У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Боязнь стосунків

У Психолога » Психологічний форум » Інше » Боязнь стосунків

постів: 2
форум
 
Мені 21 рік, приємна зовнішність, відкрита до спілкування. Всього зустрічалася з 3 хлопцями, недовго, бо вони мені швидко набридали.Моя проблема в тому, що починаючи зустрічатися з людиною на перший порах, я буквально ковтаю кожну інформацію про людину,розпитуюся про все, хочу знати кожну дрібничку. Коли я достатньо проінформована про людину, один із фактів які вона мені розказала, не подобаються і я хочу розійтися. Навіть на перший етапах зустрічань, я розглядаю хлопця як майбутнього чоловіка, і знаючи деякі недоліки, які безперечно є у кожного, хочу завершити стосунки, щоб не обнадіяти хлопця. На даний момент я вже пів року не маю ніяких стосунків, і навіть не хочеться, і це саме більше лякає. Одруження бачу лишень як "бо так треба" можливо важливим фактором є те, що я просто не бачила сімейних стосунків, оскільки батько помер, коли я була ще зовсім маленькою, і я не бачила збоку, як мають будуватися відносини... Я вихована в сім'ї,інтимні відносини до весілля, є низько і гріхом. Тому коли я лиш починаю спілкуватися з чоловічою половиною, і вони натякають на інтимні стосунки, для мене це перший маячок до страху, розриву.
Допоможіть розібратися!!

Безкоштовна розсилка цікавинок!



[всі пости]
Доброго вечора.
Ваше питання зрозуміле. Але, на жаль, не є можливим допомогти Вам повноцінно розібратися на форумі. Ситуація складна і вимагає наполегливої роботи.
Ситуація в Вашій сім"ї має безпосередній вплив на те яким чином ви будуєте стосунки, і для того, щоб розібратися і відчути себе більш вільною у своєму виборі, у своїх почутях, у своєму шляху пошуку комфорту і щастя, Вам необхідно очно звернутися до психолога і попрацювати з ним. Ви молодець, що звертаєтесь за допомогою, але це лише перший крок.
Дуже добре що Ви розумієте свої бажання і потреби ( ви пишете що ві не дуже прагнете заміжжя, що це для вас "бо так треба"), не потрібно поспішати, прислуховуйтесь до себе, і дійте відповідно зі свохми бажаннями ( якщо не має бажання йти заміж, то дозвольте собі цього не робити).
Ваші стахи зрозумілі, і мені дуже хочеться підтримати Вас у тому, щоб їх побороти, і розібратися у собі і в тих питаннях що Вас цікавлять. Головне, те що ви не замикаєтесь у собі, а прагнете вирішите те питання, яке Вас хвилює.
Успіхів Вам!

Пост был отредактирован автором 14-04-2016 22:28:21

Пост был отредактирован автором 14-04-2016 22:30:35



[всі пости]
Підтримую попереднього автора, на форумі не вдасться зрозуміти,а головне допомогти вам подолати страх стосунків. Знаходьте психотерапевта та починайте працювати над цим. Це единий вихід, бо інше тільки втрата вашого часу на шляху до задоволення від стосунків. Дійте!

Пост был отредактирован автором 17-04-2016 19:28:13


Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr