У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Підкажіть що це може бути?

Доброго дня,в мене в 13 років почалися думки і страх про початок повномасштабної війни(це був 2016),вони тривали близько року,півтори,потім це пройшло,далі почались всякі думки про смерть які теж тривали трохи,тобто це водночас і страх але і навязливі думки були,далі це пройшло,потім почались думки про рак,це теж був і страх і просто навязливі думки,далі почались думки різного особистого характеру,які тривали теж довгий час і вони мене мучили,потім почались думки про кінець світу,які страшенно мене мучили,і від цих всіх думок я не могла позбутися вони в мені сиділи,тобто це такі сильні навязливі думки,зараз мені 19,і протягом тих 7років отакі були постійно різні думки які тривали довго,я подумала це може бути окр(але я не роблю ніяких дій,тобто суто навязливі такі тривожні або не тривожні думки,але без дій,які бувають при окр) підкажіть це дійсно може бути окр?
Питання від: ; Вік: 19

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


психолог онлайн
Доброе утро!
Скажите пожалуйста, а Ваши родители знают о том, как Вы себя чувствуете? Что у Вас могло произойти в 13 лет? Какие у Вас отношения с родителями?Если у Вас есть переживания по поводу Вашего состояния, то лучше проконсультироваться с врачом психиатром или невропатологом

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Доброго!
Так, це дійсно ОКР. І потребує лікування. Психотерапії точно.

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Добрый день!
цитата:

підкажіть це дійсно може бути окр?

Страхи и навязчивые мысли чаще всего являются симптомами психического расстройства.
А какого именно - об этом вам скажет врач.
Потому что невозможно поставить диагноз заочно по переписке.
И психологи не имеют права это делать.

Вы можете обратиться к неврологу или психиатру в поликлинику по месту своего проживания и выяснить все у врача.

👍 радити психолога:

Виберіть психолога для консультування з приводу ОКР, параноїдальних думок, розладів сну, біполярного афективного розладу тощо

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!
Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Схожі онлайн консультації

03-06-2023 що це?
Інтерв'ю з психологами
Інтерв'ю з психологами Психология и психиатрия

Роль психолога в работе с психически больными людьми, сотрудничество психолога и психиатра

висловилося: 10

Рекомендуємо

Важные элементы психического здоровья Важные элементы психического здоровья

Что значит быть психически здоровым? Важные элементы психического здоровья дают возможность человеку жить осмысленно, чувствуя долговременное счастье.

Сон і його порушення Сон і його порушення

При депресії і тривожному розладі (неврозі) порушення сну є частим симптомом. В свому житті я дотримуюсь режиму сну. Порушення сну - це коли ...

Психиатрический диагноз - на всю жизнь? Психиатрический диагноз - на всю жизнь?

Если вам или вашим близким случилось прочувствовать на себе что такое психоз, психиатрический стационар и медикаментозное лечение, я очень сочувствую вам и понимаю ЧТО вам пришлось пережить. Уже одно только это событие требует посторонней поддержки

История одной ЖИЗНИ (как быть с ДИАГНОЗОМ) История одной ЖИЗНИ (как быть с ДИАГНОЗОМ)

С позволения одной моей пациентки решила описать её случай. Историю выживания в нашем постсоветском пространстве с диагнозом шизофрении.

Ребенок не говорит - задержка развития речи или спектр аутизма? Ребенок не говорит - задержка развития речи или спектр аутизма?

Как родителям заметить признаки расстройства аутистического спектра у ребенка 2,5 - 4 лет. Диагностика аутизма. Нарушение коммуникации у ребенка.

qr