У Психолога
Авторизация
Запомнить на месяц
Регистрация Забыли пароль?


Не до кінця завершені стосунки

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Не до кінця завершені стосунки
Почала зустрітись з хлопецем на якого раніше взагалі не звертала увагу, і сміялась з його знаків уваги. Та згодом все змінилося і в нас завязались дуже гарні стосунки, ми зустрічалися, і були в повній гармонії, злагоді і були почуття....
Згодом він поїхав на тривалий час на роботу, ,одного дня він просто написав що відновив колишні стосунки, за які обмовлявся не дуже позитивно і говорив що вони були без логічного завершення. Я відповіла сухо, написала :«ок» і, побажала щастя. Згодом він написав знову я проігнорувала, після чого вони поставили статус , що зустрічається. З того часу пройшов місяць, зараз в мене страшенна настальгія за ним. Я знаю його життєву позицію і розумію, що ті стосунки для нього не прийнятні.
Зараз мені страшно хочеться поговорити з ним, мені здається що ми не поставили жирну крапку в наших стосунках, я ще чогось чекаю і не можу забути. Чи варто йому писати? Чи це просто моя ілюзія, і мені не варто сунутись в чужі стосунки?
Вопрос от: ; Возраст: 25


психолог онлайн
Добрий день!

За фразами "Згодом він поїхав на тривалий час на роботу, одного дня він просто написав що відновив колишні стосунки, за які обмовлявся не дуже позитивно і говорив що вони були без логічного завершення." і "Згодом він написав знову я проігнорувала, після чого вони поставили статус , що зустрічаються" у мене склалося враження, що у Вашого колишнього є давно сформована звичка не завершувати стосунки повністю. Чому він так робить - це його особиста проблема, причини якої ми не знаємо, бо не вміємо читати думки.

Вам, напевно, нелегко у такій ситуації, коли нема логічного завершення стосункам. У психології це називається "Незавершений гештальт". Які почуття у Вас залишились після розриву? І які думки та емоції, що не встигли виразити раніше, Ви хотіли би висловити колишньому?
Писати йому чи ні - це Ваш особистий вибір. Але думаю, що не обов'язково напряму ділитися почуттями з людиною, яка, скоріш за все, не зацікавлена у продовженні стосунків і вже зробила свій вибір. Можна взяти папір і ручку, і записати туди все, чим хотіли б поділитись, але не встигли, щоб якось полегшити свій емоційний стан. Можна записатися до психолога або психотерапевта, щоб попрацювати з ним над почуттям незавершеності.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
цитата:

Зараз мені страшно хочеться поговорити з ним, мені здається що ми не поставили жирну крапку в наших стосунках, я ще чогось чекаю і не можу забути.

Мені здається, що вам треба поговорити про те що сталося. Закрити для себе питання, які вас хвилюють. Бо ваше "ок" для вас особисто зовсім не ОК.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий ранок ! Співчуваю... Що Вам дасть ця крапка:"Зараз мені страшно хочеться поговорити з ним, мені здається що ми не поставили жирну крапку в наших стосунках, я ще чогось чекаю і не можу забути?" Як Ви можете її поставити? " Чи варто йому писати? Чи це просто моя ілюзія, і мені не варто сунутись в чужі стосунки?" Ви можете написати, але не надсилати лист йому, зробіть з цим листом ритуальну дію - спаліть , розвійте тощо. Чим займаєтесь? Хто Вас може підтримати?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Марія, доброго времени суток!
цитата:

Я знаю його життєву позицію і розумію, що ті стосунки для нього не прийнятні.

Якщо ті стосунки для нього не прийнятні - заради чого він їх відновив?
Підозрюю, що Ви лише думаєте, що знаєтє щось, або інтерпретуєте...
цитата:

мені здається що ми не поставили жирну крапку в наших стосунках

"ми" не поставили, чи Ви - не поставили?
Якщо він пішов до іншої - це не жирна крапка у ваших стосунках? А що буде жирна крапка? Тобто, якщо коханий буде Вам зраджувати - то не будет жирною крапкою у стосунках, я правильно Вас зрозуміла?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Советы посетителей

Ещё нет комментариев. Вы можете быть первым, кто предложит автору какой-либо совет.

Чтобы прокомментировать, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Наши психологи

Психологический анализ произведений
Неуместный человек
фільмНеуместный человек темы: життя чувства система
«Страшные сказки»
фільм«Страшные сказки» темы: материнство вік инициация
Магазинчик ужасов
qr