У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Дівчина кинула мене і відчуває любовь до іншої дівчини як все спасти

У Психолога » Поради психолога онлайн (безкоштовно) » Розрив стосунків, розлучення » Дівчина кинула мене і відчуває любовь до іншої дівчини як все спасти
Доброго перед історія я був з дівчиною 5 років в нас розбіжність в віці 3 роки за 5 років відносин в нас було багато як і сварки тимчасові розставання так і підтримка любовь та страсть. За цей бул 2 важких момента в наших відносинах перший коли я її кинув на пів року бо мені тоді стало важко з нею ( це сталось на 2 рік стосунків ) 2 момент коли вона поїхала в німечину на початку вірним ми я знов її кинув десь на півтори тижня після чого сам написав, коли вона приїхала з Німеччини мої почуття тільки посилились я ще більше в неї закохався більше страсті було з двох сторін, я в цему житі важка людина я завжди ховаюсь в компютері та довгий час до цего моменту жив мріями які моя любима не зная виконувала. За 5 років вона дуже була Файна хоть і сварилась зі мною я обмежував її волю (це я розумію зараз) я забороняв її гуляти з подружкою вдівати топіки завжди просив скинути фото ( сталось так що ми разом друг друг кожну годину скидувати фото кожен день ) . Події останнього часу такі, вона пішла на роботу щоб підписати практику в училище на початку вона казала що є одна дівчина яка її бісить після вона вивихнула ногу і тиждень була в дома я на 2 день приїхав привіз фрукти вкусняшкі та лікартсво вона взяла з мене обіцянку що на слідующий день я знову приїду но на слідующий день я не зміг прийти іза проблем на роботі. Потім вона знову вийшла на роботу і за три тижні вона ні з чого ( ці три тижні все було як завжди ) у вівторок каже що в середу йде бити тату на шиї і розтаєця зі мною ( після зразу заблокувала ) я писав всім в ітогі вона мене розблокувала я висказав своє не довольство що вона піде набити тату і пробував взнати чому вона хоче розтатись в той день я не взнав на слідующий день я купив квіти і приїхав до неї і так сталось що вона імено в цей момент вийшла з дому побачивши мене вона почала зразу втікати і плакати я її догнав і пробував поговорити це на той момент не дало результатів я поїхав Щ нею коли пішла бити тату після того як вона набила ми поговорили і вона розказала що любить іншу дівчину і хоче її признатись що мене поставило в шок я пробував все виправити продовжити стосунки і вона сказала щоб я дав час а я не послухав я бігав так як дуже погано себе почував бо кохаю її дуже сильно я бачу майбутнє тільки з нею на слідуючий день вона призналась і її та дівчина ( вона лезбіянка і працює з моєю любимою ) сказала що вона з нею не буде і не любить її з того дня я пробував з коханою говорити якось і підтримати і вернути нічого не помогло
Питання від: ; Вік: 20

Підберіть сімейного психолога онлайн або в містах України.

01-10-2023 11:28:32Доповнення від автора
Та в суботу ми побачились благодарний її батьку ми попробували говорити ми двоє весь час псіхували бо вона не хотіла говорити зі мною і весь час питалась чи це все і вона лишилась в мене на ніч я зробив її еротичниймасаж що раніше її збуджувало і це помогло але страсті не появилось в неї в неділю вона пішла до подруги на що я не був проти і з неділь вона по вівторок не спілкувалась зі мною вівторок ми поговорили вона з того дня розказує про василину ту дівчину яку вона любить і ще в вівторок я побачив що з її почуттями та Василина тільки бавиться і манипулює нею і весь час любима говорила за то що Василина то взагалі вдає що її не існує то проявля симпатію а я почав говорити прямо що нею маніпулюють після чого сам попробував поспілкуватись з василиною в тайні від коханої що не дало результатів а після Василина все почала робити щоб моя кохана з мною не спілкувалась але в четверг я попросив кохану зустрітись зі мною на що вона згодилась ми сходили в кафе я старався взнати чи любить вона мене ( кожен день пишу та дзвоню ) але вона навіть не відповіла а сказала що любить василину я пробував до коханої доторкнутись вона не давала а вчора сказала що не любить но не іскрені я попросив шанс на що получив відповідь що не дасть шансу а навіть якщо дасть шанс то в стосунках більше ніж пів року ми не будемо. Що робити як все врятувати? Я готовий на все я вже почав мінятись і стараюсь змінити навіть образ мишлення но все чо говорю і стараюсь не дає результатів

01-10-2023 11:29:34Доповнення від автора
Но я не можу без неї навіть заснути нічого не можу їсти і це вже на протязі двух тижнів таке відбувається

01-10-2023 11:34:19Доповнення від автора
Як взнати чи любить і як все змінити ? А якщо не любить як її знову завоювати як все виправити ?

Виберіть психолога для консультування з приводу розриву відносин, розлучення


психолог онлайн
Доброго дня.

Співчуваю Вашому розставанню з дівчиною. На жаль, іноді закоханість і любов у стосунках проходять, іноді наші партнери починають відчувати почуття до інших. Це може бути емоційно боляче для нас, але це нормально. Це такий етап життя, який треба прожити і прийняти.

Невзаємне кохання - це свого роду випробування. Ви невзаємно кохаєте дівчину, а вона невзаємно кохає Василину, і вам обом боляче, тому ви зараз не можете бути разом. Пропоную подумки поставити себе на місце коханої: вона зараз також в ситуації, коли відчуває любов до людини, що не може відповісти їй взаємністю. Як гадаєте, чи буде дівчина щаслива з Вами, кохаючи не Вас, а іншу людину? І чи будете щасливі Ви, якщо будете з жінкою, що Вас не любить?

Також пропоную поважати вибір дівчини не бути з Вами, і спиратись, в першу чергу, на її слова. Якщо вона каже, що наразі не любить Вас і хоче розійтися, значить так і є. Прийміть це і піклуйтеся про себе. Якшо буде важко - звертайтеся по допомогу до психолога.

Відредаговано автором 01-10-2023 11:52:21


👍 радити психолога:

01-10-2023 12:19:21Доповнення від автора
Слова мами моєї коханою ( Василина її просто нав’язує почуття і весь час маніпулює нею ) але головне питання як взнати чи є ще почуття до мене бо моє кохана склона брехати не раз ловив її за брехнею і вона також вміє маніпулювати ( були такі випадки коли вона маніпулювала мною )


психолог онлайн
цитата:

як взнати чи є ще почуття до мене бо моє кохана склона брехати не раз ловив її за брехнею

Ну дивіться. Ми з вами обидва не телепати і не вміємо визначати брехню по клацанню пальців. Так, навіть фах психолога не дає мені такої змоги, бо я не знаю особисто Вашу дівчину та її стиль поведінки.

Але що можу сказати путнього з цього приводу. Навіть якщо Ваші надії вірні, і дівчина Вас любить, але бреше що ні, слід орієнтуватись на її слова, а не почуття, які Вам не відомі. Тому що як вона каже "ні" значить не готова продовжити стосунки з Вами, а як була б готова, то сказала б "так". НАВІТЬ якщо в дівчини є протиріччя між думками і словами, чи це Ваша робота, їх розплутувати? І чи будете Ви щасливі, коли кохана людина поруч каже одне, а робить інше?

Я б радила переформулювати запит з "як повернути дівчину" до "як прожити розставання", бо прийняти факт розставання і прожити його треба в будь-якому разі, як би важко не було. А будете ви потім разом чи ні - це вже інше питання, яке від Вас наразі не залежить.

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Добрий день. Вважаю, що вам варто звернутися в індивідуальну роботу з психологом спочатку для того, щоб розібратися в своїй поведінці і почуттях,в своїх потребах. А далі вже працювати над відносинами.

👍 радити психолога:

01-10-2023 14:26:33Доповнення від автора
Мабудь
Я маю деякі сумніви що хтось взагалі зможе допомогти в цій справі, попри то що стараюсь стати іншим щоб завоювати.
Також по тому що каже кохана я чую що Василина або знає чого не хватало нам в відносинах щоб бути знову щасливими і дає це щоб переобідити її або вона в василині бачить то чого хотіла від мене коли я це не зміг надати її

01-10-2023 14:31:19Доповнення від автора
Та в почуттях і в потребах я вже розібрався а вот з поведінкою важкіше так як я взагалі не знаю як зараз поводити себе до неї як поступити,
І як поступити якщо дійсно моя любовь хотіла цего всего від мене більше ніжності і кохання а я не дав це тоді коли було потрібно і зараз навіть якщо і дальше любить мене вона не хоче дати шансу щоб я знову не зробив її больно


психолог онлайн
Доброго дня!

Лучшее что вы можете сделать для любимой женщины - если вы ее действительно любите...
ОТПУСТИТЬ! И пожелать ей счастья! ( неважно кого она в будущем выберет)
У вас какаято мания уже... причем... вы ее не ценили пока были вместе с ней... а когда она ушла начали ценить...
Свободы не даете... и не цените... то что имеете...
Вам с собой надо сначала разобраться - а уже потом с кемто строить отношения.
( извините- что резко - на зато правдиво)

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Добрый день!
цитата:

Я маю деякі сумніви що хтось взагалі зможе допомогти в цій справі

В отношениях участвуют два человека - 50 на 50.
Поэтому у вас есть ваши 50%, на которые вы можете что-либо сделать, если хотите быть с этой девушкой.

Но для этого вам придется менять себя и отношение к себе и другим.

Сделать это можно будет только в индивидуальной работе с вами, так как надо иметь больше информации о ваших с девушкой характерологиях и отношениях между вами.
К тому же нужно будет разрабатывать стратегию и тактику вашего поведения, чтобы вы понимали, как надо себя сейчас вести.
Одна консультация длится 1 час, а изменения вам предстоят большие.
Поэтому для этого потребуется время - это минимум 4-6 встреч с частотой 1 раз в неделю, то есть 1-1,5 месяца.

Если у вас есть сильная мотивация быть с этой девушкой, а также необходимые ресурсы (время, энергия и деньги), то можете обращаться ко мне.
Я работаю с такими проблемами и могу вам помочь.
На первой встрече вы получите план решения вашей проблемы и подсказки о том, что вам надо делать.

На форуме же вы сможете получить только общие рекомендации и поэтому действительно ваши
цитата:

сумніви що хтось взагалі зможе допомогти в цій справі

найдут свое подтверждение.
Потому что помочь вам можно только в индивидуальном формате.

👍 радити психолога:


психолог онлайн
цитата:

стараюсь стати іншим щоб завоювати

Розумієте, любов і війна - це дещо протилежні речі. Любов - це спокійне, стійке і стале почуття, яке може не згасати роками, якщо його в собі підтримувати. А війна - це про ворожнечу, конфлікт і пристрасть.
Якщо Вам у минулому доводилось завойовувати чиюсь любов (батьків, коханих) - цей сценарій може неусвідомлено програватися зараз.

👍 радити психолога:

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!
Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Схожі онлайн консультації

Психологічний аналіз творів
За пропастью во ржи (2017)
Пианино (1993)
фільмПианино (1993) теми: відносини секс выбор
Клан Сопрано

Рекомендуємо

Жизнь после разрыва отношений Жизнь после разрыва отношений

Процесс проживания тяжелого расставания или потери, проходит через определенные этапы, которые закономерно следуют один за другим.

Разрыв с партнером. Что это и с чем его едят? Разрыв с партнером. Что это и с чем его едят?

Проживание разрыва с любимым человеком ВСЕГДА проходит по одному и тому же сценарию. Стадии расставания и как их пережить. Завершение отношений – один из видов потерь.

Развод: между травмой и надеждой Развод: между травмой и надеждой

Расставание – это не только судьба детей, родители которых разводятся. Расставание определяет ход развития каждого человека...

Вас бросил муж? И слава богу! Вас бросил муж? И слава богу!

Ответьте на вопрос: «Для чего мне нужен муж?». Выпишите все ответы в столбик так, чтобы справа осталось место. Как только ответы на этот вопрос закончатся...

Когда нужно отпустить любовь Когда нужно отпустить любовь

Что делать, если любимый/ая ушел/ла? Как отпустить человека, которого любишь из своей жизни? С чего начать, чтобы помочь себе пережить расставание?

qr