У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Як я пережив розірвання стосунків

Позитивные истории из жизни » Як я пережив розірвання стосунків
02-08-2023
автор историиРано чи пізно, але 90 % чоловік за своє життя зіштавхуються з питанням - розлучення. Нажаль це реалії нашого життя. Чим це все визвано, тим що наша освіта не дає жодного розуміння чи навичок щодо взаємин, що таке сімя, як повинні взаємодіяти між собою партнери, на чому базуються відносини та інше.
Добре якщо ви це зрозуміли та почали вивчати це питання, але статистика розлученя говорить про інше. Що мало хто задається таким питанням - нажаль.
Наше сприйняття відносин формується з фільмів, музики, книг - романів, тому що правильна модель поведінки не цікава для того щоб її висвітлювати. Там практично завжди річ йде проте як люди страждають, добиваються, і тільки після наступає довгоочікуване щастя. Так ось - це все мало того що не працює, але тільки шкодить відносинам.

Щодо мого власного опиту. Я також зіштовхнувся з проблемою коли від мене пішла жінка. І мої дії в той момент звузились тільки до того щоб повернути її. Я благав, дарив коштовні подарунки, квіти та інше. Але це все не спрацювало, а навпроти, тільки погіршило становище речей. Вона все далі і далі віддалялася від мене. І ось тоді,я задумався, а що я роблю не вірно? Почав вивчати та шукати відповіді на ці питання. На той момент мало було психологів які б могли підказати як саме потрібно було діяти, тому я читав книги по даній тематиці, вивчав дії чоловіків і потім наблюдав як саме на них реагують жінки. Потім, памятаю, знайшов курси...це перші курси які я пройшов, але навіть зараз можу впевнено сказати, що з них мало було користі, а деякі поради краще зовсім не застосовував - бо погіршували тільки відносини. І так, я намагався повернути колишню. І лише через рік, я збагнув, що багато моїх дій були помилковими. Тільки після я почав діяти вірно, тому що бачив покращення результату. Вона першою почала писати, спочатку це були пустякові письма. Потім почала звонити і перша запросила на каву. А вже через декілька місяців благала мене - знову бити разом. І наголошую, що вона сама вже хотіла повернутися. Так,я розумію, що для чоловіка який тільки но втратив своє кохання - це буде сприйматися чимось фантастичним і не реальним, але це можливо практично в кожному випадку. Це все просто пояснюється, чому ви відчуваєте такий сильний біль, чому вас так тягне її повернути, навіть якщо в більшості своїм, могла бути вона винуватою. А інколи навіть вона зраджувала, пішла до другого, а вас все рівно тягне до неї і ви навіть можете думати над тим, щоб пробачити це їй.
І ось саме такий випадок в моєму житті підштовхнув мене на те, щоб вивчати це питання і потім консультувати та допомогати чоловікам вибратися з цієї емоційної ями.
История от: shimanskiy
розлучення шлюб кинула пішла розлука припинення стосунків

Чтобы добавить свою историю из жизни, введите Ваши логин и пароль или пройдите регистрацию на У ПСИХОЛОГА!

Другие позитивные истории

Как пережить измену

Психолог рассказывает как пережить измену любимого человека. Как простить измену мужа или жены и нужно ли прощать.

Суицидальное поведение и его профилактика

5 типов суицидального поведения и профилактика самоубийств.

Когда любовь прошла и страсть остыла...

Доказано, что любовь длится не более 4 лет? Что делать если Любовь прошла, как бороться за отношения и освежить их, возродив страсть.

Ребенок не говорит - задержка развития речи или спектр аутизма?

Признаки аутизма при нарушение коммуникации у ребенка. Как родителям оценить, насколько поведение их ребенка напоминает расстройства аутистического спектра.

Стерва: ее суть. Есть чему поучиться

Стервы независимы, они импровизируют, умеют подстраиваться, «давят» и выкидывают из своей жизни, как отработанный материал, всех и все, что мешает им на пути к цели.«Стерва» - это в первую очередь целеустремленная женщина.

Осторожно! Моббинг!

Признаки моббинга и как выжить на работе, где происходит травля сотрудника в коллективе. Это явление процветает и в госучреждениях, и в частных фирмах.

Экзистенциальный кризис

Что представляет собой экзистенциальный кризис? Осмысление жизни и бесмыссленности существования, своего места и качества жизни.

От любви до ненависти - один шаг

Любовь и ненависть как две стороны одной медали. Почему ненависть ВСЕГДА идет после любви, а не наоборот? Ненавидеть мы можем ТОЛЬКО близких людей.

Что такое психосоматическое заболевание?

Психосоматические расстройства и заболевания являются одними из наиболее распространенных нарушений. Основными психосоматическими заболеваниями являются...

Искусство быть одному

«Быть одному» и «быть одиноким» - не одно и то же. Психолог об уединении и чувстве одночества, когда человеку нравится жить одному.

Семейные отношения рушатся – что делать?

Жизнь каждой семьи протекает не равномерно, а имеет свои этапы и соответствующие им «нормативные» кризисы. Что предпринять, если члены семьи почувствовали: в семейной жизни появились проблемы?

Что такое тревога. Как с ней справляться.

Страх и тревога, в чем различия. Некоторые виды тревоги. Что делать, если тревога не проходит? Патологическая тревога.

qr