У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Я дратую людей

У Психолога » Психологічний форум » Інше » Я дратую людей

постів: 6
форум
 

Я дратую людей. В яке б товариство я не потрапив, знаходяться люди, в яких я викликаю сильну негативну емоційну реакцію.

Я неадекватний, принаймні деколи. Я пишу щось таке, що дратує людей. І я не завжди можу зрозуміти, що саме їх може роздратувати. Не можна писати нічого такого, що заряджене емоціями. Але це важко, бо я переповнений сильними емоціями, особливо негативними. Вони наді мною сміються. Наді мною скрізь сміються. Мої друзі у Фейсбуці вважають мене неадекватним. Я більше нічого не пишу у Фейсбуці.

Я не можу знайти роботу. Мені важко зрозуміти, як людям вдається працювати, витримувати 8-годинні робочі дні 5 разів на тиждень. Я нічого не вмію, і я не знаю, що мені подобається. І це у віці 39 років.

У мене ніколи не було нормальної роботи — завжди або якась чорна робота на зразок чувака у супермаркеті чи вантажника або щось із неповною зайнятістю.

У віці 39 років я живу з мамою, тому що у мене нема роботи.

За все життя у мене була лише одна дівчина. Стосунки з нею було нездоровими, хворобливими, травматичними і закінчилися катастрофою. Я досі не можу від них оговтатися.

До мене завжди хтось чіпляється. Постійно знаходиться хтось, хто хоче мене образити чи принизити або битися зі мною.

Я постійно роблю щось таке, за що потім соромно. Я тупий і неадекватний. У мене погано розвинений емоційний інтелект, я погано відчуваю людей.

Деколи я дивлюся в дзеркало і здаюся собі потворним. Часто мене дратує мій голос. У мене жахливі зуби, мені соромно відкривати рота.

Останнім часом мені деколи хочеться плакати, плакати, плакати.

Дякую за увагу.

Можете мені нічого не відповідати. Але я хочу, щоб хтось це прочитав. Хочу, щоб хтось про це знав. Про це знає мій психотерапевт і мій брат (не про все). Але мені цього не достатньо — я хочу, щоб ще хтось знав.


Безкоштовна розсилка цікавинок!



[всі пости]
Добрий день! В основі вашого стану лежить страх несприйняття іншими, бо в глибині душі ви впевнені, що любити вас немає за що. Необхідно почати розуміти і приймати себе та власну інакшість, а не намагатись зовнішніми ефектами підкреслити власну значущість. Удачі в роботі с психотерапевтом!
1
Ирина Миколенко


[всі пости]
Доброго дня! Ваше сильное раздражение идет из за недовольством жизнью. Все раздражает внутренне потому что, нет уверенности в себе... нет ценности себя... Постоянная критика идет, причем круглосуточно себя корите, обвиняете... все это и ведет к раздражению и недовольством собой и своей жизнью.
Ваша ситуация сложная... много чего нанизано... но многое можно изменить!
Начать надо с проработки уважения к себе. Потихоньку начинать себя ценить. А для этого найти в себе плюсы, найти или открыть свои сильные стороны. И уже в дальнейшем на них опираться. И так шаг за шагом. Приучать мозг думать не негативно... как он привык, а позитивно и успешно!
Нужно вам глобальную переоценку ценностей сделать, на себя посмотреть с другого ракурса. Все это потребует времени и смелости! Но оно того стоит!
А дальше уже переходить к практики. Откроете свои резервы, сильные стороны, ощутите их - и уверенности в себе усилиться, и возможно поймете какая именно работа вам нужна - именно вам!
Далее поиск работы именно своей, которая будет в удовольствие в радость. Без насилия и деструктива.
Когда работа действительно нравится.
И далее найдете такую работу и появится финансовая уверенность, а главное будете очень довольны, что наконец нашли себя и свой путь!
Не сдавайтесь! Вы сильный! Просто нужно верить в себя!
По любым вопросам, пишите в личку, буду рада ответить. Удачи!))
1
klnmarta


[всі пости]

↩ Реакція на пост від irinatea

Доброго дня! Ваш емоційний стан- це стан вашої внутрішньої дитини! Багато витіснених почуттів, які вас накривають і не дають почуватися спокійно. По перше, треба звернутися до лікаря ендокринолога, перевірити свій гормональний стан, якщо будуть ненормальні показники, вирівнювати потрібно з лікарем! По друге, звернутися до психіатра, щоб підібрати медикаментозну терапію, адже затяжна депресія має наслідки на рівні тіла і самостійно просто з психологом це не вирішити. Паралельно працювати з психологом над сепарацією, відділятися від мами, адже в 39 років симбіоз з мамою не дасть вам будувати власне життя. Шукайте спільноти, групи психологічні з цієї тематики. Питайте себе кожен день, а що я відчуваю і давайте собі співчуття, підтримку, опору! Ми маєте право на всі почуття! Сил вам у вашому шляху


[всі пости]
Вітаю. Найперше йдіть на роботу, це додасть вам самодисципліни та впевненості, з'являться гроші. Наразі актуально бути військовим, можливо будете готувати чи навчитесь складати дрони. Можливо на автомийку чи меблеву фабрику. З першої з/п почніть робити зуби - це ще плюсик до вашої самооцінки. Головне зберіться і вперед. Успіхів.


[всі пости]
Доброго дня! Співчуваю вам🙏вам не вистачає відзеркалення, щоб хтось побачив вас і дав емоційний відгук, але зараз в більшості вам потрібен теплий та підтримуючий. У вас є багато сторін і світлих і темних, ви поки не вмієте і не знаєте як з ними справлятись. Певно були проблеми з цим ще в дитинстві. Емоційний інтелект можна розвинути, роботу можна знайти, зуби полікувати… поки це все занадто недосяжно, але кожна людина може мати те, чого прагне. Тут проблема в ваших особистих ресурсах, які теж напрацьовуються. Режим дня, сон, зарядка, читання ви можете вже зараз взяти під свій контроль.
Загалом зараз вам дають лише негативний відображення, і ви поєднались з негативним усвідомленням себе. Ваш текст - це суцільна ода, що ви не такий. Можна далі це підтримувати, але ви певно хочете все ж таки іншого. Бажаю відродити в собі віру та любов до себе, за допомогою яких буде легше соціалізуватись та сепаруватись від мами.


[всі пости]
Добрый день!
цитата:

Хочу, щоб хтось про це знав.

У вас так много проблем, о которых вы пишете.

И если об этом знает ваш
цитата:

психотерапевт

то неужели он не может вам помочь?
Или вы не проходите с ним психотерапию?

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr