У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Психологи: Центр , Тернопіль

Список психологів, психотерапевтів, які працюють поблизу Центр , Тернопіль, Тернопільська область. Знайдено 12 спеціалістів в нашій базі:

3 Років досвіду

700 ₴

психолог ТернопільТернопіль, Центр , вул. Камінна

На сімейних консультаціях я допомагаю рідним зрозуміти особливості розвитку їх дитини та її потреби. Використовуючи техніки КПТ ми засвоюємо ефективні навички та стратегії виховання, а також вчимося створювати сприятливий психологічний клімат у сім'ї та долати різноманітні труднощі виховання.
На консультаціях з підлітками, ми працюємо над розв'язанням особистісних проблем та кризових ситуацій у їхньому житті, засвоюючи ефективні життєві стратегії на основі базових технік КПТ.
На корекційно-розвивальних заняттях я працюю з дітьми, що мають розлади аутистичного спектра, розлади поведінки та емоцій, як-от: РДУГ чи тривожні розлади, та розлади здібностей до навчання, як-от: дискалькулія чи дислексія, а також особистісні проблеми.
Якщо ви непевні щодо вашого запиту, на первинній психологічній консультації ми його сформуємо та складемо зрозумілий покроковий маршрут вирішення. За результатами такої консультації я надам свій висновок і рекомендуватиму необхідних фахівців.

Освіта...
Академічна: - 2020 року закінчила бакалаврат і здобула кваліфікацію психолога - Здобула ступінь магістра психології у Західноукраїнському національному університеті, захистивши магістерську роботу «Особливості психолого-педагогічного супроводу дітей дошкільного та молодшого шкільного віку з розладами аутистичного спектра» - Пройшла спеціалізацію з клінічної психології у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка Практична (ключове): - Річна програма у моделі КПТ+ "Турбота про психічне здоров'я дітей та молоді, з основами КПТ" в Українському інституті когнітивно-поведінкової терапії - Вступний курс у DIR Floortime в International Council on Development and Learning, США; - Курс "Корекція небажаної поведінки у дітей з аутизмом та поведінковими порушеннями методами ABA-терапії" у поведінкового аналітика та логопеда Христини Ткач.
детальніше »
12 Років досвіду

500 ₴

психолог ТернопільТернопіль, Центр , вул.Крушельницької 18

📌розвиток та корекція психічних процесів (пам'ять, мислення, увага, уява, мовлення);
📌поведінкові порушення;
📌тривожні стани
📌проблеми емоційно-вольової саморегуляції;
📌розлад адаптації;
📌психосоматика;
📌особистісні питання ( пошук себе, самопізнання, самооцінка, особистісні межі).
📌міжособистісні відносини (з однолітками, з батьками),
📌внутрішні та зовнішні конфлікти;
📌робота з різними переживаннями;
📌професійне самовизначення;
📌пошук внутрішніх ресурсів та інш…;

Освіта...
- Тернопільський Національний Педагогічний Університет ім.В.Гнатюка - Навчання із позитивної психотерапії УІПП (WAPP), Вісбаден, Німеччина, базового курсу «Основи консультування в руслі Позітум підходу» базовий рівень (м. Тернопіль) (2009 - 2010 р.); - Навчання в освітньому проекті «Арт-терапія», Східноєвропейська асоціація арт-терапії ЕЕАТА Софія, Болгарія (2017-2018 р.); - Навчання в освітньому проекті «Казкотерапія» Східноєвропейська асоціація арт-терапії EEATA Софія, Болгарія (2017-2018 р..); - Навчання за технологією «Особливості використання метафоричних карт у роботі практичного психолога та соціального педагога» Асоціація Розвитку Глибинної Психології та Коучингу (2018-2019 р.); - Навчання за освітньою програмою Східноукраїнської асоціації арт-терапії «Методи арт-терапії в роботі з особливими дітьми» (2019 р); - Навчання у V- Львівському навчальному проекті Української спілки психотерапевтів «Дитяча та юнацька психотерапія» (власний досвід)- (2018-2023 рр. ); - Навчання на курсі "Дитяча психіатрична пропедевтика" м. Київ (2020-2021рр.) - Навчання в проекті "Sandplay-терапія у роботі дитячого психолога та психотерапевта" (2021-2022 рр.); - Навчання в проекті "Спеціалізація в напрямку "Дитяча та юнацька психотеарпія"" (2022- 2024рр.) - Навчання "8-крокова програма по роботі з втратою"- 2023 р. - 2017 р. - член осередку спілки дитячих психотерапевтів м. Тернопіль; - 2018 р. - член осередку української спілки психотерапевтів у м. Тернопіль. -
детальніше »
4 Років досвіду

2500 ₴

психолог ТернопільТернопіль, Центр , вул. Кульчицької

Особистісне становлення
Самооцінка
Стреси
Кризи
Стосунки з дітьми, партнерами та батьками
Внутрішні конфлікти
Стереотипи та переконання
Сімейне консультування
Криза в стосунках
Робочі ситуації та конфлікти
Психосоматика
Мотивація

Освіта...
Национальный Тернопольский Педагогический Университет, 2003, магистр педагог психолог химик биолог Академия Психологии и Психотерапии Основы Транзактного анализа, 2019 Телесная терапия Институт Екатерины Поповой, 2020 год Международный университет развития Коучинга и Бизнеса Финансовый коуч и психолог бизнес мышления 2021 Академия Экспоненциального коучинга, США программа «разговоры, которые меняют жизнь» 2021 Український інститут Позитивної крос-культурної психотерапії і менеджменту базовий курс позитивної психотерапії, 2021
детальніше »
10 Років досвіду

900 ₴

психолог ТернопільТернопіль, Центр , Вул. Медова, 18

Неврози, тривожні розлади та панічні атаки, фобії, депресії.
Виклики в кризових ситуаціях.
Розвиток стресостійкості.
Налагодження спілкування та розуміння, медіація.
Конфлікти, маніпуляції.
Вікові та стосункові кризи.
Проблеми у стосунках з людьми та собою.
Емоційна залежність.
Становлення впевненої в собі зрілої особистості.
Відкриття внутрішнього потенціалу людини.
Сепарація - відокремлення від значимих близьких людей.
- проблема опори та кордонів
- внутрішні конфлікти
- незакінчені ситуації
- робота з агресією
- інтеграція своєї агресивності в образ себе та свою сексуальність
-дослідження своєї сексуальності
-травматичний досвід (психологічне та сексуальне насилля )
-незавершені стосунки
-стосунки з собою та соціумом
- психосоматика
- екзистенційні питання

Освіта...
Член Української Спілки Психотерапевтів 2012-2014 Тернопільський державний педагогічний університет.Практична психологія. 2013-2014 Міжнародна асоціація інтегративної трт та інтегрального танцю. Інститут психотерапії Базовий рівень. Психомоторна терапія. 2014-2015 Український інститут крос-культурної позитивної психотерапії. Психолог-консультант в методі позитивної психотерапії. 2015-2016 Освітній проект ЕЕАТА по Арт-терапії, Східноєвропейська асоціація арт-терапії. Арт- терапевт, казкотерапевт. 2016-2017 Освітній проект "Гештальт терапія в роботі з сім"єю" 2019-2022 Львівський психоаналітичний інститут ментального здоров'я "Психоаналітик" 2020-2025 Трускавецький психотерапевтичний проект за напрямком "Груповий психоаналіз" 2023- 2025 Українська Школа Сексології/Ukrainian School of Sexology КПТ модель для роботи з викликами в кризових ситуаціях (10.2022) Короткотермінова терапія орієнтована на рішення( О. Добродняк) 12.2022 Тренінг розвитку стресостійкості (10.2023) Психолог в медико- психологічній бригаді Товариства Червоного Хреста України (2022- 2024)
детальніше »
17 Років досвіду

750 ₴

психолог ТернопільТернопіль, Центр , Он-лайн консультування.

- сімейне консультування (подружні проблеми, розлучення)
- консультування з питань міжособистісних конфліктів
- консультування з особистісних проблем
- робота з травмою та дипресивними станами
- робота з панічними атаками

Освіта...
- 2003 р. диплом практичного психолога в закладах освіти, 2004 р. диплом магістра педагогічної освіти (ТДПУ ім. Гнатюка) - 2006 - 2016 р.р. семінари та курси підвищення кваліфікації з отриманням відповідних сертифікатів - 2018 - пройдено курси по роботі з метафоричними картами
детальніше »
9 Років досвіду

1500 ₴

психолог ТернопільТернопіль, Центр , Проспект Бандери 34а офіс 6/1

Неврози, фобії, панічні атаки
Психосоматика
Самовизначення, самооцінка
Проблеми в стосунках
Парна терапія
Сексуальні проблеми
Працюю лише з дорослими людьми

Освіта...
Тернопільський Національний Педагогічний Університет ім.В.Гнатюка Інститут психології та педагогіки Буковинський проект з сучасної психотерапії в напрямку "Індивідуальна глибинна психологія Адлера" з 2015р. Базовий рівень "консультант" в напрямку Позитивна психотерапія 2015р Підвищення кваліфікації в напрямку арт-терапія 2015-2016рр. 101 курс Основи Транзакційного аналізу 2019р. Підвищення кваліфікації в методі Кататимно-імагінативного переживання образів з 2020р.
детальніше »
9 Років досвіду

800 ₴

Особистісні проблеми.
Батьківсько-дитячі відносини.
Індивідуальне та сімейне консультування.
Особистісний ріст, розкриття творчого потенціалу.
Робота із страхами, тривожністю.

Освіта...
2002-2003р. - учасниця освітньої програми "Сучасна психокорекція", напрямок - психодрама; 2005р.- ТЕІПО диплом державного зразка з відзнакою за спеціальністю "Практична психологія";2008р.- навчання за авторською програмою академіка Ш.Амонашвілі; 2011р.- навчання у проекті "Індивідуальне психологічне консультування";2012р. - навчання за технологією "Особливості використання казкотерапії";2014р.- навчання за технологією "Використання піскової терапії";2015р. - сертифікований спеціаліст за напрямком арт-терапії;2015р. - міжнародний теоретико-супервізійний проект з піскової терапії. 2016-217р.- базовий рівень із позитивної психотерапії УІПП (WAPP), Вісбаден, Німеччина. 2019-2024р. - майстер-курс із Позитивної Психотерапії УІПП (WAPP)
детальніше »
психолог в Тернополі Андрій Юрійович Максимлюк

коментар
4 Років досвіду

500 ₴

психолог ТернопільТернопіль, Центр , Вул. Грушевського, 23

Спеціалізуюсь в області взаємостосунків в сім‘ї і взаємовідносин між людьми.
Виховання дітей, внутрішній клімат сім‘ї, стосунків між подружжям та родиною.
Допомагаю розібратись в собі, пропрацьовування самооцінки клієнта та розуміння його бажань.

Освіта...
Досвід приватних психологічних практик - 2 роки. Спеціаліст в області взаємостосунків в сім‘ї і взаємовідносин між людьми. Маю позитивний досвід в психоконсультативній роботі з людьми. Спеціалізуюсь в області взаємостосунків в сім‘ї і взаємовідносин між людьми. Виховання дітей, внутрішній клімат сім‘ї, стосунків між подружжям та родиною. Допомагаю розібратись в собі, пропрацьовування самооцінки клієнта та розуміння його бажань. Закінчив Тернопільський Національний Технічний Університет ім. Івана Пулюя за спеціальністю «Психологія» (бакалавр, магістр). Курси підвищення кваліфікації: - «Методи психологічного консультування»; - «Психосоматика»; - «Казкотерапія»; - «Метафоричні асоціативні карти». - «Основи гештальт терапії» Власник «Maksimlyuk Psychology Studio»
детальніше »
14 Років досвіду
психолог ТернопільТернопіль, Центр , вул. Коперника

Самотність;
Харчові розлади;
Надлишкова вага;
Дисморфія;
Мотивація;
Самооцінка;
Прийняття себе
Розвиток жіночності/мужності;
Важкі життєві ситуації;
Сімейне консультування;
Тривожність,
Панічні атаки,
Токсичні стосунки

Освіта...
ТНПУ - "Психологія" - 2005 - 2010 Східноєвропейська асоціація Арт-терапії - "Арт-терапевт" - 2012 - 2013 Всеукраїнська асоціація танцювально-рухової терапії - базовий рівень "Танцювальний терапевт" - 2009 - 2010 Всесвітня Асоціація Позитивної психотерапії - базовий рівень "Психолог-консультант" - 2012 курс «Психологія харчування» - Інтернаціональна фітнес школа - 2021р.
детальніше »
психолог в Тернополі Олег Гуковський

коментар
19 Років досвіду
психолог ТернопільТернопіль, Центр , вул. Івана Франка, 12/22

Труднощі вибору.
Життєві кризи, що супроводжуються тривогою, напругою, безсонням, самоїдством, зневірою.
Втрата смислів, труднощі самореалізації, невпевненість.
Труднощі у стосунках.
Занижена самооцінка та самоцінність.
Труднощі в опануванні емоцій.
Зниження продуктивності та задоволення від життя

Освіта...
Освіта 2013-2014 - ТНЕУ, магістр із менеджменту організацій. 2005-2007, 2009 - ЛНМУ, інтернатура. Магістр. Лікар-психотерапевт 1999-2005, 2007-2009 - ТДМУ, медичний факультет. Лікар-психіатр. Клінічна ординатура Професійний розвиток 2017-Супервізійний курс (Данія) 2016-Робота з групами. Переорієнтування в народженні (Греція) 2015-Лідерство та професійні навички у психітрії, проф.Норман Сарторіус (Кишинів) 2011-2016 - Базовий, Шок, Практик тренінг, Бодинаміка (Україна) 2013-2015 - EMDR Тренінг (Травматерапія) (Львів, Відень) 2011-2013 - Aрт-терапія (Тернопіль) 2007-2012 - “Культура тіла”, “Танатотерапія” (Вл.Баскаков) 2005-2010 - Трускавецький проект, напрямок “Груповий психоаналіз”
детальніше »
27 Років досвіду
психолог ТернопільТернопіль, Центр , Площа Героїв Євромайдану, 7

- Робота з сімейними парами
- Особистістні проблеми
- Міжособистістні відносини
- Сімейні проблеми
- Емоційні порушення
- Батьківсько-дитячі відносини
- Соціально-психологічна адаптація
- Психологічна криза
- Самопізнання та самореалізація
- Творчий пошук та особистісний ріст
- Труднощі прийняття рішення

Освіта...
- Київський університет імені Б.Грінченка (1997 р.), спеціальність «Практична психологія» - Кандидат психологічних наук, дисертація на тему «Психологічні умови формування відповідального ставлення до материнства у дівчат старшого шкільного віку», 2008 р.) - Проект «Покращення якості соціальних послуг дітям та сім’ям у громадах», Київ (2005-2007). - Навчальний проект " Інтегративна танцювально-рухова терапія" (2006-2008) - Освітній проект ЕЕАТА (Софія, Болгарія, під кер. проф. В.Нікітіна) – «Арт-терапія" (2012-2014) - Системна сімейна терапія, УСП, власний досвід (Перша Київська школа психотерапії, 2017-2022) - Системна сімейна терапія, УСП, теорія (Український психотерапевтичний університет, з 2019..) - Пропедевтика психіатрії (2020-2021р.р.) - Автор більш як 30 публікацій, серед яких навчально-методичний посібник «Основи теорії і практики арт-терапії»
детальніше »
психолог в Тернополі Ірина Горніцька

коментар
15 Років досвіду
психолог ТернопільТернопіль, Центр , вул. Над ставом 6

Особистісні проблеми
Дитяча психотерапія.
Батьківсько-дитячі відносини.
Індивідуальне та сімейне консультування ( розлучення, конфлікти, сімейні кризи, проблеми у вихованні дітей.....)
Самореалізація
Травми, депресія, залежності...

Освіта...
2005р. - диплом практичного психолога ТЕІПО ( Тернопільський експериментальний інститут педагогічної освіти ) 2003 - 2005рр. - участь у тренінгових группах по арттерапії З 2015р. навчання у Київському інституті Гештальта і Психодрами (філіал Московського інституту Гештальту і Психодрами. 2016р. участь в літньому інтенсиві (МГІ) 2017р. - участь у зимовому інтенсиві КіГіП (МІГІП) 2016р. - участь у семінарах "Серійне малювання" та "Емоційно-символічна комунікація у дітей" Сертифікати зі спеціалізацій - "Дитяча та сімейна психотерапія у Гештальт підході" - м. Львів - Московський Інститут Гештальту, сертифікат з підвищення кваліфікації у довгостроковій навчальній программі "Пренатальна та перинатальна психологія". Сертифікати участі у міжнародних конференціях, проведення воркшопу на 3-й Західноукраїнській психологічній конференції.
детальніше »
Тернопіль Тернопіль, Центр

Пошук психолога

Введіть необхідні параметри пошуку: регіон, ціновий діапазон консультацій, та початок ключового слова (не обов'язково).

Регіон:
Ціна консультації: до
Працює:







Працює з запитом:
Стать:
Років досвіду від:

Терапевтичний метод...














Якщо Ви - практикуючий психолог, і хочете розмістити інформацію про себе, Вам необхідно зареєструватися на У ПСИХОЛОГА.

Центр , Тернопіль [Центр, Тернополь] - бажаєте знайти психолога в цій місцевості? Контакти та орієнтовну цінову політику фахівця можна побачити на його персональній сторінці. Вам також доступна інформація про рівень освіти, специфіку роботи кожного психолога, відгуки від колег, представлені у вигляді рейтингу.
Психотерапевти, психологічна допомога та консультування поблизу « Центр », в Тернополі, Україна. Дякуємо, що користуєтесь нашим довідником! Завітайте на головну сторінку бази психологів.
qr