У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Сайт психологічної допомоги для ветеранів

У Психолога » Психологічний форум » Війна » Сайт психологічної допомоги для ветеранів

постів: 0
форум
 

В Україні створили перший онлайн-ресурс психологічної допомоги для ветеранів Marta - https://marta.mva.gov.ua/

В Україні створено онлайн-ресурс психологічної допомоги для ветеранів під назвою Marta (Mental Adaptation and Rehabilitation Tools and Analysis з англ. — Інструменти психологічної адаптації та реабілітації та їх аналіз). Цей ресурс надає психологічну підтримку не лише ветеранам, але й цивільним, які зіткнулися з важкими життєвими ситуаціями. Він доступний онлайн, що дозволяє користувачам самостійно перевірити свій психічний стан та отримати рекомендації щодо його поліпшення.

Ресурс пропонує тести для оцінки внутрішнього стану та практичні поради для управління психологічними навантаженнями. У разі необхідності надається контактна інформація професійної допомоги.

Діагностика на сайті проводиться за такими напрямками: посттравматичний стрес, стресостійкість, реакція горя, самотність, загальне благополуччя, тривожність, алкогольна залежність, взаємодія з соціумом, суїцидальність, депресивність та сон.

Партнерами проєкту виступають Міністерство у справах ветеранів, вебпортал "Дія" та всеукраїнська програма ментального здоровʼя за ініціативи Олени Зеленської "Ти як?". Ресурс створено завдяки Програмі реінтеграції ветеранів IREX за підтримки Державного департаменту США.


Безкоштовна розсилка цікавинок!


Ще немає постів в цій темі.

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr