У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Порадьте що робити

Доброго дня!Я не знаю з чого почати. У мене інколи трапляються панічні атаки, а сьогодні одна з них була у продовж 40 хвилин, важко дихати та німіє все тіло, особливо руки - вони просто наче камені. І затримка критичних днів 12 днів, я думаю це через стрес.
Ще у мене якісь проблеми з їжею. Я рахувала калорію кожного шматка якого клала до рота протягом 5 місяців, зараз не рахую але відчуваю провину коли з'їм багато. І я не знаю що мені робити, постійно якась тривога.
І головне, я дуже агресивна людина, коли мене щось(або хтось) диктує, злить - я готова розгромити все, переламати всі кістки якійсь людині і інколи я це не контролюю. Було багато ситуації, але ось наприклад: мій брат забрав у мене телефон, я йому ледь не зламала руку. Причому у телефоні нічого не було, мене це просто взбісило. У процесі гніву я не шкодую про те що роблю, відчуваю себе якімось звірем. А потом готова ридати кожен день і просити пробачення у всіх на колінах.
Також у мене відчуття що тільки я можу захистити свого брата та маму, при живому то батьку, але я йому не дуже довіряю. Колись він, у стадії алкогольного сп'яніння, підняв руку, я боялася що він зробить боляче брату та мамі, ми побились. У той момент я відчувала тільки гнів і ненависть. І хоч зараз у сім'ї нібито все добре, та я завжди ніби чекаю на якийсь підвох. Я нікому ніколи не скаржилася, все намагалася вирішувати сама, та я втомилася наче і не знаю що робити.
Питання від: ; Вік: 16


психолог онлайн
добрий вечір. співчуваю, ситуація що ви розповіли дійсно не проста. чи є близькі люди з ким ви можете розмовляти про ваші переживання?

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Добрий вечір. Ваша історія - запит на індивідуальну роботу з психотерапевтом. Зверніться, будь ласка, за допомогою в індивідуальному порядку

👍 радити психолога:


психолог онлайн
З такими проблемами, як у Вас, потрібно звертатися не до психолога, а до психіатра. Ви описали симптоми певних хвороб, які я не перераховуватиму тут. Але в основі – сильне збудження у корі головного мозку.
І не треба боятися слова "психіатр".
Необхідне обстеження, щобі з'ясувати причину Вашої проблеми, а потім призначать лікування.
Як правило, воно комплексне - ліки та психотерапія.
Найчастіше можна лікуватися вдома, в клініку лягати необов'язково.

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Добрый вечер!
Панические атаки, тревога и агрессия - это повод обратиться к врачу.
Вы можете самостоятельно сходить в поликлинику к семейному врачу и попросить направление к неврологу.
Также вам необходимо обратиться за помощью к родителям, чтобы они дали свое согласие на вашу работу с психологом и оплатили услуги специалиста. Потому что вам нужна индивидуальная психотерапия, независимо от того, что скажут вам врачи.

👍 радити психолога:

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!

Ви можете запропонувати автору цього питання поспілкуватися

Надіслати запит на спілкування можуть зареєстровані користувачі

Щоб відправити автору цього питання пропозицію поспілкуватися, Вам потрібно бути авторизованим.


Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Дівчина в потягу
фільмДівчина в потягу теми: залежності отношения газлайтинг
Трещины, (Cracks) 2009.
фільмТрещины, (Cracks) 2009. теми: заздрість нарцисизм гомосексуальность
Умница Уилл Хантинг (1997)
фільмУмница Уилл Хантинг (1997) теми: життєві цінності принятие себя психотерапия
qr