У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Безкоштовний онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків від UNFPA

У Психолога » Психологічний форум » Чоловіки » Безкоштовний онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків від UNFPA

постів: 3
форум
 

Український фонд Організації об'єднаних націй у сфері народонаселення (UNFPA) впровадив новий онлайн-чат для чоловіків, що надає психологічну підтримку. Чоловіки можуть отримати консультацію через чат у Telegram, Viber  або на сайті Лінії підтримки від професійних психологів/-инь у текстовому форматі.

Учасники можуть звернутися один раз на добу для консультації до 90 хвилин. Чат призначений для розв'язання будь-яких стресових питань, таких як проблеми на роботі, в особистих стосунках, а також подолання наслідків війни або управління гнівом.

За словами представника UNFPA, умови війни збільшують кількість стресових ситуацій, тому важливо швидко знаходити рішення та подолати психологічний стрес.

Альона Зубченко, програмна менеджерка UNFPA, вказує на те, що багато чоловіків уникають професійної допомоги через переконання, що повинні вирішувати свої проблеми самостійно. Опитування показало, що лише 10% чоловіків мали досвід звернення за психологічною підтримкою.

 

Джерело: https://ukraine.unfpa.org/uk/23452345


Безкоштовна розсилка цікавинок!



[всі пости]
Дякую, дуже цінно, що ділитесь
1
upsadmin


[всі пости]
дуже дякую вамsmile.gifsmile.gifsmile.gifthumbup.gifthumbup.gifthumbup.gifthumbup.gif


[всі пости]
Сьогодні я чув, як один чоловік звернувся зі своєю проблемою до провізора в аптеці. Це теж крок. Він хотів вирішити проблему за допомогою ліків.

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr