У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Сновидіння


постів: 32
форум
 
Очень интересуют сновидения.
В данный момент провожу разработку собственного подхода к работе со сновидениями в психологическом консультировании и психотерапии.
Предлагаю свои услуги в проработке/интерпретации/толковании вашего сна в обмен на возможность использования предоставленной информации в исследовании.
Являюсь психологом частной практики, сертифицированным юнгианским консультантом, прохожу обучение в направлении экзистенциальной психологии и психотерапии.
Можете оставить интересующее Вас сновидение в комментариях или связаться со мной по контактам в анкете. Анонимность личного общения гарантирую.
Буду рада сотрудничеству!

Безкоштовна розсилка цікавинок!



[всі пости]
Доброго дня! Мені вже років десять періодично сняться схожі сни, і я навіть гадки не маю чому це)) Навіть була спробувала пошукати юнгіанських книжок про сни, але поки що не знайшла) Тому буду вдячна за наводку. Сняться нібито мої квартири, в яких я опиняюсь уві сні, і думаю чого це я про них забула, чого це я їх не здаю. То ж треба хоча б здавати, щоб гроші приносили lolol.gif Іноді в тих квартирах бувають квіти, які я думаю що треба частіше поливати, іноді вони голі і пусті "під ремонт", іноді великі й шикарно обставлені. Іноді це одна квартира, але частіше 2 чи 3. Іноді ті ж самі квартири по кілька разів, а іноді нові. І от буквально кілька днів тому маю в руках цілий список "моїх квартир", смарт-квартирок таких малюсеньких, в щойно зданій в експлуатацію багатоповерхівці laugh.gif , яка ще й не повністю добудована, і починаю обход)) І якби ж то я мала б проблеми з житлом, було б зрозуміло, але ж ні. Ці сни почали снитися вже після того, як я придбала власну квартиру, і не припинили снитися після того, як ми з чоловіком ще купили й дачу. Що це може означати? З емоцій були лише тільки оці хвилювання через нездачу, але згодом і вони припинились, бо я вже навіть в снах почала розуміти, що це просто віртуальні квартири і нікому здати я їх все одно не зможу, а тому просто розглядаю та й усе lolol.gif

автор


[всі пости]

↩ Реакція на пост від dara

Дякую, що поділилися. Хочете розглянути це сновидіння у цьому чаті чи приватно?


[всі пости]
Можна тут, чому ні, може це стане ще комусь корисним)
1
mirana


[всі пости]
Добрий день. Декілька днів тому мені снився дуже яскравий сон, який справив на мене дуже сильне враження і викликав дуже сильні емоції.

Спочатку я йду лісовою дорогою. У сні мені здається, що це та сама дорога, якою я багато разів ходив із автобуса до села моєї бабці, але потім це вже сприймається як не зовсім та дорога або зовсім не та. Але я знаю, що коли закінчиться ліс, я повинен вийти в поле. Але я не виходжу в поле, а розумію, що я пішов не тією дорогою, і опиняюся в якійсь закинутій будівлі.

Я дивлюся із цієї будівлі вниз із вікна і бачу, що вікно виходить прямо у глибоку прірву. Будинок ніби стоїть на краю гори. Той бік гори, на який виходить вікно, майже вертикальний. І я з вікна дивлюся у цю прірву. Здається, там текла якась річка і росли якісь дерева. Той момент, коли я дивлюся із цього вікна у цю прірву, — це, можливо, одне із найяскравіших вражень у моєму житті. Мені важко описати, що я відчував, але це щось дуже сильне. І там точно була тривога. Ніяке мистецтво, яке я коли-небудь бачив, не може зрівнятися за силою емоцій із цим моментом з цього сну. Можливо, мені снилися коли-небудь настільки яскраві сни, але згадати не можу. Зараз мені здається, що кількісно і якісно це найяскравіший сон, який мені коли-небудь снився. Не весь сон, а саме цей момент, коли я дивлюся із вікна закинутої будівлі у прірву над річкою.

Далі я підходжу до другого вікна і бачу, що воно виходить у якийсь ніби цех закинутого заводу. Цей цех знаходиться набагато нижче рівня вікна, також знизу. Там були якісь дуже великі квадратні труби. Я дивлюся на них і дивуюся тому, наскільки вони великі, і наскільки великі взагалі ці споруди. Це також був дуже сильний емоційний момент, але не настільки сильний, як попередній.

Потім там були ще якісь події, але я вже забув.
1
mirana

автор


[всі пости]

↩ Реакція на пост від dara

Що для Вас означає слово "квартира"? З чим асоціюється?

автор


[всі пости]

↩ Реакція на пост від robocop

Дякую, що поділилися.
Як почуваєте себе зараз, коли згадуєте описаний сон?
Хочете розглянути це сновидіння у цьому чаті чи приватно?
1
Robocop


[всі пости]
Слово квартира для мене і означає квартира, і з квартирою ж і асоціюється)) Це такий простір для життя, необхідний кожній людині, особливо тому що ми ж не в африці живемо)) А якщо у когось з'являються інші квартири, то їх потрібно здавати, це корисно і собі і людям, а інакше просто нерозумно) Але як життєвий простір мені значно більше подобаються будинки, ми от вже кілька років живемо в будинку, і повертатись в квартиру я взагалі не хочу. Але будинки від того снитись не почали, а квартири - не перестали lolol.gif
1
mirana


[всі пости]
цитата:

Як почуваєте себе зараз, коли згадуєте описаний сон?

Радію, що хтось його прокоментує.
цитата:

Хочете розглянути це сновидіння у цьому чаті чи приватно?

У цьому чаті можна.
1
mirana

автор


[всі пости]

↩ Реакція на пост від dara

Яким було Ваше життя у тих квартирах, які сняться?
Які події відбувалися? Чи є щось з того, чого не можете прийняти або не розумієте яке воно значення для Вас має? Щось, що не відпускається? Не завершилося? Немає місця у теперішньому житті, але дуже хочеться, щоб було?

Можете тут не відповідати або написати мені в приват 😉

автор


[всі пости]

↩ Реакція на пост від dara

У Вас є реальні квартири, про сдачу яких Ви думали чи думаєте? Можливо не Ваші.

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr