У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Психодіагностичні методики на укр.мові

У Психолога » Психологічний форум » Психодіагностика, методики » Психодіагностичні методики на укр.мові

постів: 2
форум
 
Шановні колеги хто підкаже сучасні психодіагностичні експрес-методики які можна використовувати при профоглядах *наприклад РНП,Леонгарда-Шмішека,скорочений ММРІ чи щось подібне * на укр. мові ,в електронному варіанті? Все що знаходив це тести випущені у минулому столітті під старі операційні системи ДОС,які на нових системах по типу віндовс 10 взагалі не працюють,і ще й виключно російські.

Безкоштовна розсилка цікавинок!



[всі пости]
Опитувальник рівня невротизації та психопатизації був розроблений в Радянському Союзі в 1974 році. Шмішека десь в цьому ж. MMPI розробили під час 2-й світової. Із цих трьох лише MMPI-2 поновлювався. Перекладена на українську мову методика MMPI-2 (1989 рік) зараз продається в Україні за гроші. Звісно, дані по її валідизації на українській популяції ніхто не опублікував, що свідичть про те, що її ніхто не проводив. Переклад деяких питань може поставити у ступор. Що стосується короткої версії, то навіть на американський популяції її валідність сумнівна: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11428700


[всі пости]
Спробуйте https://cleverdia.com/
Система складається з п'яти психодіагностичних тестів,
які досліджують: інтереси, схильності, цінності (окремо для підлітків та випускників);
рівень розумового розвитку, структуру схильностей, рівень засвоєння шкільної навчальної програми; креативність; особистісні особливості, характер.
За результатами психологічного обстеження автоматично
генерується звіт об'ємом 14-16 сторінок, який включає: детальний опис результатів, який включає інтерпретацію кожного психологічного показника в кожному тесті “на людській мові”:)); заключне резюме (рекомендації), яке включає прогноз потенційної навчальної і професійної успішності, а також конкретні рекомендації по вибору професії (профілю навчання).
Успіхів Вам!

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr