У Психолога
Авторизация
Запомнить на месяц
Регистрация Забыли пароль?


Як полюбити себе

В останній час я почала помічати за собою істеричні напади , чого раніше не було . Я дуже боюся що можу зробити щось з собою , я багато образ тримаю в собі і мені важко розповісти про це рідним і друзям . Що мі робити ?)
Вопрос от: ; Возраст: 17


психолог онлайн
Добрий ранок! Що трапилосьз Вами останнім часом?

👍 рекоммендовать:

21-06-2020 11:19:01Дополнение от автора
Рік назад я переїхала навчатися до іншого міста , щоб хоч якось змінити своє життя . Спочатку все було добре і я не була вдома 6 місяців , але коли почала відвідувати домівку у мене почалися істерики


психолог онлайн
Добрий день. Що відбувається вдома, що так впливає на вас? Які відносини з близькими? Як виглядають ваші істерики, що саме ви маєте на увазі?

👍 рекоммендовать:

21-06-2020 11:52:41Дополнение от автора
Коли я буваю вдома то знаходжу час щоб провести його з друзями, але кожного разу коли я від них іду то починаю плакати я навіть не розумію чому , бо ніяких приводів для цього не було , і саме страшне для мене це те що це може проходити годону і навіть більше . Стосунки з мамой у мене дуже важкі , так як маю багато образ на неї і через них ми спілкуємся по різному : буває так що ніюи цих обоаз і не існує , а буває так що ніби мвж нами війна .

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Советы посетителей

Ещё нет комментариев. Вы можете быть первым, кто предложит автору какой-либо совет.

Чтобы прокомментировать, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Наши психологи

Похожие онлайн консультации

Психологический анализ произведений
qr