У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Як показати подрузі, що мені можна вірити?

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Як показати подрузі, що мені можна вірити?
Ми Знайомі, скіки я себе памятаю, і наші батьки дружать. Ми раніше дружили, а потім в нас обох був важкий період і ми не спілкувалися. А цього року знову стали кращими друзями. Я її люблю і довіряю їй, Я думала що вона мені теж довіряє. Але на її день народжені вона випила і призналася мені, що соромиться мене і не довіряє. Вона мені дуже дорога, я боюся її втратити. Як я можу довести, що заслуговую на довіру?
Вопрос от: ; Возраст: 16


консультация психолога
Здравствуйте, Аліна.
Если человек не умеет доверять -это еще не значит, что это Ваша проблема. "Доверие-недоверие" возникает в еще очень раннем возрасте, когда ребенок учиться говорить. Я думаю, что не стоит слишком волноваться по-поводу ее слов. Просто наслаждайтесь дружбой и пробуйте учить ее доверять оказывая ей свое доверие, Вы ведь ей доверяете? Постепенно подружка по Вашему примеру научится доверять Вам. Удачи.

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Аліна, якщо вашій подрузі стільки ж років, а вона вже випиває, хоча їй 16. А вдобавок вона вас соромиться. То, що ви чекаєте від такої дружби? Навіщо вам її довіра? Тому, що ваші батьки знайомі і дружать і ви раніше дружили зі своєю подругою? А можливо, страх, що ви дорослішаєте і все змінюється, як фізіологічно, так і у взаємостосунках з однолітками. Для початку можливо вам стоїть повірити в себе. Звернути увагу на себе, зайнятися тим, що вам подобається, зайнятися своїм особистісним ростом. А тоді вирішувати, потрібна вам довіра подруги, чи ні. Наприклад, можна пройти тренінг особистісного росту.
Успіхів.

👍 рекоммендовать:

01-08-2011 22:38:34Дополнение от автора
Їй справді скіки як мені, але дорожу нею я тому що вона не раз мене рятувала, була поряд коли всі відвирталися. Була зі мною і в щасті і в горі, допомагала вирішувати мої проблеми. І все це було щиро без ніякої вигоди. Зараз вона єдина людина якій я довіряю, і на яку я можу покластися. Саме тому я хочу, щоб вона теж довіряла мені, і коли їй буде потрібна допомога я хочу бути поряд.


консультация психолога
Аліна,
Таким образом, Вы сами ответили на Ваш вопрос. Вы доверяете своей подруге, потому, что:" вона не раз мене рятувала, була поряд коли всі відвирталися. Була зі мною і в щасті і в горі, допомагала вирішувати мої проблеми. І все це було щиро без ніякої вигоди". Делайте то же самое для Вашей подруги и Вам не надо будет ей ничего доказывать, она сама начнёт доверять Вам.

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Аліна, так само дійте (допомагайте), як ваша подруга. Щиро, без ніякої вигоди допомагайте вирішувати її проблеми. І з часом вона почне вам довіряти.
Успіхів.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Дорога перемен
фільмДорога перемен теми: самореализація відносини семья
Маленький принц
фільмМаленький принц теми: мати і дочка батьки та діти отношения
qr