У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Панічні атаки

Як позбутись панічних атак? Вони бувають часто, викликають депресивний стан, паніку, страх, тривогу, і взагалі незадоволення
Вопрос от: ; Возраст: 24


психолог онлайн
Здравствуйте. Если немного времени прошло с начала возникновения и закрепления панических атак, тогда будет несложно найти проблему, которая стоит за ПА и справиться с ними. Обратитесь для этого очно желательно к психологу/психотерапевту, который работает с данной темой и походите на личную психотерапию.

Ответ отредактирован автором 19-03-2021 15:25:53


👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
1
Ульяна Ивановна Казмирчук
Доброго дня!
цитата:

Як позбутись панічних атак? Вони бувають часто, викликають депресивний стан, паніку, страх, тривогу, і взагалі незадоволення

Потрібно поставитись конструктивно до проблеми. Слід виявити причини ПА. Вони зазвичай зосереджені у страхах людини, у іі намаганні іх не помічати, а навпаки - ігнорувати. Разом з тим, ПА можна сприймати, як заклик людини до когось важливого в оточеннні, щоби він прийшов на допомогу - врятутвав, заспокоів... Заклик такий незвичний - за допомогю симптому ПА.
Вам можна допомогти. Потрібно лише звернутись до професіонала. А поки що пропоную переглянути відео на моій сторінці цього сайту в розділі МЕДІА. Там є ролик про ПА.

Ответ отредактирован автором 19-03-2021 16:34:01


👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий день
ПА це цілий комплекс емоційних і фізичних переживань. Від того, які симптоми супроводжують ПА залежить лікування. ПА це видимий і відчутний прояв того, що відбувається з вами всередині. Лікування ПА- це робота з психотерапевтом. Не має технік щоб позбутися самостійно. Можна лише полегшити перебіг. Але це не позбавить від причини.Це індивідуальна робота. Психотерапія досить ефективно працює з таким симптомом

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Підтримую колег. Панічні атаки - це складні явища з якими краще працювати із допомогою фахівців

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий ранок! Щоб Вам допомогти - потрібно діагностувати розлад. Якщо мова йде про ПА, то когнітивно-поведінкова терапія має прекраснмй протокол лікування від 1 до 10 сесій і ПА відступають. Але у моїй практиці неодноразово люди за ПА сприймали зовсім інші проблеми, ніяк не пов"язані з ПА. Рекомендую звернутися до психотерапевта або психіатра і пройти обстеження! Гарного дня!

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Трещины, (Cracks) 2009.
фільмТрещины, (Cracks) 2009. теми: заздрість нарцисизм гомосексуальность
Пока не сыграл в ящик / The Bucket List
фільмПока не сыграл в ящик / The Bucket List теми: онкологія криза жизненные ценности
qr