У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Дружина хоче розлучитись

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Дружина хоче розлучитись
Моя дружина вирішила розлучитись. Вона втратила до мене почуття шляхом пошуку нових. Вже два місяці вона активно спілкуються з іншою людиною. А я цих два місяці різними шляхами пробую зберегти сімю. В нас є донька, 3 роки, ми одружені і разом живем вже 5 років. Мені 36, їй 31.
Причини розлучення прості і банальні – побутові умови, спільне проживання з батьками протягом одного року, замало приділяв уваги останній рік будучи у відрядженнях, фінансові проблеми – два кредити, а в часи кризи фінансовий стан сімї змінився, сексуальні відношення, які протягом останніх двох років були не більше 1-2 разів на місяць і мотивувались постійною виснажливістю дружини.
Я прагну зберегти відношення, дружина ні. Мотивує відсутністю почуттів до мене станом на сьогодні.
Її нове кохання – в минулому сімейний друг. В «минулому» кажу тому, що розцінюю його також винним в цій історії. Він як друг міг попередити про розпад сімї, а не використати ситуацію. Він не одружений. Він їй розказує гарно про життя, а дружина в це вірить і готова змінити мене на нього. Всі мої розмови з нею виходять на ніщо. Вона нічого не сприймає і не має бажання робити крок назустріч. Вона була вже одружена. Це буде її третє кохання серед офіційних шлюбів.
І питання не стільки в розлученні, а наскільки дружина абсолютно втратила повагу до всіх цінностей, які нас оточують та є набуті разом. Вона не втікає за багатством, якого там немає насправді. Його статус в рази нижчий за мій. Я директор, - він ріелтор безробітний. І я взагалі не уявляю як вона там збирається виховувати нашу дитину і за що буде проживати. Вона не втікає за сексуальними відношеннями. Вона втікає від набутих спільно проблем за останні два роки і не має бажання їх вирішувати разом. Втікає в інше місто від всіх рідних і близьких. Так само вона зробила коли розлучилась перший раз переїхавши в інше місто. Я їй говорю, що вона втікає до таких самих в перспективі проблем. Я пропоную шляхи вирішення – вона категорична.
Я не знаю що ще зробити. Я стримано та терпимо себе повожу. Приділяю увагу. Допомагаю в побуті та з дитиною. Роблю знаки уваги різними методами. Часто гуляєм. Пробую пояснити час від часу легко додатково про цінності. Ніщо не допомагає. Сексуальні відношення відсутні за цей період, - вона не хоче мене. Одним словом стараюсь зберегти все, - але я нічого не можу вдіяти.
Я її кохаю, вона мене вже ні.
Розумію, що рішення мені ніхто не дасть, - за пораду буду вдячний.
Вопрос от: ; Возраст: 36


психолог онлайн
Що спонукає вас поводити себе стриманно і терпляче? Спробуйте розповісти дружині, що у вас в середині, що ви відчуваєте.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Інтерв'ю з психологами
Інтерв'ю з психологами Патологические лжецы

Что собой представляет патологическая (компульсивная) лживость? Как распознать в человеке «симптомы» патологической лживости?

висловилося: 5

Інтерв'ю з психологами Если ребенок не хочет учиться

Почему некоторые дети совсем не хотят учиться? Почему некоторые родители хотят видеть своего ребенка исключительно отличником?

висловилося: 9

Інтерв'ю з психологами Сексуальная несовместимость - миф или реальность?

Можно ли преодолеть сексуальную несовместимость? Как, в какой обстановке лучше заводить разговор с партнёром о том, что в сексуальной жизни что-то не устраивает?

висловилося: 8

Рекомендуємо

Як не з’їхати з глузду, не випасти в депресію, а витримати і вистояти фізично і морально тоді, коли Як не з’їхати з глузду, не випасти в депресію, а витримати і вистояти фізично і морально тоді, коли

Під час війни говорити про баланс, внутрішню рівновагу та гармонію не доводиться.Потужний стрес вибиває кожного з власної орбіти по якій рухалися ще донедавна. Як залишатися здоровими, сильними, як в ментальному, так і фізіологічному рівнях, щоб бути

Искусство быть одному Искусство быть одному

«Жить одному», «одиночество» - слова с явно выраженной негативной окраской. Быть одиноким почти неприлично... «Быть одному» и «быть одиноким» - суть разные понятия.

Тест на психологический возраст Тест на психологический возраст

Ваш психологический возраст поможет установить онлайн тест. Наш психологический возраст не всегда совпадает с тем, что зафиксирован в паспорте.

7 признаков психологического насилия 7 признаков психологического насилия

Психологическое насилие не заметно сразу. Признаки психологического насилия в отношениях. Партнёр пытается добиться своего любым способом, начиная от оскорблений, заканчивая угрозами, манипуляциями или физическим воздействием на вас.

Честно о депрессии. Как себе помочь Честно о депрессии. Как себе помочь

Я знаю, что такое депрессия, так как сталкиваюсь с этим в своей работе практически каждую неделю. Я знаю, что такое депрессия, потому что 10 лет назад я сама столкнулась с реактивной депрессией, и прошла медикаментозное лечение и психотерапию.

Семейные отношения рушатся – что делать? Семейные отношения рушатся – что делать?

Что предпринять, если члены семьи почувствовали: в семейной жизни появились проблемы? Нужно иметь в виду, что за создание конфликтной ситуации несут ответственность оба супруга...

Вина или комплекс выжившего. Как справится. Вина или комплекс выжившего. Как справится.

Вина выжившего многих сейчас парализовала. Те, кто находится в безоспасности, те кто имеет какой-то уровень комфорта столкнулись с очень тяжёлыми переживаниями, которые мешают жить и быть эффективным здесь и сейчас.

Психология измены Психология измены

Советы психолога парам, переживающим супружескую измену. Поиск отношений на стороне, по-видимому, один из самых простых и доступных в современной жизни способов самоутвердиться. Поисками приключений люди пытаются реализовать основную потребность..

qr