У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Сімейні відносини

Тато багато років вживає алкоголь. Вдома постійні сварки. Незнаю як справлятись з своїми емоціями.Постійно плачу.
Вопрос от: ; Возраст: 16


психолог онлайн
Здравствуйте!
Сочувствую вам очень.
Какие у вас отношения с мамой?

👍 рекоммендовать:

12-01-2021 11:11:12Дополнение от автора
Теж починаємо часто сваритись. Вона не приділяє мені такої уваги як би мені хотілося. Мені здається що тато для неї важливіший.
Мама думає що дітей треба забезпечити і все на цьому її обов'язки як матері закінчуються.


психолог онлайн
К сожалению, так часто бывает в семье, где есть зависимый человек.
А есть ли бабушки и дедушки, с кем можно было бы поделиться своими переживаниями?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрый день!
Вы пишите, что Вас обеспечивают материально, но совсем не беспокоятся о том, что у Вас происходит внутри. Скажите, у Вас есть друзья или близкие люди, с которыми Вам хорошо. Вы сейчас находитесь в сложном подростковом периоде и у Вас может манятся настроение

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня! Я тоіб співчуваю і дуже тебе розумію. Так влаштовані діти, що очікують від батьків любові, підтримки, тепла,... та на превеликий жаль, не завжди так буває... І не тому, що батьки погані! Вони люблять тебе! Просто люблять так, як вміють і як у них виходить! Для тебе це, швидше за все, невелика втіха, і все ж... Придивися до них... Чи вони самі дуже щасливі? Навряд чи... Мама б може і хотіла більше уваги приділяти тобі, та вона зайнята на роботі і дуже втомлюється... А у тата, швидше за все, вже є залежність від алкоголю і це вже хвороба, від якої не так легко позбавитися... А що ж тоді робити тобі? Намагайся не приймати участь у сварках дорослих, це їх проблеми і їх життя, з яким вони поки що впоратися не можуть. Щоб знайти сили зберігати спокій, почни займатися якимось спортом, більше бувай на прогулянках в парку, в лісі... Знайди собі цікаву справу... Якщо є можливість, знайди собі людину, з якою можна було б поговорити по душам, до кого б можна було прийти у складний момент... Більше уваги приділяй навчанню і тоді у тебе буде можливість отримати гарну професію і почати жити своїм життям, коли подорослішаєш... І головне, пам'ятай, не має нічого такого, з чим людина не могла б впоратися!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня.
Співчуваю, що Вам довелось опинитись в такій ситуації. Чи є в Вашому житті близькі люди, які б могли підтримати? В Вашій ситуації важливо мати якісь хоббі, знаходити справи, які б надихали, давали б позитивні емоції. Часто це може бути якась творчість , книги, фізичні вправи. Можливо знайти ціль, якої хотілося б досягти - часто чітке бачення своїх цілей, мети надихає і дає сили перенести складні періоди в житті. Добре було б знайти того, з ким можна поділитись, хто підтримає. Можливо й психолога (та на це потрібна згода когось з батьків). Можна спробувати вести щоденник, з яким і ділитись важкими почуттями й думками.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

03-01-2021 Відносини
29-12-2020 Відносини
11-11-2020 Відносини
Психологічний аналіз творів
Очень легкая смерть
книгаОчень легкая смерть теми: умирание мати і дочка смерть
Осень в Нью - Йорке
фільмОсень в Нью - Йорке теми: життя любовь отношения
Нехай щастить, Лео Ґранде
фільмНехай щастить, Лео Ґранде теми: сексуальність внутрішній конфлікт прийняття себе
qr