У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Що не так

Коли мені було 10 років, я почав називати себе чоловіком. Мені тоді було так легко і просто, що я навіть не можу висловити це словами. Але мені дорікнули: "Чому ти говориш про себе як про чоловіка", і я зупинився. Чомусь мені було страшно в той момент, я не знала чому.

У 14 років я починаю розуміти, що зі мною щось не так. Я повинна поводитися як дівчинка, люблячи своє тіло. Думка про те, що хлопець торкається до мене або коли ми йдемо додому спати, змушує мене зіщулюватися. Але коли справа доходить до того, якби я була хлопцем і зустрічалася б з іншим хлопцем, виникає бажання сказати "так", "так" і ще раз "так". Чому я відчуваю відразу до свого тіла, особливо до геніталій? Це почалося в 6 років як невелика неприємність, але в 14 років почало наростати, як великий сніжний ком.

Я почав читати яой, і думка про те, що мені краще народитися хлопцем, стала нав'язливою. Я відмахнувся від цього, сказавши, що я просто багато читаю яой, і, можливо, це впливає на мої думки. Я також читаю гетеро манхві, але не думаю, що в цьому проблема. Можливо, справа в чомусь іншому?
Питання від: ; Вік: 14

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


психолог онлайн
Что случилось до 6 лет?
Какие у вас отношения с отцом?
Какие отношения между родителями?
Какие преимущества есть у мужчин перед женщинами?

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Складно сказати, чому такі думки відвідують Вас. Ви не пробували звертатись до форумів чи груп, де спілкуються люди з подібнии запитами? Там Ви могли би почути про досвід інших і відчути причетність. можливо, полегшити стигму

👍 радити психолога:

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!

Ви можете запропонувати автору цього питання поспілкуватися

Надіслати запит на спілкування можуть зареєстровані користувачі

Щоб відправити автору цього питання пропозицію поспілкуватися, Вам потрібно бути авторизованим.


Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Схожі онлайн консультації

Інтерв'ю з психологами
Інтерв'ю з психологами Гендерные вопросы

Феминизация мужчин и маскулинизация женщин - действительно ли в наше время эти процессы усилились?

висловилося: 4

Рекомендуємо

Властность женщин Властность женщин

Властность женщин в домашних условиях может проявляться по-разному. Одним из наиболее распространенных вариантов является выдвижение разнообразных требований...

Мужчина под ударом Мужчина под ударом

Какое же может быть равенство, если мужчины и женщины разные по своей генетике, анатомии, физиологии и психологии?

Мужественность и Женственность в отношениях. Мужественность и Женственность в отношениях.

Отношения – это эксперимент, где двое своим вкладом создают, что-то третье. Сегодня вспомнились мои «Браки», у меня их было два. Следующий будет - осознанный союз. Я вспоминала, что я благодарна своим мужчинам...

qr