У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


непорозуміння у сімї

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » непорозуміння у сімї
В моїй сімї виникли непорозуміння між мною і чоловіком, з яким у шлюбі 8 років. Росте син 7 років. У мене рано померла мама - у 6 років. Була мачуха, яка нас виховувала, але любові я не відчувала. Коли одружились з чоловіком, грошей практично не було. По ночах між годуваннями дитини заробляла на написанні дипломних проектів. Чоловік почав займатися підприємницькою діяльністю. Коли сину виповнилось 8 місяців, я приєдналась до підприємницької дяльності теж. Дитину залишили на дівчину, яка доглядала за ним, оскільки допомоги я не отримувала ні від жодної бабці. Робота у мене була складна, оскільки чоловік займався торгівлею, а я зі своїм колегою розпочала невеличке виробництво. Часто працювала по ночах, за день не встигала зробити усього. Коли сину виповнилось, 1,5 роки віддали у садок. Через 2 роки я розійшлася зі своїм компаньйоном, тому що через нервові навантаження у мене почалися сильні головні болі, як виявилося мігрені. Трошки попрацювала у чоловіка, відпочила. Невдовзі чоловік запропонував знову розпочати виробництво, на що я погодилась через силу. Ми почали усе наново. Зрозуміло, що результат роботи був набагато кращий. Але і нервового навантаження у мене не поменшало. Мігрені пробувала лікувати, але кращого, ніж спокій, немає. Рік тому в сімї сталася проблема - син у важкому стані потрапив у лікарню. Встановили діагноз- епілептичний синдром. Чому зявились судоми? І досі не знаємо. Я на деякий відійшла від роботи. Ми витягували сина, як могли. Ночами не спали, або спали зі включеним світлом. Пройшли курс лікування 1 рік. Трохи засокоїлись. Проте за місяць судоми повторились. Почали нове лікування на 3 роки. Ми зробимо усе, щоб вилікувати його. Проте почалася інша проблема. Ми почали з чоловіком віддалятись одне від одного. Коли з сином були проблеми, ніби все нормально. Колись чоловік називав найкоханішою і найрозумнішою, а тепер і дякую рідко почую. На роботі ми спілкуємось, вирішуємо питання, а вдома сваримось. Приходжу додому пізно, втомлена, знервована, вдома теж не встигаю за порядком. В сексі не розуміємо один одного, я не можу розслабитись, а він не розуміє, що як жінка, хочу кохання та доброго слова. Ще й моє день народження чоловік пішов у гості до сестри, а я залишилась із сином удома вдвох. Було дуже образливо, навіть щось хотілося з собою зробити. З чоловіком помирились, проте пробачення він не попросив. Лікарю прошу у Вас допомоги. Я люблю свого чоловіка і знаю, що він мене. Проте як знайти перестати нервуватись та не втратити чоловіка?
Вопрос от: ; Возраст: 33


психолог онлайн
Здравствуйте, Мария.
Обратитесь на очную консультацию к психологу. Если согласиться муж, то можете обратиться на консультацию к семейному психологу. Научитесь комплексу релаксации, аутогенной тренировки, поедьте отдохнуть.

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Здравствуйте, Мария! Солидарен с коллегой, Вам необходима очная консультация специалиста. Удачи.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Перше що привернуло особисто мою увагу-ви багато написали про свою дяльність, бізнес, те, як вам тяжко було вибиратись на гору, про хворобу сина. Але практично нічого про чоловіка та свої стосунки з ним. Не професійні, а особисті.
Схоже, що ви викарабкались, але кожен на свою якусь гору.
Друге-хвороба сина може бути психосоматичною, це коли психологічні проблеми спричиняють фізичні хвороби.
Тому вважаю вам просто необхідно звернутись до психолога.

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
мария,вы с мужем вместе получаеться все 24 ч. в сутки много лет.У вас совместная работа.Вы стали коллегами по работе и утратили семейные отношения.Вам с мужем надо учиться ствить четкие грани где работа,а где начинается семья.Поэтому вам нужен психолог.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Тарас Бульба
книгаТарас Бульба теми: семья відносини родители и дети
Маленький принц
фільмМаленький принц теми: мати і дочка батьки та діти отношения
Прибытие
фільмПрибытие теми: горе утрата смысл жизни
qr