У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Ненависть зашкалює

У Психолога » Психологічний форум » Війна » Ненависть зашкалює

постів: 6
форум
 

Я не можу передати словами, як сильно я їх НЕНАВИДЖУ. Вчора я бачив відео з тим шматком лайна, який займає посаду президента росії, де він сказав, що, мовляв, не розуміє, чому українці обстрілюють житлові квартали. Мені просто не вкладається в голову таке бридке, підле, брехливе лицемірство. Просто не віриться, що настільки огидна, брехлива, лицемірна мерзота може існувати, і тим більше бути президентом країни.

Також я бачив уривок з російським пропагандистом марданом, який каже, що українці — це насправді росіяни, і що собак йому шкода, а українців не шкода.

Надіюся, модератори не будуть мати нічого проти, якщо я розкажу, що мені хотілося б робити з такими виродками, як путін-хуйло, мардан та інші рашистські пропагандони. Я хочу ту гадину довго бити мордою об батарею. Я хочу розбити його нахабну, брехливу, лицемірну, підлу морду в криваву кашу. Я хочу переламати йому руки. Я хочу затискати його пальці між дверима. Я хочу цьому гівну в людській подобі спустити кишки, щоб воно довго, повільно здихало.

Мені дуже сумно від того, що з цими гнидами ніколи такого не станеться. Максимум, що з ними станеться, — їх хтось підірве в машині чи щось подібне. Вони не будуть здихати повільно, як вони заслужили. І мені від цього сумно.

Якщо те, що я написав вище, порушує якісь правила форуму, прошу модераторів не видаляти мене з сайту — видаліть тему, але мене не видаляйте. Прошу про це.

Оскільки це психологічний форум, я подумав, що, може, не буде недоречним написати, як я себе почуваю, навіть якщо це дуже сильні негативні емоції з садистськими фантазіями.

Коли я чую черговий заклик до генодиду з боку російських пропагадистів, представників влади чи іншого лайна, мене просто тіпає від злості. Мені тіпає від їхньої огидної брехні, лицемірства, підлості, нахабності і тупості.

Я так і не звик до цього за півтора року.

Останніх декілька днів ненависть просто зашкалює. Мені здається, що її вже надто багато, вона мене роз’їдає, мені стає важко її витримувати. І ця ненависть супроводжується почуттям безпомічності. Я не можу нічого зробити, щоб покарати цих виродків. Я навіть не можу задонатити на ЗСУ, тому що в мене нема роботи і нема своїх грошей. Служити я не можу за станом здоров’я (психічного). Хоча дуже сильно хотів би їх вбивати. Я хочу, щоб вони помирали довго і повільно. Але цього не буде, і мені важко з цим змиритися.

Про всяк випадок хочу уточнити, що ця моя ненависть — не за етнічною ознакою. Я не вважаю всіх росіян поганими і не вважаю всіх жителів росії поганими. Я ненавиджу брехливих, підлих рашистських пропагандонів, воєнкорів, політиків, z-"патріотів" та інше подібне гівно. Вони можуть бути будь-якої національності. Вони можуть бути навіть не з росії.


Безкоштовна розсилка цікавинок!


автор


[всі пости]
Щойно побачив новину, що на росії почався суд на бійцями Азову. Мені це просто не вкладається в голову. Я просто не можу повірити в існування такого лицемірства, підлості і я навіть не знаю, як це назвати. Росіяни знищили пів Маріуполя, вбили декілька десятків тисяч людей, а судять бійців Азову.

Яке ж неймовірне гівно. Просто не віриться в існування такого лайна в людській подобі. При цьому це не одиничні випадки, а вся верхівка держави і мільйони росіян, які їх підтримують.

Серйозно, мені деколи здається, що я можу не витримати цієї ненависті. Вона почне мені шкодити. Вона не поміститься в мені.

автор


[всі пости]
Я все ніяк не можу змиритися, що ми маємо справу з абсолютною мерзотою. З огидними підлими лицемірними брехливими кровожерливими виродками. Якось не вкладається це в голову ніяк. Кожного разу ніби дивуюся заново.


[всі пости]
Так, те, що відбувається - жахливо і неймовірно складно повірити в те, що це справа рук людей.
Ваші емоції цілком природні, негативний фактор лише той, що важливо знайти спосіб екологічно вивільняти їх, щоб залишався простір для більш конструктивних думок і дій.

Конкретно ваше життя продовжується і потрібно зберегти себе в здоровому стані.


[всі пости]
Добрий день. Те, що ви відчуваєте ненавість, нормально, але вона не має виходу, разрядки, та немає швидкого рішення, тому ще й безпорадність, яка є тормозом, який не дає "зійти з розуму". Можу запропонувати декілька варіантів. Можна розширювати контейнер для ненависті. Навчитися її відчувати так, щоб вона була поживлюючею енергією, расприділяти її по тілу, як тілесне переживання. Ще буде добре, якщо ви знайдете здоровий варіант її обреакції, фізичні вправи, спорт, волонтерство, якась фізична діяльність, яка дозволить вийти напругі, якщо не фізична, то інтелектуальна. Та ще також потрібно поглянути у бік беспорадньості, так як це теж механізм саморегуляції, та дозволити собі її відчувати. Та проробити пов'язані з нею думки про себе та неприємне відношення. Знайти конструктивні рішення, які дозволять вам берегти своє здоров'я.


[всі пости]
Вітаю. Давайте залишатися людьми, це відрізняє нас від лайна і робить сильнішими). Для вас лайфхак - чеплаєте собі мішок з піском і товчете, поки не зійде сім потів. На наступний день вибираєте відео з ютубу на тему професійного тренування з боксу, через тиждень влаштовуєтеся на роботу, з кожної з/п донатьте на бавовну. Ваше завдання вийти з голови у реальне життя і не зациклюватися на своїх емоціях. Наснаги вам і терпіння, у вас все вийде.


[всі пости]
Ненависть перетворює тебе на об'єкт ненависті. На цьому дуже гарно їхати, але дуже дорого потім за ремонт. Тому жодне зло не може бути здолане іншим злом чи методами зла, - просто нове добре зло замінить старе погане

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr