У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


В Україні запустили реєстр психологів, які бажають допомагати в реабілітації ветеранів

У Психолога » Психологічний форум » Війна » В Україні запустили реєстр психологів, які бажають допомагати в реабілітації ветеранів

постів: 0
форум
 

У Міністерстві у справах ветеранів України запрацював Реєстр постачальників послуг з психологічної реабілітації для ветеранів і членів їхніх сімей, який є складовою системи інформаційних сервісів «Е-ветеран».

Він стане одним із інструментів вирішення глобального питання – створення дієвої системи психологічної реабілітації Захисників і Захисниць та членів їхніх родин, що є одним із пріоритетних напрямів Мінветеранів.

Відтепер юридичні особи незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, фізичні особи-підприємці, які провадять діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики, та які хочуть співпрацювати з Мінветеранів у частині надання послуг із психологічної реабілітації, зможуть подавати документи та заяви в електронній формі безпосередньо до Реєстру. Т

Заяви з необхідними документами приймаються у разі надсилання їх засобами поштового зв’язку або в електронній формі через СІС «Е-Ветеран».

Джерело: офіційний сайт Міністерства у справах ветеранів України


Безкоштовна розсилка цікавинок!


Ще немає постів в цій темі.

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr