Щоб зрозуміти, як їх вирішувати.
Проблеми:
1)кредити, грошей не вистачає,
2) важка робота, але зараз вона потрібна,
3) хвора мама, який краще не стане, бо вік,
4) в мене є проблеми деяк...
Доброго дня, я хлопець, який не знає чого хоче. Мені вже 19, а я до сих пір не знаю чого я хочу від життя. Всі мої знайомі вже давно знайшли сферу, яка їх інтересує, і розвиваються, а я до с...
Сьогодні в одному чаті двоє людей написали, що їм подобається публічно виступати.
У мене є заздрість до тих людей, які можуть публічно виступати і не почувають себе при цьому так, як я.
Ко...
Кожного разу, коли чую, як дівчата чи жінки кажуть, що їх приваблюють впевнені у собі, рішучі, наполегливі чоловіки, або що вони хочуть, щоб чоловік був лідером у стосунках, я відчуваю біль ...
Здравствуйте! Ищу специалиста, который мог бы попробовать мне помочь с моими психическими/психологическими проблемами.Подозреваю у себя вот что. Вероятно - тревожное расстройство, может быть...
Не знаю хто краще підійде для вирішення проблеми: психотерапевт чи сексолог. Проблема - аноргазмія. В минулому пережила досвід сексуального насильства (розбещення, інцест), сімейного насильс...
Я дратую людей. В яке б товариство я не потрапив, знаходяться люди, в яких я викликаю сильну негативну емоційну реакцію.
Я неадекватний, принаймні деколи. Я пишу щось таке, що дратує людей....
Добрый день! Я состояю в отношениях с парнем и у меня нет доверия к нему. Мы начали свое общение и он долго тянул с "предложением встречаться", на тот момент я не понимала почему. Оказалось ...
Я (майже половину життя): "Якщо жінки мене приваблюють частково через зовнішність, значить зі мною щось не так. Я не маю права мати нічого із дівчатами, тому що я сприймаю їх частково як сек...
Здравствуйте.
Я Инсайдер и Экстрасенс.
Я живу с призраками, злыми надзирателями Земли.
И живу с добрыми призраками, сбежавшими от системы.
По этому знаю все на прямую.
 ...
Чому? Зараз він ДУЖЕ потрібний. Ніхто вже не захоче сидіти на b17 серед цих свинособак, які вважають нас нацистами й бажають нам смерті.
Чому автори цього сайту не створять нормальний, повн...
На якийсь час мій страх перед кров’ю затих (я навіть не знаю, чому), а тепер з’явився з новою силою.
Почалося все з того, що я купив на Olx уживаний електричний обігрівач. Я пос...
Тільки що прочитав на форумі тему, яка зачепила старе і болюче.
Дівчина пише, що в неї добрий і м’який хлопець, але він її не сильно збуджує. Інші чоловіки її збуджують більше, ніж ві...
мне очень плохо. С каждым днем мне кажется, что мое состояние все хуже и хуже. Мысли о том что я скоро сдамся и умру не покидают меня уже долгое время. Вечный булинг и проблемы в семье мне т...
Здравствуйте.
Я знаю настоящую версию жизни.
И Собрал ее сам.
Из фактов и логики, чувств и личного опыта.
И это одна из ее тем.
Ищу людей, которым это интерестно.
...
...
Вітаю колег з всеукраінським Днем Психолога. Терпіння усім нам у цей складний час. Наснаги, щоб ми знаходили сили допомогати їншим та підтримувати тих, кому тяжче. Дякую всим психологам, що ...
Які ви знаєте українські ресурси на психологічну тематику, де є багато спілкування? Форуми, чати, сторінки в соцмережах тощо? В ідеалі було б добре знайти щось схоже на b17, але щоби більшіс...
Вітаю фахівців цікавої і надважливої у нинішній час професії - психології!
Я Поліна Назаренко, транскрайбер. Розшифровую аудіо та відеофайли в текст, редагую, перекладаю з російської на ук...
Добрый день. Какая может быть причина такой ситуации: женщина 34 года вероятно ведёт половую жизнь с соседом, которому 16? Дело происходит на даче, у неё скромный домик, он живёт во внушител...