У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Сімейні проблеми

Привіт. Ми з чоловіком прожили вже 6 років. Маємо двох дівчаток. Після одруження жили з його батьками збирали на квартиру. За пару років ми всеж назбирали певну суму грошей його батькі нам доложили ще частину і нарешті ми купили її але оформили на його батька. З тих пір в нас почалися сварки його батьки не можли дочекатися коли ми вже зїдемо, він також в почав що іди позич на ремонт, іди на роботу дітям зарез 3 і 5роки. Ну з силою ми доробили той ремонт і пебралися, ми в боргах але не в своїй квартирі як оказалось пізніше. Наші відносити поступово переростали в суцільні сварки за будь що. За останню сварку він сказав що його батькам не подобається що ми до їх не ходимо і не допомагаємо, хоча до їх старалась ходити і помагати їй це ве не подобалось. Діти мої тупі і грязні, я їх нічого не учу, з часом чоловік мені тоже почав уприкати що я за ними не дивлюсь, сварки лише затягувались. і от при свартці він говорить що батьки хочуть повернути гроші бо я неблагодарна і ін. Я вирішила позвонити до свекрухи запитати що я їй повинна зробити бо що не робила вона всерівно залишалась не задоволеною, вона наговорила мені і на моїх батьків кучу гадості і що я ніхто і я нічого не вложила аби не чоловік де я була б я обурилась звісно в тому шоці я їїй тоже наговорила і сказала що нехочу з тааою як вона нічого мати, їй оказалось цього мало і вона ще прибігла до мене і в дома доказувала що я ніхто що це все її син а я нікопійки сюди не вложила на це все прийшов мій чоловік і почав їй потакати. Він тоді сказав щоб я збирала манатки і валила нах... з його квартири. Я звісно почала збирати речі і позмонила своїй мамі щоб мене забрала, дітей забрала з садочка, пізніш і приїхала мама і заходить в квартиру щоб забрати сумки які стояли в коридорі, чоловік з агресією виставив її за двері вона знову зайшла він її спусти по сходах. Нарешті з речами з дітьми на руках ми живемо в мами. через пару днів звонить чоловік що одумайся він буде зїзджати мамі залишить квартиру і хоче щоб і переїхала я йому сказала що він мене сильно образив і повинен вибачитися на що мені сказав що не защо він просити вибачення не збирається. Якщо я не хочу то щоб віддала йому дітей. Я незнаю як мені поступити правильно. тим більше що він мене вже раз так само виганя першою на перемирря тоді пішла я.
Вопрос от: ; Возраст: 30


психолог онлайн
2
Наталия Павловна Венглинская
Татьяна Янушевская
Ви ще забули написати про те, що він повинен вибачитися не тільки перед Вами, але й перед Вашою мамою. Тим більше, що він заслуговує за той вчинок юридичної відповідальності - бо це скоєння фізичного насильства - спускати по сходах. А як із цим бути?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
1
Татьяна Янушевская
Slava, доброго времени суток!
цитата:

Я незнаю як мені поступити правильно

Писать заявление в полицию и обратиться к юристу на предмет защиты от физического и психологического насилия.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
2
Наталия Павловна Венглинская
Татьяна Янушевская
Добрий ранок! Дуже співчуваю... , але треба зупинитися і вирішити, яким шляхм рухатись далі - продовжувати бойові діїї, або пробувати працювати над стосунками з чоловіком і оточуючими родичами. Якщо Ви обираєте другий шлях, то заради чого? Що є цінного для Вас у цих стосунках? Вибір зумовлює певні дії - розібратися, що пішло не так і чому у стосунку, змінювати думки і нездорову поведінку. Це вже запит на терапію.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
1
Наталия Павловна Венглинская
Здравствуйте.
Очень сложная ситуация. Однозначно обратиться к юристу и к психологу.

Нет смысла возвращаться, так как в один момент Ваш муж не изменится и прекрасным принцем не станет. А вот за квартиру побороться стоит - это не только ваша собственность, но и собственность ваших детей.

С ним или без него Вам все равно придётся становится на ноги. Потому, что он не является вашим надёжным тылом, опорой и защитой, во всяком случае сейчас.

Однозначно необходима терапия у психолога.
Мира Вашей душе.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Платформа
фільмПлатформа теми: безпорадність горе безысходность
qr