У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Не бачу майбутнього.

У Психолога » Психологічний форум » Інше » Не бачу майбутнього.

постів: 23
форум
 

Доброго дня, я хлопець, який не знає чого хоче. Мені вже 19, а я до сих пір не знаю чого я хочу від життя. Всі мої знайомі вже давно знайшли сферу, яка їх інтересує, і розвиваються, а я до сих пір не маю уявлення що мені робити в житті. Навчаюсь на 4 курсі, і часом мене охоплює страх, бо не знаю, що мені робити далі. Спеціальність я обрав аби яку, тому що ні в дитинстві, ні зараз я не маю ніякого хоббі, ніяких захоплень. Мені лячно від того, що мене абсолютно нічого не інтересує, і через це, я буду працювати будь де, за копійки не насолоджуючись життям. Я не відчуваю себе живим, кожен день мене відвідують відчуття, ніби життя просто пролітає мимо мене. Я вже втратив будь яку надію на те, що мені вдастся себе знайти, тому потребую від вас (психологів) поради.


Безкоштовна розсилка цікавинок!



[всі пости]
Добрий день. Ви живі, але не відчуваєте це, бо ви відключені і знеструмлені. Звичайно, існують погані люди, отруйна робоча, навчальна чи домашня атмосфера, складні відносини і життєві кризи. Все це забирає у вас енергію. Ефективність, здоров’я і щастя засновані на вмілому управлінні енергією. Перш за все Вам потрібно знати і розуміти, що забирає у нас життєву енергію. Найбільші «викрадачі» нашої енергії: брехня і обман, незавершені справи, ненависна робота чи навчання, відсутність відпочинку, відсутність довіри і почуття страху, негативні установки, емоції і почуття і т.п.
Почніть відновлювати свою енергію зі спілкування з природою. У сучасному світі гаджетів і телебачення, людина катастрофічно потребує контакту з природою. Особливо великим зарядом енергії володіє вода. Спілкування з природою можна замінити, на контакти з тваринами, або роботою з рослинами. Тварини охоче обмінюють негатив людини на свою позитивну енергію. Займіться спортом і фізичними навантаженнями. Здоров’я – це енергія. При фізичних вправах виробляється гормон ендорфін. Він є сильним джерелом енергії. Головне – вибрати те заняття, яке приносить не тільки результат, але і задоволення. Відновлення та збереження енергії – кропітка, тривала робота. Методів багато. Головне почати працювати над собою.
2
elena36706
InsideS


[всі пости]
Доброго дня, те що обрали спеціальність не ту, немає нічого тут страшного, можна довчитися на бакалавра і поступити на ту спеціальність в магістратуру яку ви бажаєте. Для цього є дуже багато тестів на професійну орієнтацію. І по можливості обрати ту професію яку вас цікавить. Головне іти вперед та не здаватись.
1
TaraHalla


[всі пости]
Доброго дня, а що для Вас означає відчувати себе живим? Які то емоції, відчуття?


[всі пости]
я до сих пір не знаю чого я хочу від життя.
Попробуйте роздивитися ЧОГО ХОЧЕ від вас життя і оточуючі!?
Що ВИ ДАЄТЕ ЖИТТЮ І ОТОЧУЮЧИМ?

І думаю ваш егоцентризм дещо зменшиться , а життя набере живих барв! Удачі вам і віри в себе!
1
Borodavko

автор


[всі пости]

↩ Реакція на пост від log9703

Як саме «роздивитись» чого хоче від мене життя і оточуючі? Я не представляю ніякої «цінності» (образно кажучи) оточуючим. Хіба що деяким своїм рідним (на інстинктивному рівні).

автор


[всі пости]

↩ Реакція на пост від koragrem

Маються на увазі нові враження. Кожен день - неначе «день сурка», все одинакове. Одинакове погане. Я занурений в себе, мені важко завести якесь нове знайомство, я постійно над чимось думаю, деколи самозакопуюсь до такого рівня, що важко контролювати свої думки. Через це мене майже кожного дня турбує головна біль.

автор


[всі пости]

↩ Реакція на пост від klnmarta

Негативні емоції мене переслідують завжди. Часом, здається, шо на мене давить саме моє існування.Моя самокритичність деколи заставляє мене закопуватись так глибоко в свої думки, що часто здається, що у мене немає виходу. Якби я міг, я б вже давно покінчив життя самогубством, але розумію, що я не маю права так поступити, завдати страшного болю рідному брату та мамі.


[всі пости]

↩ Реакція на пост від murdered09

спробуйте роздивитись що є навколо, можливо пофотографувати щось на прогулянці. Що привернуло Вашу увагу, зацікавило?


[всі пости]
Добрий день1 Щоб вам допомогти необхідно діагностувати істинні причини суїцидальних намірів, а потім здійснити корекційні впливи з метою зміни ситуації. Важливе місце у вашій особистості займають внутрішні суперечності – між нереалізованими планами (мріями) та реальними здобутками. Ви маєте усвідомити, щоб бути господарем свого життя, необхідна зміна установок, усвідомлення своїх можливостей, знаходження переваг у відкритому спілкуванні тощо. Можливо, необхідна робота з близьким оточенням, яку варто проводити поетапно і за необхідності змінити їх ставлення до вас.


[всі пости]
Полюбіть себе! Годі вже самокритики, саморуйнування!
Правда в тому, що Ви є цінністю!
По можливості втікайте від гнітючих рутинних справ.
Пробачайте себе, якщо щось не вдалось.

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr