У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Тривога , втрата концентрації, нав‘язливі думки, апатія

У Психолога » Поради психолога онлайн (безкоштовно) » Тривога , втрата концентрації, нав‘язливі думки, апатія
Останні роки 2 інколи була підвищена тривожність, переживання. З хлопцем більше 3 років разом, все ставало краще немає куди, постійна підтримка. І різко буквально за тиждень з’явили думки що може нічо не відчуваю (хочу це не може бути так, дуже важлива людина і хочу бути з нею, всі емоції знає, все обговорюємо). І так вже десь 3-4 тижні. Тривожило багато чого, а зараз вся тривога змістилась на нас і це просто нестерпно. До такої міри що от вчора все добре, дивлюсь і розумію що моя людина а прокинувшись з перших секунд думки а може розійтись , я не витримую тривоги і тд. Хоча взагалі цього не хочу. Думала що трохи вигоріла але не зовсім схоже. От що відчуваю останнім часом: Нав‘язливі думки (бажання уникнути ситуації замість її вирішення, щось відчуваю чи не відчуваю)
Черпз думки що з хлопцем може щось піти не так чуть не істерика і можу так годину в його обіймах плакати, потім заспокоїтись, стало тррхи краще на пару годин, аж захотілось щось робити і жити , а потім все різко назад.
Не розуміння емоцій,ніби в тумані
Постійна втома (при нормальному сні)
Абсолютно постійна фонова тривога, з погіршенням через певний вплив ( не взяла з собою сумку, все має бути з собою, натискання кнопки купу разів, записування все в нотатки і перевіряння купу разів, перевірка всього перед сном )
Погіршення самопочуття через підвищення тривоги ( головний біль, нудота, втрата апетиту, слабкість)
Втрата концентрації ( думки про те що було і буде , сьогодні- тільки тривога що шось не так, всі емоції які були раніше ніби не мої, багато чого не запам‘ятовується)
Хочеться щось змінити, але стан не дозволяє , (неможливість говорити з кимочь або виходити на вулицю через тривогу бо вдома ніхто не побачить плач)
Майже нічого не викликає хороших емоцій і мало що може відволікти на короткий час.
Закритість від всіх під час тривоги і інколи агресія
Не бачення в чомусь сенсу, все що раніше подобалось, що хотіла і планувала - різко втратило сенс.
Не схоже ніби що справа суто в стосунках. Що це орієнтовно може бути? До психотерапевта запишусь на днях)
Питання від: ; Вік: 21

25-04-2023 00:30:07Доповнення від автора
Перша думка що різко втратила почуття але це ніби не буває так без причини, ще й якщо все ставало тільки краще. Але слова кохаю сказати зараз інколи важко бо я не знаю що зі мною і постійне переживання а якщо в нас нічого не вийде, може дійсно перегоріла , не так дивлюсь на людину вже , щось не те. Але все це дуже дуже різко, без причини , і всі решта симптоми , з втратою концентрації , ніби не живу а не знаю що роблю - змушують задуматись що тут щось серйозніше.

25-04-2023 00:38:45Доповнення від автора
І через оце все повідомлення від найважливішої людини - не викликають інколи якісь емоції, ніби хочу але не можу. Почала відповідати не зразу наприклад як раніше , дуже хочу поговорити, після розмов по тф стає так добре , проходить трошки часу і я знову в тому стані, незалежно вже чи людина поруч яи ні( хіба в моменти коли зміг заспокоїти). Як була радість від смс, а зараз побачила повідомлення- відповіла трохи пізніше. І ніби дуже хочу але тяжко розібратися з собою і тд.
Наскільки змогла - детально описала стан.

25-04-2023 00:51:34Доповнення від автора
І в певні моменти навіть не знаю чи цікаво слухати людину. А в якісь інші- сиділа б тільки і слухала. Взагалі не розумію стану. Коли недавно казала як сильно кохаю і зроблю для нас все. А тут бац - хто я , що я , нащо то всьо


психолог онлайн
Nika225, вельми схоже на тривожний розлад, але потрібний візит до лікаря-психіатра, який після обстеження і скаже Вам точний діагноз.
цитата:

До психотерапевта запишусь на днях)

Це добре, і добре, що з посмішкою), але в першу чергу відвідайте саме психіатра, що зовсім не одне й те саме.

👍 радити психолога:

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!

Поради відвідувачів

Ще немає коментарів. Ви можете бути першим, хто запропонує автору якусь пораду.

Щоб прокоментувати, авторизируйтеся або зареєструйтеся!

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Фестиваль Ріфкіна
фільмФестиваль Ріфкіна теми: сенс життя отношения одиночество
qr