У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Як жити?

В мене немає роботи. Раніше працювала, а зараз не можу знайти нову роботу через тошноту. Шукала роботу періодично протягом пів року. Навіть закинути резюме дуже важко, а після того, як закидаю нудить тижднями. Дійшла до етапу коли тиждень ходила на роботу але після того як щодня зранку до вечора нудило і тиждень не їла, вирішила відмовитись. Ходила до невропатолога, виписав ліки, але прочитала що вони викликають звикання. Вирішила не купувати.
Зараз не працюю і відчуваю себе дуже винною, так як в нас з чоловіком немає свого житла і ми вирішили, що заведемо дітей лише, коли воно буде, але так як я не працюю, то все лягає лише на плечі чоловіка. Та і попри це думаю що маю працювати і заробляти, як доросла людина.
Я відчуваю себе дуже винною. І хочу це змінити, але не можу витерпіти нудоту яка триває місяцями, коли шукаю роботу. Батьки, друзі, чоловік весь час запитують про роботу і я не можу жити з цим відчуттям вини. Я в повному тупіку. І не можу так більше.... Та і не хочу так більше...
Насправді вважаю що всім буде краще без мене, не хочу нікого обтяжувати тим що не можу себе взяти в руки
Вопрос от: ; Возраст: 26


психолог онлайн
Ліля, добрий ранок! У чому причина нудоти?

👍 рекоммендовать:

17-01-2021 08:48:08Дополнение от автора
Терапевт сказала, що з шлунком все добре. Тому причина лиш психологічна.


психолог онлайн
Добрий день, Ліля.
Ви описали нудоту, як соматичний симптом. Можливо так і є. Але може бути і ні.
Я до того, що грамотний психолог коли бере людину в роботу, обовязково відправляє до спеціалістів, щоб виключити симптоматику. В вашому випадку- це невропатолог.
Який діагноз поклав лікар? І чому ви сама відмінили лікування?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
1
Соломія Лехіцька
Доброе утро, Лиля!
Если Вы чувствуете, что причина психологическая, то это требует конечно индивидуальной терапевтической работы. Как Вы сами чувствуете, что у Вас может вызывать тошноту в работе? По какой причине ушли с прошлой? Что не нравится или не получается в новой?

👍 рекоммендовать:

17-01-2021 09:17:31Дополнение от автора
Невропатолог написав соматоморфна дисфункція вегетативної нервової системи. Виписав гідазепам.

17-01-2021 09:26:17Дополнение от автора
Викликає тошноту хвилювання, мене нудить не лише на роботі але і через інші хвилювання. Але пошуки роботи, це тривалий процес. І нудить тривалий час. Пішла з попередньої роботи через те, що вважала що вже маю більше навиків щоб робити цікавіші завдання. Але пройшло два роки і зараз вже все не так. Моя спеціальність не затребувана була і я сама переучувалася. Тому не впевнена що маю дійсно хороші навики сфері в якій зараз працюю. Планувала попрацювати до народження дитини а потім відкривати свою справу. Але поки знайти швидко роботу не виходить.


психолог онлайн
Ліля, як у вас зі сном?
Подумайте, а краще напишіть чим ви любите займатись? що приносить задоволення робити навіть без грошей?
Всеодно треба вас розпитувати про фон вашого життя. Адже робота- це лише одна зі сфер.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
1
Ольга Владимировна Головченко
Здравствуйте, как давно вы испытываете тошноту?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Ви можете відслідкувати, яка думка викликає тошноту?

👍 рекоммендовать:

17-01-2021 11:02:01Дополнение от автора
Дуже люблю займатись рукоділлям. Нудить від молодших класів школи. Відслідкувати думки не можу так як нудить в різних ситуаціях, коли попереду дорога чи коли екзамен чи співбесіда чи перший робочий тиждень.


психолог онлайн
цитата:

Викликає тошноту хвилювання, мене нудить не лише на роботі але і через інші хвилювання. Але пошуки роботи, це тривалий процес. І нудить тривалий час.

Вы говорите, что тошноту вызывает чувство тревоги. Возможно, что это не совсем связано с работой. Какие у Вас отношения с родителями?
цитата:

Нудить від молодших класів школи. Відслідкувати думки не можу так як нудить в різних ситуаціях, коли попереду дорога чи коли екзамен чи співбесіда чи перший робочий тиждень.

Что произошло в младших классах школы?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня, Лілечко! Перепрошую, Вас почало нудити так сильно до того, як Ви захотіли мати дитину чи після того, як з'явилося це бажання? Ви працювали вчителем молодших класів?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
1
Ольга Владимировна Головченко
Доброго дня, Ліля
Дуже прикро, що ви маєте такий стан і це перешкоджає вам жити повноцінно і вільно.

Якщо у вас уже з’явилися психосоматичні симптоми, то однозначно потрібно працювати з психотерапевтом.
Не потрібно лякатися, психосоматичні проблеми з ШКТ бувають у багатьох людей і з ними можна працювати, люди справляються і ви зможете. Просто не затягуйте, виберіть спеціаліста і працюйте (можете або особисто у вашому місті, або онлайн). Впевнена, що вам стане краще, а працювати з психологом навіть сподобається.

Ответ отредактирован автором 17-01-2021 12:57:47


👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
qr