми були б друзями досі
Питання від: ; Вік: 19

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


психолог онлайн
Ганна, в чому Ваше питання? чим Вам допомогти?

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Анна, Вы не написали, в чем заключается Ваша проблема и какую помощь хотите получить.

👍 радити психолога:


психолог онлайн
цитата:

деколи все ж відчувається, що не вистачає друга поруч. тай я маю нестримне бажання спілкуватися з новими людьми, але коли я все ж починаю говорити/переписуватися з кимось, то мені стає все одно і не так сильно й хочеться, я не чекаю реплік у відповідь, а чекаю доки закінчиться діалог

Доброго дня. Помічали, після чого зменшувалось бажання спілкуватись? На якому етапі зникала Ваша зацікавленість у спілкуванні з потенційними друзями?

👍 радити психолога:

Виберіть психолога для консультування з приводу дружніх стосунків, невміння заводити друзів, конфліктів між друзями

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!
Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Схожі онлайн консультації

Інтерв'ю з психологами
Інтерв'ю з психологами Штучний інтелект (чат-боти). Стосунки та психологічна допомога.

Дедалі частіше з'являються історії про виникнення почуттів до чат-ботів, з якими люди ведуть переписку. Про що це свідчить та чи стане феномен побудови "стосунків" з чат-ботами масовішим?

висловилося: 8

Інтерв'ю з психологами Как найти друзей во взрослом возрасте

Важно ли взрослому человеку иметь друзей, или же их роль могут исполнять семья и коллеги по работе?

висловилося: 14

Інтерв'ю з психологами Отношения с бывшими друзей - табу?

Часто ли люди испытывают симпатию к партнерам своих друзей? Что делать, если появились чувства к...

висловилося: 7

Рекомендуємо

Подводные камни нашего общения Подводные камни нашего общения

Иногда мы ждем, что человек, к которому мы обращаемся, сразу все бросит и займется нами. Бывает, вас не просят, а вы уже советуйте, рекомендуете. + Как отличить придуманного друга от настоящего?

Контейнирование - психологическая помощь в бытовых условиях Контейнирование - психологическая помощь в бытовых условиях

Когда мы сталкиваемся с какими-то непереносимыми эмоциями или переживаниями, с которыми самостоятельно справиться не в состоянии, то важно, чтобы кто-то нас «контейнировал», т.е. предоставил нам себя в качестве вместилища для наших переживаний.

qr