У Психолога
Авторизация
Запомнить на месяц
Регистрация Забыли пароль?


Не можу змиритись із розривом віртуальних стосунків

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Разрыв отношений, развод » Не можу змиритись із розривом віртуальних стосунків
Вийшло так, що в моєму житті ніколи не було стосунків, та й я не особливо думала і переживала про це. Мені було досить комфортно самій із собою. Моя найкраща інтернет подруга, з якою ми на той спілкувалися близько 10 років, познайомила з хлопцем, який хотів поспілкуватися. Я погодилась. У нас було багато спільного, ми спілкувалися днями і ночами безперервно, ніяк не могли насититися спілкуванням і взагалі один одним. Через тижнів 2-3 після знайомства та безперервного спілкування він зізнався, що я йому подобаюся. Погодилася я на такий формат відносин не скоро, довелося чекати досить довго, адже почуття як такі у мене не з'являлися. Наші відносини були досить складними через відстань, приїхати один до одного було і є нереальним у зв'язку з війною. До стосунків ми кілька разів переривали спілкування взагалі. Наприклад, я якось погуляла з подругами і напилася, його це розлютило і він заявив, що спілкуватися не хоче. Через два тижні труни я написала йому і ми помирилися. Або ж я не підтримала його належним чином, коли йому було погано і він замовк, написав сам через кілька днів, це все вилилося в сварку і прямий послав мене на три літери. Помирилися, вибачився. Після початку відносин все було добре, він старався, багато часу проводили разом, спілкувалися. Подібних сварок було ще 2-3. Іноді він говорив, що замислюється про суїцид і не зможе без мене. Якось він запропонував розлучитися, я підтримала, після чого він почав плакати і благати дати нам шанс. Я погодилась. Буквально через кілька днів у розпалі сварки він сказав, що це кінець, адже я його провокувала.І тоді я пішла на маніпуляцію, яку бачила з його боку... Ненавиджу себе за це. Загрози вбити себе і всі в цьому дусі ніколи не були в моїх звичках. Мені страшно,що я пішла на це. В останній час у мене був досить тривожний період, я багато нервувала і зривалася на ньому. Без причини теж. Могла сваритися без приводу і навіть не вибачитися. Сказала йому,що зараз я взагалі не думаю про стосунки, тому що є проблеми в сім'ї і вони не дають спокійно спати. Він щоразу обіцяв мені ніколи не залишати, бути поруч підтримувати. За день до розлучення назвав майбутньою дружиною. Після чого сказав,що розлюбив і хоче розлучитися. Я попросила ще один шанс, він дав мені тиждень, але потім все одно сказав,що відносини його стали душити. Розлучилися. Я ще багато разів писала йому, просила, тоді він сказав,що все це через відстань і йому я йому далеко не потрібна взагалі. Пройшло 5 місяців,а я все ніяк не можу змиритися з цим.
Вопрос от: ; Возраст: 20

Подберите семейного психолога онлайн или в городах Украины.


психолог онлайн
Стосунки справа не проста, а на відстані їх практично неможливо побудувати, нажаль.
Бо справа ускладнюється через те, що дві людини спілкуються частково з додуманими Образами, а частково і самі стають не собою.
У вашому випадку хлопець поводив себе досить незрозуміло, можливо через певну емоційну незрілість, можливо через особисті внутрішні проблеми.

Але Вам важливо розібратися не з ним, а з собою.
З тим, чому погоджувались на те, з чим не були згодні, чому просили доя себе якісь "шанси", ніби дитина, що завинила, звідки беруться ваші власні внутрішні протиріччя.
Не мати досвіду в стосунках це нормально для вашого віку.
Не хотіти стосунків- тут виникає питання, що призвело до небажання. З цим питанням також варто розібратися.
Це можна зробити з психологом індивідуально у вашому місті, або онлайн.
Те, що "не відпускає"- стосунки заповнювали певний час ваше життя, тепер їхнє місце не заповнене. Стосунки набагато більш приваблива річ, ніж інші складові, тому туди так тягне.
До того ж, на певні питання у Вас немає відповідей.
Вам важливо переосмислити те, що відбулось, зробити свої власні висновки "що це було і для чого ". Тоді відпустить.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня.
Варто здійснити певну переоцінка та подивитися на ситуацію під іншим кутом.
1- будь яке спілкування яке займало частину вашого життя заслуговує поваги, адже це було те що важливо для вас.
2- якщо ви досі не можете переключитися - варто подумати чому?
Чого вам не вистачає? Що давали вам ці стосунки, спілкування?
3- що відбувається не у віртуальному житті? Як виходить будувати стосунки і комунікацію з чоловіками в безпосередньому спілкуванні?
Питань багато безумовно
Варто можливо обрати психолога та певний час попрацювати щоб зрозуміти для себе важливі аспекти та переглянути своє відношення до ситуації.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
цитата:

Пройшло 5 місяців,а я все ніяк не можу змиритися з цим.

Вы хотите вернуть его или пережить потерю и завершить эти отношения?
Какой у Вас вопрос к психологам?

👍 рекоммендовать:

19-03-2023 15:15:52Дополнение от автора

↩ Реакція на відповідь № 337081 для Светлана Владимировна Киселевская

Хочу вернуть

19-03-2023 15:21:19Дополнение от автора

↩ Реакція на відповідь № 337069 для Ирина Терещенко

Не хотіла стосунків,бо мені і так було добре, на той момент вони відчувались тягарем. Та побачивши,на що людина заради мене готова я вирішила все ж спробувати та постаратись його полюбити. Вийшло от що.
Що давало? Багато що. Я відчувала себе особливою та коханою дівчиною. Хоч і через соцмережі,та у нього виходило давати мені максимум тепла, ніжності та спілкування,підтримки та турботи. Я просто була щаслива максимально.
Це були мої перші стосунки, до цього не було й натяку на щось подібне. В підлітковому віці я переживала,адже хотіла як у всіх і відсутність хлопця в такому віці було рівноцінно неповноцінності. Та потім я почала кайфувати від цього і вже не було потрібно. У мене була гармонія із собою,я любила проводити час сама з собою і будь-яке спілкування могло мене втомлювати за деякий час. Та не з ним.


психолог онлайн
цитата:

Хочу вернуть

Для осуществления любой цели, кроме "хочу" должно быть "могу" и "делаю".
Как вы думаете, у вас есть возможность его вернуть?
И что вы для этого можете сделать?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наши психологи

Похожие онлайн консультации

19-01-2023 Відносини
Психологический анализ произведений

Рекоммендуем

Жизнь после разрыва отношений Жизнь после разрыва отношений

Процесс проживания тяжелого расставания или потери, проходит через определенные этапы, которые закономерно следуют один за другим.

Разрыв с партнером. Что это и с чем его едят? Разрыв с партнером. Что это и с чем его едят?

Проживание разрыва с любимым человеком ВСЕГДА проходит по одному и тому же сценарию. Стадии расставания и как их пережить. Завершение отношений – один из видов потерь.

Развод: между травмой и надеждой Развод: между травмой и надеждой

Расставание – это не только судьба детей, родители которых разводятся. Расставание определяет ход развития каждого человека...

Вас бросил муж? И слава богу! Вас бросил муж? И слава богу!

Ответьте на вопрос: «Для чего мне нужен муж?». Выпишите все ответы в столбик так, чтобы справа осталось место. Как только ответы на этот вопрос закончатся...

Когда нужно отпустить любовь Когда нужно отпустить любовь

Что делать, если любимый/ая ушел/ла? Как отпустить человека, которого любишь из своей жизни? С чего начать, чтобы помочь себе пережить расставание?

qr